- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #15.301
Selam kızlar,
Ben de yeniyim, herkese merhaba ve
kolaylıklar diliyorum işlerinde güçlerinde, sözlerinde, nişanlarında, düğünlerinde..
Ben de nişanlıyım, nişanlım izmirli , ben istanbul, mart ayında evlenmeyi planlıyoruz kısmetse,yani enyakın mart ayı olabilir bizim için..
Tenacocoşutarafagitti sana bir sorum var, bu lokal, makina muhendisleri odası denilen yer mi, hani boyle deniz manzaralı ama yüksek bir yer, yerini tam bilmiyorum,
Bir de istanbulda soyle 100 kişilik yemekli yada kokteylli, içkili yer fiyatı alan oldu mu ? yeni kesfedilen cicili bicili bir yer ? Oyle çok pahali degil de, daha orta halli, şık bir yer..
İzmir içinde kokteylli bir yer ariyor olacagiz, kapalı alan olur herhalde, orası için de fikri olan var mıdır ?
Teşekkürler
buyrunnnnnnnnn
ben birgünde saçım başım makyaj tamam baktım pantolonda tamam filinta gibiyim yanii montu çektim çıkıyorum dedim bu mont niye ince baktım atlettin gülleri göründü gözüme :roflol: ohhh estire estire öylee:)))
bana mı seslendin yivruşşşşşdelikafaduldengelinde azalım azcıkkk diye okumuşumm yuhh bana yaa :roflol:
birgün geç kalmışım işe kızlar çabuk çabuk uyku sersemi hazırlanıyorum aldım çantayı elime çıktım annemde demez mi ekmek al öyle git bende ekmek alıcam eve dönücem diye kapı terliklerini giy dalmışım o terliklerle yola çıktım ve işe gelmiş bulundum :))))))))))))))99
kız 45 dk lık yolda nasıl gittin onlarla şappp şappp :)) ördek gibi:roflol: dünde bende servise binecem yolu yarıladım pantolonda bi tuhaflıf var rüzgar içime giriyor gibi böylee :roflol: meğer fermuar açık kalmış tam ağaçlıkların arada kapadım artık akannehir
ben birgünde saçım başım makyaj tamam baktım pantolonda tamam filinta gibiyim yanii montu çektim çıkıyorum dedim bu mont niye ince baktım atlettin gülleri göründü gözüme :roflol: ohhh estire estire öylee:)))
Bendensin..............
Hadi ben bi konu açayım =)
sEvgiliniz nişanlınızın size yaptığı ve unutamadığınız şey? iyi veya kötü.
Hepimiz birbirimizdeniz :))
Şimdiii, ilk önce kötüden başlayayım, doğum günümü unutmakklava:
Gerçi düşünsem belki daha kötülerini çıkarırımda, bi düşüneyim...
İyiye gelince, çok uzuun zamandır adaya gitmek istiyordum ama ona söylememiştim.
Birgün nereye gitsek diye plan yapıyorduk, demezmi adaya gidelim diye, valla o anda sevgülüme sıkıca sarılasım geldide, şımarmasın diye tuttum kendimi...
onca tanışmışlığımızdan sonra en çok zoruma giden ailevi sorunlarında bana " babama sen mi söyledin annemin ablamda olduğunu" diye mesaj atmıştı oysa benim birşeyden haberim yoktu babası şüphelenmiş ogünde biz babasıyla tesadüf konuşmuştuk allahtan olaydan 2 saat önce babasıyla konuşmuşum sonradan annesinin ablasında olduğunu öğrendim zaten.bu bıçak gibi saplandı yara oldu geçmiyor
onca tanışmışlığımızdan sonra en çok zoruma giden ailevi sorunlarında bana " babama sen mi söyledin annemin ablamda olduğunu" diye mesaj atmıştı oysa benim birşeyden haberim yoktu babası şüphelenmiş ogünde biz babasıyla tesadüf konuşmuştuk allahtan olaydan 2 saat önce babasıyla konuşmuşum sonradan annesinin ablasında olduğunu öğrendim zaten.bu bıçak gibi saplandı yara oldu geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?