2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben birgünde saçım başım makyaj tamam baktım pantolonda tamam filinta gibiyim yanii montu çektim çıkıyorum dedim bu mont niye ince baktım atlettin gülleri göründü gözüme :roflol: ohhh estire estire öylee:)))

Son düzenleme:

kusura bakma canım pc başında değildim yeni gördüm evet aynı yer canım makina mühendisleri odası

bana mı seslendin yivruşşşşşdelikafaduldengelinde azalım azcıkkk diye okumuşumm yuhh bana yaa :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Hepimiz birbirimizdeniz :))

Şimdiii, ilk önce kötüden başlayayım, doğum günümü unutmak klava:
Gerçi düşünsem belki daha kötülerini çıkarırımda, bi düşüneyim...
İyiye gelince, çok uzuun zamandır adaya gitmek istiyordum ama ona söylememiştim.
Birgün nereye gitsek diye plan yapıyorduk, demezmi adaya gidelim diye, valla o anda sevgülüme sıkıca sarılasım geldide, şımarmasın diye tuttum kendimi...

Hadi ben bi konu açayım =)

sEvgiliniz nişanlınızın size yaptığı ve unutamadığınız şey? iyi veya kötü.

onca tanışmışlığımızdan sonra en çok zoruma giden ailevi sorunlarında bana " babama sen mi söyledin annemin ablamda olduğunu" diye mesaj atmıştı oysa benim birşeyden haberim yoktu babası şüphelenmiş ogünde biz babasıyla tesadüf konuşmuştuk allahtan olaydan 2 saat önce babasıyla konuşmuşum sonradan annesinin ablasında olduğunu öğrendim zaten.bu bıçak gibi saplandı yara oldu geçmiyor

Ay cimcime sen diyince bak aklıma geldi.
Pazar günü ekim 10 benim doğum günüm.
Ve nişanlım bu yıl doğum günümü unuttu.
öle hissediyorum. Unutmasa ben anlardım unutmadığını.

mutluluğu çok yoğun hisettiğim anlardan birtanesi ise geçen geldiğinde birlikte düğüne katıldık hep hayallerimdi nişanlımda yanımda herhangibir düğüne benimle katılsa el ele olsak diye ve bu oldu çok mutluydum herkes bize bakıyordu gösteriyordu:asigim: ve o dans o kalabalıkta gerçekten çok güzeldi kaç yıldır beklemişim meğer:asigim:

bi anlık gaflet diyebiliriz. insanlık hali

Niye böyle bişeyi sana söylediki canım?
Seninle ne alakası var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…