2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar ben çıkıyorum.annemle bir yere gidicez.ordan 2,30 da randevum var doktorda.size tavsiyem bu tarz şeyleri bekletmeyin.gidin hemen doktora.ben 5 senedir hastalığımdan haberdarım.allaha şükür korkulacak bir durumum yok.doktorum geç teşhislerde allah korusun yumurtalık kaybına kadar gidiyor demişti.ihmal etmeyin

görüşürüz hoşçakalınnnn

zuhalcim bende sana katılıyorumm balayı deyince
hayaller dünyasına dalıyo resmen öylede böylede hangisi anormal olan =))))

ben böyle konuşacam ve benimki tepkisiz kalacak birdaha elimi tutamaz valla :roflol: birde erkekler evlenince isteksizleşiyorlarmış birçok kadının başına geliyor artık bu durum iyi öğrenmek lazım erkeği

allah korusun regl olayım hemen gidicem korktum
bana korku lazımmış demekki

ben böyle konuşacam ve benimki tepkisiz kalacak birdaha elimi tutamaz valla :roflol: birde erkekler evlenince isteksizleşiyorlarmış birçok kadının başına geliyor artık bu durum iyi öğrenmek lazım erkeği

bide öyle seyler var dimi allah korusun o da zor..

ne bileyim yahu banada çok saçma geldi üzülüyor kız sapık dedi diye... sende ruhsuz de dedim hangi erkek bu konular karşısında duvar olur :)))
kadınlık hormonları durmuşşşş yani baksana .))))))))))))))
evliliklerin % 90 cinsellik sonucu daha çok mutlu olunuyormuş diye okudum

ark yeni nişanlandı. telefonla görüşüyorlarmış kız işte yüz görümlük balayı felan konuşuyorlarmış çocuk buna demişki sapıkmısın
erkeklerinde anormalleri var

Ben anlamadım neden sapıkmısın demişki?
Bende yüzgörümlükten bahsettim, açtım kafasını :))

Ya kk'da okuyorum çok canım sıkılıyor yaa, çok muzdarip olan var bu durumdan (
Bende regl düzensizliği yoktu aslında, bi kaç aydır oldu onun için gittim, umarım sadece şu basit kistlerden olmuyorumdur (
Her ay 5 gün atıyor reglim (

Ya ben niye Fransız kaldım yaa (

valla mutluluğun yataktan geçtiğini kesinlikle düşünüyorum bende (tamamen olmasa bile çok önemli bi etken )
kim ne derse desin ne kadar birbirini severse sevsin
ilk başlarda erkekler kadınlara karşı ne kadar anlayışlı olursa olsun
kadın cinsellik anlamın da sürekli soğuksa bi süre sonra kesinlikle ciddi sorunlar çıkar
o da evliliğin bi parçası sonuçta

Son düzenleme:

vereliniortakvereliniortak

kesinlikçe aylincim tenlerin uyumu:))kadın dediğin yatakta kıvrak olmalı iş olarak değilde zevke dönüşmeli olaybilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…