- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #14.701
hiç olmazsa omzuna yaslanabileceğin adam yanında bundan güzeli mi var:mymeka:
bugün yavru kuş simit almış dediğin gibi öyle oluyor zaten de ne bileyim hani uzun zamandır görmezsin koşarsın atlarsın kucağına ya vbizde pek olmuyor öyle hep yanımda uyku sersemi işte koyuyorum kafamı omzuna 45dk yol devam
Ahhh ulen ahhh...
Ya bende gitmek istiyoruum, ama izin vermezlerki(
İstanbul'a gelince bayram zaten kalabalık geçecek, bişeyde anlayamayacağız yaa...
Acaba gelmese dahamı iyi olurki...
bugün yavru kuş simit almış dediğin gibi öyle oluyor zaten de ne bileyim hani uzun zamandır görmezsin koşarsın atlarsın kucağına ya vbizde pek olmuyor öyle hep yanımda uyku sersemi işte koyuyorum kafamı omzuna 45dk yol devam
Çok komiksin :))
Benimki hep uzaklardan geldi ama hiç koşup atlayamadım :))
Bir kere ben mutfaktayken geldi, sıkıca sarılmıştım...
Ama genelde dışarıda karşıladığım için millet garipsemesin diye atlayamıyorum :))
Biz kadınlar hiç bişeyden memnun olmuyomuyuz gerçekten acaba?
Birimiz uzaklıktan birimiz yakınlıktan yakınıyoruz...
nişana gittik pazar gün yakın arkdaşımın benimki de takım giydi bana uymak için 1,80 boy kızın biri demez mi senin nişanlın mı pek yakışıklı gözümü alamdım diye sinir oldum bende deim kıza al senin olsun istersen bir bozuldu nişanlımda bakıyor olayı anlayamadı diyor tanıdık mı valla beni tanımıyor da seni tanımak istiyor galiba sinir oldum yahu sizdede oluyor mu böyle şeyler
memnun olmamak demeyelim de
herşeyi orta şekerli istiyoruz diyelim biz ona
Çok komiksin :))
Benimki hep uzaklardan geldi ama hiç koşup atlayamadım :))
Bir kere ben mutfaktayken geldi, sıkıca sarılmıştım...
Ama genelde dışarıda karşıladığım için millet garipsemesin diye atlayamıyorum :))
Biz kadınlar hiç bişeyden memnun olmuyomuyuz gerçekten acaba?
Birimiz uzaklıktan birimiz yakınlıktan yakınıyoruz...
memnun olmamak demeyelim de
herşeyi orta şekerli istiyoruz diyelim biz ona
Bana söylediler ama hep yakın arkadaşlarımdı, yani kıskanılacak bir durum olmadı, yengem çok söyler, başını boş bırakma bunun der :))
Bizi çoğu gören birbirimize benzetiyor, ilk dikkatlerini o çekiyor galiba...
:lepi:vereliniortak
benim bidenem geliyor hafta sonu ilk defa bize gelecek istemeden sonra :)))) ben bi atlıyımmm :))) babamda arkadan benim saça atlar sanırım :))))
tanımıyordum bu yüzden sinir oldum canım
benim bidenem geliyor hafta sonu ilk defa bize gelecek istemeden sonra :)))) ben bi atlıyımmm :))) babamda arkadan benim saça atlar sanırım :))))
nişana gittik pazar gün yakın arkdaşımın benimki de takım giydi bana uymak için 1,80 boy kızın biri demez mi senin nişanlın mı pek yakışıklı gözümü alamdım diye sinir oldum bende deim kıza al senin olsun istersen bir bozuldu nişanlımda bakıyor olayı anlayamadı diyor tanıdık mı valla beni tanımıyor da seni tanımak istiyor galiba sinir oldum yahu sizdede oluyor mu böyle şeyler
Ayy ne güseel :))
Ailenin yanında hanım hanımcık ol şekerüm :))
Benim yerlerim malum odam ve mutfak :))
Gece sizde kalıyormu?
Gece oturmak çok güzel oluyor, bilgisayarda face kavgası falan yapıyoruz biz :))
[/B]
Ne özlemi bee, sakın isteme şekerüm...
Uzaklık her açıdan çok zor, yakınında olsa gözlerine baktınmı sorunları halledersiniz ama uzakta olunca sadece sesle yetinmek zorunda kalıyosun...
Gece sizde kalıyormu?
Gece oturmak çok güzel oluyor, bilgisayarda face kavgası falan yapıyoruz biz :))
evet kız bizde kalacak kısmetse ama gece beni akrabaya gönderirler sanırım çünküü akrabalar kınar diyeeelmaz: neyse o zaman a kadr bizzz :))))) sempatiksalakcinni
baban sana atlamaya fırsat vermeden çölmeyle yere kapanırsın:roflol: uslu dur kız sempatiksalakcinni
delikafadulden neydek anacımmm aaaaa zaten hasretizzz yavuklumla :kedi:
Ne özlemi bee, sakın isteme şekerüm...
Uzaklık her açıdan çok zor, yakınında olsa gözlerine baktınmı sorunları halledersiniz ama uzakta olunca sadece sesle yetinmek zorunda kalıyosun...
evet kız bizde kalacak kısmetse ama gece beni akrabaya gönderirler sanırım çünküü akrabalar kınar diyeeelmaz: neyse o zaman a kadr bizzz :))))) sempatiksalakcinni
sizde 4 e kadar yatmayın uyku yok diye :roflol: ozaman kadar sizzdelikafadulden
ne yapıyon kııı mutfakta yemeklerinin tadına tuzuna, senin odada da kesin pul koleksiyonlarına bakıyorsunuzdur:roflol: gece de hıııı face kavgası...yalandan kim ölmüş demek geliyor içimden :roflol:
Gece sizde kalıyormu?
delikafadulden neydek anacımmm aaaaa zaten hasretizzz yavuklumla :kedi:
yasemin az kaldı az =)))
Msn de yoksun yavru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?