2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet cnm nette ki sitesinde çok güzel gözüküo ama fiyatları ve müşteri memnuniyetni merak ediorm.. giden tandıkların neler dediler o otel için tantelcm ?

cok memnun kaldi herkez...ablamlari da oraya yolicaktik ama onlar "yanliz " kalip " otantik" bir tatil yapmak istedikleri icin cesmeye gittiler.....lale lodge a da gelince, ablamlar tek birseyden memnun kalmadilar o da arabalari yoktu ve adam akilli hic biryere gidemediler...ama otele bayildilar =) cok tatli sirin bir oteldi

herkez cok övdu adam & eve otelini...

du bakıym bende
üzgünüm kısa bi tartışma yasanıyor bi erkekle kadın arasında ama sen ama başkası
du bakıym sensin sen ama çok uzamıcak
bi haber var sana tam o tartışmanın arkasında ama 3 gün ama 3 ay bilemem ne zaman
büyükçe bi haber ama
ay bişeler oluyor bana bi 5 lik atta devam edeyim ablaaaaaa
:roflol::roflol::roflol:

haklısın canım sıkıntısı geçti daha sabah tartıştık hatta şuan msnde engelli kendisi biraz aklı başına gelsin

Bakın canlarım gelcem birazdan

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

benim gördüklerim :

esra seninki biraz balik etli mi? öyle bir yüz var, ve gözleri yok...sadece sen varsin orda sanki acayip cikmis =)

birde ikiniz bi korku icinde babanin karsinisina cikmissiniz ama korkunuzu alicak bir insan var arkanizda, o size cok destek olcak gibi görünüyor.

ben bunlari gördüm =)

Esra bu ne hız bacımmm sen kapatmıssın hazırda bekliyordun galiba :)

Bu aralar gerginsin gerginligini evine yansıtma annen zaten çok üzülüyor anneni daha fazla üzme en ufak bir kıvılcımda patlamaya hazır gibisin kendini dizginle birazcık :)
Dua eden yaslı bir bayan var onun duasını çok almıssın sen
Hane içerisinde evlilik hayatından çok bunalan bir insan var abin varmı bilmiyorum ama abin olabilir biraz catırtılı bir evlilik yasıyor
Yolunuz acık ufak tefek pürüzler yasayabilirsiniz nişanlına biraz anlayıslı davran sıkıntılarını ona karsı yansıtma
Nişanlının yakınıda onun tarafından bir bayan var nişanlının ailesi görücü usulu olmasını çok istemiş evliliginin ve kaynananın kafasında baktıgı bir kız varmış seni ilk zamanlarda kabullenmesi bu yüzden çok zor olmuş o kız hala o eve giriyor ve nazarını alıyorsun

aahahaha KOPTUM RESMEN YAA AAA BIRI BENI TUTSUN!!! merve spüpersin sekerim yaaaa ay koptum BENDE ISTERIM VALLAHI...aksama da ben koyim bi kahvemi =)
atarim bi beslik, ac ayi oynamazmis, yemek versem?

kleopatra canim senin adin ne? listeye de ekleyemedim...ama sen bu isten baya anliyon beee

anladım canım ben mail veririm ok

Bak bide bodrum yollamis. Balayina orayi dusunmez mi diye? Bir haftalik fiyati 1000 lira ve asagisi imis.sezonuna gore. Ustelik site icinde ozel villa, manzarali felan .Sen bide ona bak istersen. Daha uygun gibi sanki.

Eklentiler

• $bodrum-1.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $bodrum 2.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $bodrum 3.webp
    3 KB · Görüntüleme: 31
  • $bodrum 4.webp
    7 KB · Görüntüleme: 30
  • $bodrum 5.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…