2011 gelin adayları buyrun sohbete

selams kızlar

ben de yatak örtüsü aldım saten.öle abartılı istemiyordum beğendiğim gibi oldu 80tlye.kızartma tenceresi aldım 20tl.
bi de markafoniden aldığım pijamalar var.disneyli.ben daha büyümedim sanırsamkaydirigubbakcemile3
doktora gittim.rahim temiz dedi.şu an için ilaç vermiyor.hormon tahlillerim yarın çıkacak

vayyt alışveriş yapmış :)))
temiz çıkmış sevindimm kaydirigubbakcemile3

valla ohhh aynı şehirde olsak sabah bir toplanırdık gece yarısına kadar sohpet o biçim yüz yüze ağdadan tutu eşlerimizi kaynanalarımızı çekşitirirdik ama maşallah hızınıza yetişemiyoruz buradan yahu yoğun hafta akşamda oldu ve yoruldummmm

sana yorulmak yok toprak eve gittt yemek bulaşık sonra kayınvalideye yardıma gitt naniknaniknaniknanik

ya kizlar cok caresizim =((((

benimki aradi beni simdi....sonunda kesinlikle doktora gidicegine karar verdi, sucunu da kabul etti ve beni kayip etmemek icin doktora gidicekmis ve benden destek istiyor =((((

beni seviyormusun dediginde dondum kaldim.....telefonda agladim durdum :'( korkuyorum, onu sevmekten ve sonra yine kayip etmekten cok korkuyorum........

:'( napicam ben (((

iyi akşamlar kızlar
iznim bitiyor artık.baya bi dinlenmiştim ama ptesi diğer arkadaşım ameliyat nedeniyle rapor alıyormuş.aradı beni şok oldum ya.bir sürü iş tek başıma yandım ben.

Çok geçmiş olsun canım sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim aysuncum...
Eline ilk önce vazelin sonra limon sürüyorsun, sonrada bu eldiveni takıp 1 saat civarı bekletiyosun, çok güzel oluyormuş ama henüz denemedim...
Ben de pazar geceleri (kendimi bakıma alırım da pazarları )yatmadan önce elime vazelin sürüp kışlık eldiveni geçirip yatıyorum sabaha yumuşacık oluyor :)
Kızlar yeni çıktı adı bioder agda baska yok zaten..her bölgeye uygulanabilir.

çok tesekkürler merve paylastıgın için yarın ilk işim almak olacak ben de kollarımı epilasyon aletiylle alıyordum bunu deneyecegim ...
Tabi söyleyeceksin, adam sabah gelip akşama kadar sizimi bekleyecek :))
Zatenbiz salonda istiyoruz derseniz yönlendirirler, ama extra para alıyorlar...
Canım nikah memurunun salona gelmesi fiyatı 500-750 arasında değişiyor ben sordum o yüzden hiç gerek yok diye düşünüyorum oda nikahı yaparım ..

Canım her aile çocuklarının iyi bir evlilik yapmasını ister ben de 26 yasındayım inan ki ben de yasıyorum o tür problemleri bi de nişanlandıktan sonra sanki ertesi gün düğün olması gerekiyor gibi düşünüyorlar Allah'tan benim nişanlım yurt dısında ve biz görüşemiyoruz bi kaç aydır rahat bıraktılar beni de Türkiye'de yaptıklarını anlatmasaydın ya da üstü kapalı anlatsaydın çünkü bak yurt dısında yasıyorsunuz türkiye'ye göre her yönden bir adım olan bir yerdesiniz ama erkek arkadasın bile kaldıramıyor erkektir kıskançtır erkek yapar ama bayan yapamaz onlar öyle maelesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…