2011 gelin adayları buyrun sohbete

Çok komiksin :))
Benimki hep uzaklardan geldi ama hiç koşup atlayamadım :))
Bir kere ben mutfaktayken geldi, sıkıca sarılmıştım...
Ama genelde dışarıda karşıladığım için millet garipsemesin diye atlayamıyorum :))
Biz kadınlar hiç bişeyden memnun olmuyomuyuz gerçekten acaba?
Birimiz uzaklıktan birimiz yakınlıktan yakınıyoruz...

Ahhh ulen ahhh...
Ya bende gitmek istiyoruum, ama izin vermezlerki (
İstanbul'a gelince bayram zaten kalabalık geçecek, bişeyde anlayamayacağız yaa...
Acaba gelmese dahamı iyi olurki...

gelsin canım yaa
koskoca 10 gün hep birileriyle olcak haliniz yok ya
başbaşa da vakit geçirirsiniz gelsin boşver

evet ya arada özleşmek lazım
bizde aynı yerdeyiz ama 15 gündür görüşemiyoruz malesef mafoldumben

memnun olmamak demeyelim de
herşeyi orta şekerli istiyoruz diyelim biz ona

Bana söylediler ama hep yakın arkadaşlarımdı, yani kıskanılacak bir durum olmadı, yengem çok söyler, başını boş bırakma bunun der :))
Bizi çoğu gören birbirimize benzetiyor, ilk dikkatlerini o çekiyor galiba...

memnun olmamak demeyelim de
herşeyi orta şekerli istiyoruz diyelim biz ona

:lepi:vereliniortak

komik olabilir :)) ama ben o durumda olamadım hiç

benim bidenem geliyor hafta sonu ilk defa bize gelecek istemeden sonra :)))) ben bi atlıyımmm :))) babamda arkadan benim saça atlar sanırım :))))

selam kizlar yaaa bende varim 2011 de =))))

ya yurt disinda evlenen varmi aranizda???
ya almanyada adam akilli bir dügün organizasyon sirketi yok...napicam bilmiyorum ben yaa siz basladiniz mi hazirliklara`??

öööööööööööp kaydirigubbakcemile2

benim bidenem geliyor hafta sonu ilk defa bize gelecek istemeden sonra :)))) ben bi atlıyımmm :))) babamda arkadan benim saça atlar sanırım :))))

Ayy ne güseel :))
Ailenin yanında hanım hanımcık ol şekerüm :))
Benim yerlerim malum odam ve mutfak :))
Gece sizde kalıyormu?
Gece oturmak çok güzel oluyor, bilgisayarda face kavgası falan yapıyoruz biz :))

tanımıyordum bu yüzden sinir oldum canım

O kızda patavatsızmış yani, öyle söylenirmi hiç bee...

yaaaa varya kadinlar cok kötü yaa :'( ya benimkine de gidiyorlar ben yok iken ve iste senin XXX ile beraber misin diyorlar, oda yok nisanliyiz diyor kizlarda böyle artniyetli bir sekilde allah mutlu etsin diyorlar fln...bende cildirmak üzereyim :'(((((
pis kadinlar yaaa

ne yapıyon kııı mutfakta yemeklerinin tadına tuzuna, senin odada da kesin pul koleksiyonlarına bakıyorsunuzdur:roflol: gece de hıııı face kavgası...yalandan kim ölmüş demek geliyor içimden :roflol:

Son düzenleme:
Ne özlemi bee, sakın isteme şekerüm...
Uzaklık her açıdan çok zor, yakınında olsa gözlerine baktınmı sorunları halledersiniz ama uzakta olunca sadece sesle yetinmek zorunda kalıyosun...

kesinlikle öyle ya, benimkide benden 100km uzakta ve biz bir sene beraber okurken bir tane tartismamiz yoktu...üni bitti ailemin yanina döndüm ve telefonda msnde inanilmaz kavga edebiliyoruz...cözümü hep yanina gitmekte buluyorum...karsi karsiya oldugumuz zaman iste kimse ne sesini yükseltiyor ne kirici bir söz ediyor =( zor bir durum vallahi....

cimcime, ayri sehirlerde mi kaliyorsunuz=?

ne yapıyon kııı mutfakta yemeklerinin tadına tuzuna, senin odada da kesin pul koleksiyonlarına bakıyorsunuzdur:roflol: gece de hıııı face kavgası...yalandan kim ölmüş demek geliyor içimden :roflol:

Yok o oturuyo bende 2 saatte tabak çanak hazırlıyorum, artık annem isyan ediyor.
Bu bahaneyle ona taşıtıyorum yemekleri :))

Birdün hiç unutmam, nişanlım ilk geldi bende kahvaltı hazırlıyordum, annemde bakkaldan ekmek alıp gelcem dedi, yiğenimde içeride yatıyor.
Neyse annem gitmiş ben farkında değilim bizde mutfakta dalmışız bişilere :))
Yiğenimde o arada dönmüş mü! ağlıyor ama ben nerde sesini duyucam, çocuk mosmor olmuş boğulacak, benim dünyadan haberim yok, annem bi geldi bağırarak konuşuyor.
Ne oldu dedim, işte çocuk ne hale gelmiş falan dedi gülerek, artık sinirdenmi güldü bilemem :))
Odamda oturuyoruz bea, heran kapı açılır korkusuyla sadece sarılıyo göbek kontrolü yapıyo bebişim.
Göbekmi yaptın sen diyip duruyo, çakcem bigün bitane görcek...
Ablama birgün yakalandık zaten sarılırken, akıllı kapıyı çalmadan içeri bi daldı, bizim bi toparlanmamız vardı
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…