2011 gelin adayları buyrun sohbete

kesinlikle yorucu..ben kocaelide o istanbulda oturuo..bizdede hafta sonalrı gelme gitme derken baya para gidio..bu hafta ilk defa gelmedi..ne bilim öyle zoruma gittiki dışarı bile cıkamadım ewde kapandım durdumm..ewdekilerde sordu durdu..nie gelmio falan die..insan ne diyeceğini bilemio..uff..evlensekte kurtulsak dimi:))

ak:)

elcinin fotoları merak ettim yaa.koysa bir an önce.darısı bize derdikboshayallersmile

Elçin'de 2 düğün olacak değil mi?Mersin ve istanbul ben de cok merak ediyorum bugün bir ara girdi en yakın zamanda yükleyecegim resimleri dedi ..

Canım sana konu dısında bir sey soracagım ben bir bankadan kredi çektim 1.000 tl borcum kaldı hepsini ödesem ne kadar indirim yaparlar bana ?

cnm eğer vade bitimine az bir zaman kaldıysa çok fazla karın olmaz.bankalar faizleri en başında alıyor biliyorsun

selam kızlar
akpınarcım hoşgeldin
kocaelini çok severim, selam benden. orada okudum üniyi.
topiğimizin güzel gelinleri
seastarcım dilekcim, meltemcim kızlar inşallah bir an önce tatlıya bağlanır herşey.
dua edin ve kalbinizi ferah tutun.
sizin için dua edicem

benden topiğe nazar boncukları hediye..

Son düzenleme:
Ayse senin pozitifligin bana geçti güzel yürekli arkadasım benim Allah razı olsun senden kalbinden geçenleri hissedebiliyorum nolur dualarını da esirgeme benden 1 hafta sonra gelicek istifasını vermiş ilk önce istanbula gider sonra da benim yanıma gelir çok özlemiştim anlatamam

meltemcim, inan dualar güzel düşünmeler olumlu düşünmelerle daha iyi olacak herşey.
ben çok inanıyorum
birbirimize dua edelim.
Allah hayırlısıyla güzel güzel kavuştursun
muhabbetinizi arttırsın.

Uploaded with ImageShack.us
buyrun kızlar geldim

Çok güzel kızlar güle güle kullanın inşallah
Günaydın hepinize kızlar
ara ara uğramaya çalışıcam patron arıza çıkarıyor çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…