- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #15.321
mutluluğu çok yoğun hisettiğim anlardan birtanesi ise geçen geldiğinde birlikte düğüne katıldık hep hayallerimdi nişanlımda yanımda herhangibir düğüne benimle katılsa el ele olsak diye ve bu oldu çok mutluydum herkes bize bakıyordu gösteriyordu:asigim: ve o dans o kalabalıkta gerçekten çok güzeldi kaç yıldır beklemişim meğer:asigim:
özel günlerde süpriz yapmamasına her seferinde hediyemi bana seçtirmesine en çok bunlara bozuluyorum..çok mutlu oldugum şeyCADIARZU HATIRLAMADIM:jeyyar::dance:
Niye böyle bişeyi sana söylediki canım?
Seninle ne alakası var?
kız düşün en mutlu olduğun şeyide hatırla yahu :asigim:
kızlar bende yazayım sevdiceğimle, en güzel ve unutamadığım olay erdeğe kaçmıştık iki günlüğüne tatile çok güzel zaman geçirmiştik. en unutamadığım olay da iki sene önce ayrıldık 2 ay kadar söylediği bir kelime yüzünden hastanelik olmuştum sinr krizi geçirmiştim iğneden çok korkarım en son onun yüzünden yedim iğneyi.. hastanenin önünden her geçişimde tuaf olurum
beni daha çok üzdüğü noktalar var aslında ama dile getirmek istemiyorum...
Böyle durumlarda bardağın dolu tarafını görmek daha iyi oluyor çünkü, yada kendimimi kandırıyorum bilmemki...
bende her fırsatta karşısına çıkartırım. bir sepet dolu ütü yaptım kayınvalidem yasta ameliyat omuştu gittim yardımcı olayım gömleği vardı son gömlek aldı eline bakıyor tam orada bnde dedim ki ver yakasına bir kez daha basayım bana kardeşlerinni yanında dediki ütü yapmayı bilmiyormusun ay ne sinir olmuştum iki gün konuşmadım acayip zıplattı sinirlerimi
ben nişanlımdan gelecek herhangi bir olumsuz kelimeyi kaldıramıyorum ya bu benim için çok kötü bişey
cimcime ben hiç unutamam bana yanlış birşey yapıldıysa tüm iyliklerini süpürür siler o yüzden hep tekrar ederim kendime bileyimki birdaha tenezzül edemesin
ERKEKLERİ ANLAMAK ÇOK ZOR ONLARA SORARSAK KADINLAR ÇOK ÇOK ZOR .kesinlikle toplumda bozayım rencide edeyim kesinlikle yapmayacağım şey bu kardeş olsun arkadaş olsun ama o benim kadar düşünmüyor sanırım arada çıkışları çok yersiz ve gereksiz buluyorum
züleyhaaaa işleremi daldınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?