2011 gelin adayları buyrun sohbete

uffffff yaa kötü olmuş gercekten

Geçmiş olsun canım oluyor böyle durumlar üzülmeye degmez...
markafoniden disney pijaması aldım.bayılıyorum böyle şeylerezemuszemusben ne zaman kadın olcam diye düşünüyorum bazeen.hala çocuksu şeylerrrrhihoyyyt

Aaaaa canımmm iyi günlerde kullan ne kadara aldın?

kardeş filan demediler onların aile içi saygılarında hiç inancım yok heryerde kavga çıkarabilirler artık.

senağlamasenağlamasenağlama..allah bi daha böyle seyler yasatmasın bizlere umarım düğünlerimizde bi sorun çıkmaz..ben şimdi onu düşünyrm düğünde canımı sıkmazlar inşallah korkuyorumeyvahedigeldismile

Allah sabır versin sana ve ben senin resimlerini de gördüm o kadar içten duruyordun ki onlara cazgır,çirkef birisi lazım ki anlasabilsinler boşver sen üzülme sen kalitenden ödün verme ...

Takmamaya çalışıyorum ama aklıma geldikçe çok üzülüyorum.
İstemezdim böyle olsun ama oldu, neden yalandan yapayımki en güzel günlerimden biriydi...
Çok muhattap olmamaya çalışıyorum ama sonuçta kayınvalide ne kadar uzak kalabilirsinki...
Bu aralar akıllandılar ama unutulmuyorki yaşananlar (

Ay inan gözlerim doldu yaa, hiç haketmediğiniz şeyler yaşamışsınız...

benimde kısmen nişanım özellikle nişandan sonram berbattı o gün okadar agladımki..onundan burnundan geldi benimde ama asıl yapanların ruhu duymadı o başkaaa

Senin ne olduki canım?

uff deniz ve esra
sizinde neler olmuş öyle yaa
allahım niye hep sorun çıkar ya
sorunsuz geçse ya en mutlu günlerimiz
allah hepimize kolaylık versin valla çok zor

aman şimdi hangisini diyeyim cimcime biraz uzun..bide anlattıkça aynı yaşıyormuş gibi kötü oluyorum.o yüzden hiç anlatmayyayım canım

düğünde de yaparlarsa bu iş biter bozarız dedik herşeyi.ailecek anlayışlı olduğumuz durumlar çok fazladır ama çokta katıyızdır.

esra aslında çiftler birbirine çoğu şeyi anlatmamalı.ama başaramıyoruz sanırım.ben de herşeyi söyler ederim.annem bazen kızar bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…