2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ailenden cekinme nedenin ne? tutucu bir aile yapinmi var? korkma onlar seni severler, anlarlar durumu, olmadi buluruz sana bi cikis yolu hepbirlikte..

ya canim ben aileme bunu yapamam :'((( ya ben onlara bu hayattta cok seyler yasatim zaten, kendi üzüntümden.....ya ben kimseyi kirmak fln istemiyorum artik yeter ya...hayata hep mutlu olmak icin kosturdum herkezi kirdim ezdim ben ya :'( bunu aileme yapamam ...bunu kaldiramazlar....yani annem basindan atar zaten....dayanamazlar buna.......
ya hayatimda ilk kez ailemle vakit gecirdim ben ya :'( ilk kez onlarin sicakligini, onlarin sevgilerini hissetmistim.....bunkari kayip etmek istemiyorum ben ya :'((((

tanyel bunu başından belli etmiş zaten er yada geç gündeme getirecekti ve ayrılması için en büyük bahanesi bu sebepler olacaktı.üzülme bence kendini toparla bu adamla zaten olmazmış.

toparlayamam canim.........ya mutsuz bir evlilige de varim artik zuhal, varim....ben ailemi yine kayip etmek istemiyorum ya........ya 23 sene sonra ilk kez mutluyum ve hersey yine basima yikiliyor ya :'(((((((((((

sagol kizlar.....ya inanin sizinle su an konusabilmek okadar iyi geliyorki.......dinlemeniz bile yetiyor sagol kizlar......cok sevaba giriyorsunuz.....

ama bunu bi yollu yok gibi...yani ben ailemin yüzüne bakamam....

selaaam gelin adayları :))

geçmiş olsun canım aranıın düzelmesine sevindim.

yani bize bişeyleri anlatmadığın için çok da söyleyecek bişe bulamıyorum açıkcası..üzüldüm hayırlısı olsun hakkında. neden mutsuzluğu göze alarak evlenecekmişsin öyle düşünme herkes mutluluğu hakeder

sagol kizlar.....ya inanin sizinle su an konusabilmek okadar iyi geliyorki.......dinlemeniz bile yetiyor sagol kizlar......cok sevaba giriyorsunuz.....

ama bunu bi yollu yok gibi...yani ben ailemin yüzüne bakamam....

çok üzüldüm canım .ama herşeyde bir hayır vardır geçmişini pek anlayamadım biraz karışık geldi biraz zaman verin kendinize ..
bazı hatalar için ömür boyu sürekli bunları hatırlatan biriyle nasıl mutlu olabilirsin
alışmıssın sevmişşin bazı şeyler kolay olmayacaktır mutlaka ailen seni herşekilde kollar sarılır destek olur ne kadar çıkılması zor şeyler olsada onların canı kanısın paylaş anlat ama herşeydenönce biraz zamna bırak derim..

tanyel bir erkek için mi ailen seni silecek belki kızacaklar ama yüzlerine bakılmayacak ne var ortada.

sen benim ailemi tanimadigin icin böyle düsünmen gayet normal.......ama yok öyle birsey...ben sadece topluma göre dogru yasarsam, ve toplumun destekledigi seyleri yaparsim ailemde bi degerim var. Bu bizde malesef böyle =(

yok canim, ya ben yemin ederim bu dünyaya hic gelmicektim.....yani 23 sene boyunca hayir bende mutku olabilirim dedim....ama bu olay artik benden bütün ümitlerimi aldi canim =(

neyse kizlar..........siz devam edin.....tatsizlik getirmek istemedim size de =( ama cok tesekürler

saolun canlarım hepinize ayrı ayrı borsada çalışacaım canımm düğüne kadar çalışayım bari dimi para lazımm:sm_cool:

Ya tanyelcim eksik anlattığın noktalar var gibi, bu şekilde objektif bakamıyorum.
Bi evlat ailesine ne kötülük yapabilirki, istemiyorum diyince ailesi reddedecek duruma gelsin.
Belkide buna sevinecekler...
Ayrıca bir erkek psikoloğa gitmeye razı oluyorsa çok ciddi travmalar geçiriyordur, çünkü erkekler kolay kolay kabul etmezle psikolog olaylarını...
Çok fazla yorum yapamıyorum, Rabbim yardımcın olsun, belkide hayırlısı böyledir, kendini salma güçlü olmaya çalış...

2497 noldu canım yolunda gitmeyen bişeyler var galiba okudum ama pek anlayamadım nişanlınlamı aran açık canım

kıslar selam
tanyel okudum yazdıklarını ama
açıkçası pek anlayabildiğim söylenemez
bişeyleri eksik anlattığın için taşları yerine koyamıyoruz ve fazla yardımcı olamıyoruz sana
ailenle aran daha önceden kötüydü de şimdi sen evlenicem deyince mi düzeldi
ayrıldık deyince gene mi bozulcak anlamadım yani
ailen neden seni bi erkek için görmezden gelsin aranız bozulsun çözemedim valla
ama hakkında hayırlısı olsun ne diyim
geceyeli senin adına çok sevindim allahım hayırlı işler versin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…