- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #18.301
selam kızlar iş görüşmesine gitmiştim önceki hafta bugün aradılar işe başlıcayağım güzel haberler vereyim dedim sizlereopuyorumnanaktan
Ailenden cekinme nedenin ne? tutucu bir aile yapinmi var? korkma onlar seni severler, anlarlar durumu, olmadi buluruz sana bi cikis yolu hepbirlikte..
tanyel bunu başından belli etmiş zaten er yada geç gündeme getirecekti ve ayrılması için en büyük bahanesi bu sebepler olacaktı.üzülme bence kendini toparla bu adamla zaten olmazmış.
selam kızlar iş görüşmesine gitmiştim önceki hafta bugün aradılar işe başlıcayağım güzel haberler vereyim dedim sizlereopuyorumnanaktan
selaaam gelin adayları :))
geçmiş olsun canım aranıın düzelmesine sevindim.aman toprağım ya benimki tek başıma gitmemi istemez hiç bir yere ya annemle ya arkadaşımla ya onla gitcem neresi olursa olsun..
pazar günü dershaneye sınav gözetmeni olarak gitmiştim..
çıkışta da görüşürüz diye düşünmüştüm..
ama tek gittim diye görüşmedi zaten orda koptu bağlar iyice..
nişan yaklaştıkça kıskançlığı artıyormuş beni çok sıkmaktan korkuyormuş bir de bu olmuş üstüne ondan öyle davranmışş :)
şükür iyiyiz..dün tüm gün hastanedeydik..
bana endoskopi yapıldı gastrit çıktı , o da gögüs filmi falan çektirdi..
bugün de MR a girecek aşkım aşkım..
kizlar cok caresizim ='(((
hersey yikildi =( benim hic yüzüm gülmicekmi kizlar yaa :'((((
benden ayrildi...o benden ayrildi :'(((((((( napicam ben simdi
yaaa bukadar güzel sohbetin arasina da böyle birseyi yazmak istemedim ama cildircam, kimseylede konusamiyorum ben bunu nasil aileme anlaticam.....ben napicam :'(((1no2:
ya bizim iliskimiz cok zorluklardan gecmis bir iliski, yani biz ikimizde cok kötü seyler yaptik birbirimize....ama kafamizi kaldirmistik ve BIZ BIRBIRIMIZI SEVIYORUZ dedik...yani neler yasandiysa hepsini bir kenara aticagiz demistik.....ben herseyi unuturum dedi, bende zaten cok unutkan ve kötü seyleri hayatindan cabukak silen bir insan oldugum icin tamam dedim. ondan süphe ediyordum ama hayir evlenicegiz dedi, ona güvenerek bende bizimkilerine gittim....
dün de bir arkadasiyla uzun bir sohbet yapti, kaldiramiyorum dedi dün......o konusmanin sonunda ayrilcagimiza karar verdi :'( yapamiyormus...o gecmisi unutamiyormus diye :'((((
ya canim ben aileme bunu yapamam :'((( ya ben onlara bu hayattta cok seyler yasatim zaten, kendi üzüntümden.....ya ben kimseyi kirmak fln istemiyorum artik yeter ya...hayata hep mutlu olmak icin kosturdum herkezi kirdim ezdim ben ya :'( bunu aileme yapamam ...bunu kaldiramazlar....yani annem basindan atar zaten....dayanamazlar buna.......
ya hayatimda ilk kez ailemle vakit gecirdim ben ya :'( ilk kez onlarin sicakligini, onlarin sevgilerini hissetmistim.....bunkari kayip etmek istemiyorum ben ya :'((((
.
toparlayamam canim.........ya mutsuz bir evlilige de varim artik zuhal, varim....ben ailemi yine kayip etmek istemiyorum ya........ya 23 sene sonra ilk kez mutluyum ve hersey yine basima yikiliyor ya :'(((((((((((
sagol kizlar.....ya inanin sizinle su an konusabilmek okadar iyi geliyorki.......dinlemeniz bile yetiyorsagol kizlar......cok sevaba giriyorsunuz.....
ama bunu bi yollu yok gibi...yani ben ailemin yüzüne bakamam....
tanyel bir erkek için mi ailen seni silecek belki kızacaklar ama yüzlerine bakılmayacak ne var ortada.
geçmiş olsun canım aranıın düzelmesine sevindim.
yani bize bişeyleri anlatmadığın için çok da söyleyecek bişe bulamıyorum açıkcası..üzüldüm hayırlısı olsun hakkında. neden mutsuzluğu göze alarak evlenecekmişsin öyle düşünme herkes mutluluğu hakeder
saolun canlarım hepinize ayrı ayrı borsada çalışacaım canımm düğüne kadar çalışayım bari dimi para lazımm:sm_cool:
oo güzelmiş, hayırlısı olsun gece yeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?