- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #18.281
selaaam gelin adayları :))
özledik kız seniii:1hug:
2497 sebep neymiş peki
geçmişte unutulmayacak ne var özel olmayacaksa eğer yanlış anladıysam düzelt lütfen.ikinizinde hayatlarında başkaları mı var dı bunu bile bile mi başladınız.ne ki unutulmayanlar.bunu dile getiriyorsa tekrardan bu adam unutmaz tekrar barışsanız bile yine gündeme getirir ve getiriyordu da değil mi.
ya bizim iliskimiz cok zorluklardan gecmis bir iliski, yani biz ikimizde cok kötü seyler yaptik birbirimize....ama kafamizi kaldirmistik ve BIZ BIRBIRIMIZI SEVIYORUZ dedik...yani neler yasandiysa hepsini bir kenara aticagiz demistik.....ben herseyi unuturum dedi, bende zaten cok unutkan ve kötü seyleri hayatindan cabukak silen bir insan oldugum icin tamam dedim. ondan süphe ediyordum ama hayir evlenicegiz dedi, ona güvenerek bende bizimkilerine gittim....
dün de bir arkadasiyla uzun bir sohbet yapti, kaldiramiyorum dedi dün......o konusmanin sonunda ayrilcagimiza karar verdi :'( yapamiyormus...o gecmisi unutamiyormus diye :'((((
aman toprağım ya benimki tek başıma gitmemi istemez hiç bir yere ya annemle ya arkadaşımla ya onla gitcem neresi olursa olsun..
Pazar günü dershaneye sınav gözetmeni olarak gitmiştim..
çıkışta da görüşürüz diye düşünmüştüm..
Ama tek gittim diye görüşmedi zaten orda koptu bağlar iyice..
Nişan yaklaştıkça kıskançlığı artıyormuş beni çok sıkmaktan korkuyormuş bir de bu olmuş üstüne ondan öyle davranmışş :)
şükür iyiyiz..dün tüm gün hastanedeydik..
Bana endoskopi yapıldı gastrit çıktı , o da gögüs filmi falan çektirdi..
Bugün de mr a girecek aşkım aşkım..
ya canim söyle söylim, o gecmiste zor günler yasadi bu yüzden bana bagzi seyleri yasatti,
ayni sekilde bende.....
hayatinda daha önce hep güvenceni kirinca insanlar güvenmek zor geliyor...güveniyorsun sonra kendine yediremiyorsun...anlatamicam...anlatilmicak seyler.......
evet arada sirada gündeme geliyordu eski konularimiz ama bi o bi ben altan alarak hep bunlarin üstesinden geldik ve hic bir zaman ayrilik söz konusu degildi cünki emin oldugumuz birsey vardi........biz bunca seyi bouna yasamamistik.....biz beraber olmamiz lazim.....demistik......
simdi hersey yikildi :'( hersey..........maf oldum ben ya :'(
niye sözüne inanip annemlere gittim ben :'( salak kafam ya salak kafammm!!!
Benim sana tavsiyem, sessiz kalman olacak. Hicbir sekilde ustune dusme. Neden mi? bir insan sana gercek anlamda asiksa seni birakamaz. belki bir sure ayri kalir, ama yine arar. sen su an stres yaratma,bagirip cagirma,sadace karsilasirsan yuz ifadenle ne kadar uzgun oldugunu goster ona. bu durumlarda sessiz kalmak en dogrusu.
Yok eger sana geri donmeyip,devam etmiyecekse, zaten senin icin dogru kisi degilmis derim. Seni seven adam, her durumda yaninda durur ,elinden tutar.
Simdi kalk ayagi sende,salma kendini,guclu ol biraz..Sabirli ve de sakin ol. Gor bak zamanla hersey olacagina varacak. kalbini temiz tut yeterki.
Aaa şaşırdım, nasıl bir anda bitti tanyelcim, yani sinyaller vermiyormuydu.
Bir anda nasıl kestirip atabildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?