- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 38
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #14.721
sizde 4 e kadar yatmayın uyku yok diye :roflol: ozaman kadar sizzdelikafadulden
kızzz zatennn öyle yapmayı düşünüyorumm :)))))) bakalım belki kıyamazlar bize :))))) (kesin :)))) anacımm ayy şu hafta hayırlısı ile bi geçeydi süper olacaktııı delikafadulden
kesinlikle öyle ya, benimkide benden 100km uzakta ve biz bir sene beraber okurken bir tane tartismamiz yoktu...üni bitti ailemin yanina döndüm ve telefonda msnde inanilmaz kavga edebiliyoruz...cözümü hep yanina gitmekte buluyorum...karsi karsiya oldugumuz zaman iste kimse ne sesini yükseltiyor ne kirici bir söz ediyor =( zor bir durum vallahi....
cimcime, ayri sehirlerde mi kaliyorsunuz=?
yasemin az kaldı az =)))
Msn de yoksun yavru.
kızzz anam kısıtladılar biliyonn tel den de üşeniyorumm girmeyeee delii ediyor burdaki adamın biri beniiii hep o salağın yüzünden kısıtladılarr
Yok o oturuyo bende 2 saatte tabak çanak hazırlıyorum, artık annem isyan ediyor.
Bu bahaneyle ona taşıtıyorum yemekleri :))
Birdün hiç unutmam, nişanlım ilk geldi bende kahvaltı hazırlıyordum, annemde bakkaldan ekmek alıp gelcem dedi, yiğenimde içeride yatıyor.
Neyse annem gitmiş ben farkında değilim bizde mutfakta dalmışız bişilere :))
Yiğenimde o arada dönmüş mü! ağlıyor ama ben nerde sesini duyucam, çocuk mosmor olmuş boğulacak, benim dünyadan haberim yok, annem bi geldi bağırarak konuşuyor.
Ne oldu dedim, işte çocuk ne hale gelmiş falan dedi gülerek, artık sinirdenmi güldü bilemem :))
Odamda oturuyoruz bea, heran kapı açılır korkusuyla sadece sarılıyo göbek kontrolü yapıyo bebişim.
Göbekmi yaptın sen diyip duruyo, çakcem bigün bitane görcek...
Ablama birgün yakalandık zaten sarılırken, akıllı kapıyı çalmadan içeri bi daldı, bizim bi toparlanmamız vardı kaydirigubbakcemile3
evet kız bizde kalacak kısmetse ama gece beni akrabaya gönderirler sanırım çünküü akrabalar kınar diyeeelmaz: neyse o zaman a kadr bizzz :))))) sempatiksalakcinni
Kalır anacım kalır, biraz zaman geçsinde :))
Benimkide ilk zamanlar ablamda kalıyordu, sonra bizde kalmaya başladı :))
kızzz ben onlarda kalıyorum ama bizim aile kınar diyeee bizimkiler beni bi yere gönderiyor yoksaaa ne olacak yicekmii balım benii ( evet amaa seneye )))) kaydirigubbakcemile3
üff ne gıcıklar yaaaaa
Yok o oturuyo bende 2 saatte tabak çanak hazırlıyorum, artık annem isyan ediyor.
Bu bahaneyle ona taşıtıyorum yemekleri :))
Birdün hiç unutmam, nişanlım ilk geldi bende kahvaltı hazırlıyordum, annemde bakkaldan ekmek alıp gelcem dedi, yiğenimde içeride yatıyor.
Neyse annem gitmiş ben farkında değilim bizde mutfakta dalmışız bişilere :))
Yiğenimde o arada dönmüş mü! ağlıyor ama ben nerde sesini duyucam, çocuk mosmor olmuş boğulacak, benim dünyadan haberim yok, annem bi geldi bağırarak konuşuyor.
Ne oldu dedim, işte çocuk ne hale gelmiş falan dedi gülerek, artık sinirdenmi güldü bilemem :))
Odamda oturuyoruz bea, heran kapı açılır korkusuyla sadece sarılıyo göbek kontrolü yapıyo bebişim.
Göbekmi yaptın sen diyip duruyo, çakcem bigün bitane görcek...
Ablama birgün yakalandık zaten sarılırken, akıllı kapıyı çalmadan içeri bi daldı, bizim bi toparlanmamız vardı kaydirigubbakcemile3
biz öle kimseye yakalanmadık galiba ya. aklıma hiç gelmiyo :lepi:
kesin yakalanmışızdır ama hiç rahat durmuyo bizimki :lepi:
napıyonuz kıslar nasılsınızz
hoşgeldin elçin iyiyiz canım sen nasılsın
kınaya son 3 gün düğüne son 4 gün kaldı allahım
darısıs sizlere inş. ama çok zor olacak baba
evinden gitmek hemde uzaklara içime çok dokunuyor
kıslar allahım aileme sabır versin hele hele babacıma
:sinifsinif:
Ay göbek mevzusuna bayıldım =)) bişiler dicemde rtük =))
kınaya son 3 gün düğüne son 4 gün kaldı allahım
darısıs sizlere inş. ama çok zor olacak baba
evinden gitmek hemde uzaklara içime çok dokunuyor
kıslar allahım aileme sabır versin hele hele babacıma
:sinifsinif:
hosbulduk canim yaa bir türlü adapte olamadim bende :roflol:
baya ic icesiniz =) gec mi kaldim ne =)
napıyonuz kıslar nasılsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?