2011 gelin adayları buyrun sohbete

özel günlerde süpriz yapmamasına her seferinde hediyemi bana seçtirmesine en çok bunlara bozuluyorum..çok mutlu oldugum şeyCADIARZU HATIRLAMADIM:jeyyar::dance:

:asigim:

Yanarım yanarım nişanlımla bi dans edemediğime yanarım.
Nişanımda bile müzik cd si bozuldu çalarkan. 30 snye anca dans ettik.

Niye böyle bişeyi sana söylediki canım?
Seninle ne alakası var?

annesi ve babası kavgalıydı o sıralar.kardeşleriyle düşünmüşler bu adam annemin ablamda olduğunu nerden öğrendi kimle konuştu diye.bizde konuşmuştuk ama annesinin ablasına gitmeden 2 saat önce benim haberimin olmasını imkansızdı yani gelen mesaja şok olmuştum hani insan buz kesilir ya öyle..aç babanın telefonuna konuştuğumuz saate bak dedim ama o sinirle babasını arayıp neden böyle birşey söyleme gereği duydunuz oğlunun sıkılmadan bana bu mesajı atı dedim hepside yanındaymış dinlediler öyle yapana böyle yapılır işte

kız düşün en mutlu olduğun şeyide hatırla yahu :asigim:

ÖYLE DEYİNCE HİÇ GELMİYOR.:roflol: AY KÖTÜ ŞEYLEREMİ ODAKLIYMIŞIM NE.UNUTMUYORUM AMA SADECE ÜZÜLDÜKLERİMİ. AMA BENİ HEP BİŞELERİ DÜŞÜNEMESİNDEN ÜZDÜĞÜNÜDE BİLİYORUM..BUNUDA YAVAS YAVAS DEGİŞTİRECEK UMARIM.HATIRLAR HATIRLAMAZ SÖYLİCEM CANIM

kızlar bende yazayım sevdiceğimle, en güzel ve unutamadığım olay erdeğe kaçmıştık iki günlüğüne tatile çok güzel zaman geçirmiştik. en unutamadığım olay da iki sene önce ayrıldık 2 ay kadar söylediği bir kelime yüzünden hastanelik olmuştum sinr krizi geçirmiştim iğneden çok korkarım en son onun yüzünden yedim iğneyi.. hastanenin önünden her geçişimde tuaf olurum

beni daha çok üzdüğü noktalar var aslında ama dile getirmek istemiyorum...
Böyle durumlarda bardağın dolu tarafını görmek daha iyi oluyor çünkü, yada kendimimi kandırıyorum bilmemki...

o sihirli kelimleri arada çıkartıyorlar öyle:1closedeyes: dillerini keseceksin atacaksın köpeklere görecekler:1ninca:

beni daha çok üzdüğü noktalar var aslında ama dile getirmek istemiyorum...
Böyle durumlarda bardağın dolu tarafını görmek daha iyi oluyor çünkü, yada kendimimi kandırıyorum bilmemki...

cimcime ben hiç unutamam bana yanlış birşey yapıldıysa tüm iyliklerini süpürür siler o yüzden hep tekrar ederim kendime bileyimki birdaha tenezzül edemesin

bende her fırsatta karşısına çıkartırım. bir sepet dolu ütü yaptım kayınvalidem yasta ameliyat omuştu gittim yardımcı olayım gömleği vardı son gömlek aldı eline bakıyor tam orada bnde dedim ki ver yakasına bir kez daha basayım bana kardeşlerinni yanında dediki ütü yapmayı bilmiyormusun ay ne sinir olmuştum iki gün konuşmadım acayip zıplattı sinirlerimi

dengesizlik böyle birşey işte

cimcime ben hiç unutamam bana yanlış birşey yapıldıysa tüm iyliklerini süpürür siler o yüzden hep tekrar ederim kendime bileyimki birdaha tenezzül edemesin

Bişey dikkatimi çekti, eğer ben onun hatalarını yüzüne vuruyorsam, oda dönüp benim hatalarımı yüzüme vuruyor.
Ama başkasına bu durumu anlatınca erkeklerin hep aynı olduğunu söylüyorlar.
Hele yengem nişanlımın aslında detaylı düşündüğünü söylüyor, ben bişey anlamadım bu işten...

ERKEKLERİ ANLAMAK ÇOK ZOR ONLARA SORARSAK KADINLAR ÇOK ÇOK ZOR .kesinlikle toplumda bozayım rencide edeyim kesinlikle yapmayacağım şey bu kardeş olsun arkadaş olsun ama o benim kadar düşünmüyor sanırım arada çıkışları çok yersiz ve gereksiz buluyorum

bende neyi fark ettim. bizim evde erkek kardeşim var erkeklerin az çok huyları aynı onlarda kız yok üç erkek acaba kız kardeş osaydı daha mı farklı olurdu bu konuda ne dersiniz kızlarrr

bikere benimkide teyzesinin yanında öle bi gaflette bulunmuştu.
bana söz kıyafeti bakarken. ağır konuşmuştu. onu unutamıyorum bende.
ama böle dile getirdikçe hiç unutulmuyo =((

züleyhaaaa işleremi daldınnnnnn

bebem yaa bilmiyomki nişan olunca bizimde böyle bi problemlerimiz kızdıklarımız olurmuu fisfisfis çünkü biz daha hiç kavga etmedik böyle nebilm bişey yüzünden kızıp birbirimize müs durmadık :asigim:
bakalım nişan olunca böyle mi olcak evlere gelip gidim olunca neler çıkçak ortaya naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…