- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #18.201
abim babasını çıkardı evden diğerleride odalarına çekildi nişanlımda koridorda yattı ablam hasteneye götürdüksabah oldu biz yüzlerine bakmıyoruz baktım ablası kıyafet değiştiriyor seslenmedim yola çıkacaktı onlar. kendimi sıktım sıktım bi ağladım o dakika annesi geldi kızım ne olur affet babanın huyu böyle.Abicim tuttu ellerinden hepsini barıştırdı babasıyla sonra diğerleri yola çıktı zaten kaynanam ve nişanlım birkaçgün daha bizde kaldırlar düşün düşün 3 kilo vermişim ben
Geçmiş olsun canım oluyor böyle durumlar üzülmeye degmez...tabi arada nişanlım babasını tutyordu adam öyle bir tokat attıki çat pat yedi yumrukları gıkını çıkaramadı biz bakıyoruz tabi böyleakannehir off çok yaraladılar ya beni öyle böyle değil şimdi düğünlerini yapıyorlar mutlu mutlu kötükedihüso
markafoniden disney pijaması aldım.bayılıyorum böyle şeylerezemuszemusben ne zaman kadın olcam diye düşünüyorum bazeen.hala çocuksu şeylerrrrhihoyyyt
bu ne saçmalık yaaa babasına kızdıysa eve gidince yapsın kavgasını sıkamamışmı dişini gelde şimdi özür kızlar salak deme bunu böylesine
senin gecenin içine etmeye hakkı varmı ??????
kiii bu onunda kardeşinin gecesi
abim babasını çıkardı evden diğerleride odalarına çekildi nişanlımda koridorda yattı ablam hasteneye götürdüksabah oldu biz yüzlerine bakmıyoruz baktım ablası kıyafet değiştiriyor seslenmedim yola çıkacaktı onlar. kendimi sıktım sıktım bi ağladım o dakika annesi geldi kızım ne olur affet babanın huyu böyle.Abicim tuttu ellerinden hepsini barıştırdı babasıyla sonra diğerleri yola çıktı zaten kaynanam ve nişanlım birkaçgün daha bizde kaldırlar düşün düşün 3 kilo vermişim ben
Aaaaa canımmm iyi günlerde kullan ne kadara aldın?
Allah sabır versin sana ve ben senin resimlerini de gördüm o kadar içten duruyordun ki onlara cazgır,çirkef birisi lazım ki anlasabilsinler boşver sen üzülme sen kalitenden ödün verme ...
benimde kısmen nişanım özellikle nişandan sonram berbattı o gün okadar agladımki..onundan burnundan geldi benimde ama asıl yapanların ruhu duymadı o başkaaa
bakalım düğünde ne arıza cıkaracaklaryani bu evlenen o sorun çıkaran abisi dimi
Takmamaya çalışıyorum ama aklıma geldikçe çok üzülüyorum.
İstemezdim böyle olsun ama oldu, neden yalandan yapayımki en güzel günlerimden biriydi...
Çok muhattap olmamaya çalışıyorum ama sonuçta kayınvalide ne kadar uzak kalabilirsinki...
Bu aralar akıllandılar ama unutulmuyorki yaşananlar(
Ay inan gözlerim doldu yaa, hiç haketmediğiniz şeyler yaşamışsınız...
Senin ne olduki canım?
senağlamasenağlamasenağlama..allah bi daha böyle seyler yasatmasın bizlere umarım düğünlerimizde bi sorun çıkmaz..ben şimdi onu düşünyrm düğünde canımı sıkmazlar inşallah korkuyorumeyvahedigeldismile
evet o abisi.Bakalım onun düğününde neler olacak :1ninca:
oyy kızlar neler yaşamışsınız yaa.iyiki bunlar etkilemedi nişanı falan
evet o abisi.Bakalım onun düğününde neler olacak :1ninca:
düğünde de yaparlarsa bu iş biter bozarız dedik herşeyi.ailecek anlayışlı olduğumuz durumlar çok fazladır ama çokta katıyızdır.
aman şimdi hangisini diyeyim cimcime biraz uzun..bide anlattıkça aynı yaşıyormuş gibi kötü oluyorum.o yüzden hiç anlatmayyayım canım
düğünde de yaparlarsa bu iş biter bozarız dedik herşeyi.ailecek anlayışlı olduğumuz durumlar çok fazladır ama çokta katıyızdır.
Sen gidecekmisin Zuhal düğüne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?