- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #17.961
Ayy benimki de balayında Abantı düşünüyor sırf ben denize girmeyim güneşlenmeyim die :)
Bende Ankara'da yasıyorum ama balon hiç görmedim ankaranın neresinde bu balonlar?
MUHTESEM BIR OTEL CANIM KESINLIKLE TAVSIYE EDERIM...giden tanidigim cok var !!!!
evet cnm nette ki sitesinde çok güzel gözüküo ama fiyatları ve müşteri memnuniyetni merak ediorm.. giden tandıkların neler dediler o otel için tantelcm ?
yollasana 2 tane sallayım cnm
cnm bi şey rica etsem o arkadşının mail adresini banada yollar msn lazım olcak çnkü?
Bakın canlarım gelcem birazdan
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Zuhalcim sıkılmış yine ne muzurluk yapsam acaba die düşünüyor
kujum evin içerisinde sıkıntılı bir bayan hissediorum kız kardesin olabilir kendisini kapamış eskiye nazaran biraz daha durgun onun sıkıntısı sana da geçiyor
Bakın canlarım gelcem birazdan
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
burası çok güzel gözüküo nerede acaba cnm ?
du bakıym bende
üzgünüm kısa bi tartışma yasanıyor bi erkekle kadın arasında ama sen ama başkası
du bakıym sensin sen ama çok uzamıcak
bi haber var sana tam o tartışmanın arkasında ama 3 gün ama 3 ay bilemem ne zaman
büyükçe bi haber ama
ay bişeler oluyor bana bi 5 lik atta devam edeyim ablaaaaaa
:roflol::roflol::roflol:
Esra bu ne hız bacımmm sen kapatmıssın hazırda bekliyordun galiba :)
Bu aralar gerginsin gerginligini evine yansıtma annen zaten çok üzülüyor anneni daha fazla üzme en ufak bir kıvılcımda patlamaya hazır gibisin kendini dizginle birazcık :)
Dua eden yaslı bir bayan var onun duasını çok almıssın sen
Hane içerisinde evlilik hayatından çok bunalan bir insan var abin varmı bilmiyorum ama abin olabilir biraz catırtılı bir evlilik yasıyor
Yolunuz acık ufak tefek pürüzler yasayabilirsiniz nişanlına biraz anlayıslı davran sıkıntılarını ona karsı yansıtma
Nişanlının yakınıda onun tarafından bir bayan var nişanlının ailesi görücü usulu olmasını çok istemiş evliliginin ve kaynananın kafasında baktıgı bir kız varmış seni ilk zamanlarda kabullenmesi bu yüzden çok zor olmuş o kız hala o eve giriyor ve nazarını alıyorsun
anladım canım ben mail veririm ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?