- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #18.521
kiyamam ya =((((( aksamlari bulusalim konusalim
benimle paylassan nolur senağlama kaydirigubbakcemile
yok kız dermiyimm sen benim fıdılcığımsın :roflol:
Ben gidiyorum kızlar, herkese iyi akşamlar...
selams kızlar
ben de yatak örtüsü aldım saten.öle abartılı istemiyordum beğendiğim gibi oldu 80tlye.kızartma tenceresi aldım 20tl.
bi de markafoniden aldığım pijamalar var.disneyli.ben daha büyümedim sanırsamkaydirigubbakcemile3
doktora gittim.rahim temiz dedi.şu an için ilaç vermiyor.hormon tahlillerim yarın çıkacak
valla ohhh aynı şehirde olsak sabah bir toplanırdık gece yarısına kadar sohpet o biçim yüz yüze ağdadan tutu eşlerimizi kaynanalarımızı çekşitirirdik ama maşallah hızınıza yetişemiyoruz buradan yahu yoğun hafta akşamda oldu ve yoruldummmm
vayyt alışveriş yapmış :)))
temiz çıkmış sevindimm kaydirigubbakcemile3
züleyhaaa dosyaların gelmedimi kız senin :))))))))))))
sana yorulmak yok toprak eve gittt yemek bulaşık sonra kayınvalideye yardıma gitt naniknaniknaniknanik
sorma vallahi zor işim ne yapalım ileriye hazırlık :))))))))))))9
Çok geçmiş olsun canım sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim aysuncum...selams kızlar
ben de yatak örtüsü aldım saten.öle abartılı istemiyordum beğendiğim gibi oldu 80tlye.kızartma tenceresi aldım 20tl.
bi de markafoniden aldığım pijamalar var.disneyli.ben daha büyümedim sanırsamkaydirigubbakcemile3
doktora gittim.rahim temiz dedi.şu an için ilaç vermiyor.hormon tahlillerim yarın çıkacak
Ben de pazar geceleri (kendimi bakıma alırım da pazarları )yatmadan önce elime vazelin sürüp kışlık eldiveni geçirip yatıyorum sabaha yumuşacık oluyor :)Eline ilk önce vazelin sonra limon sürüyorsun, sonrada bu eldiveni takıp 1 saat civarı bekletiyosun, çok güzel oluyormuş ama henüz denemedim...
Kızlar yeni çıktı adı bioder agda baska yok zaten..her bölgeye uygulanabilir.
çok tesekkürler merve paylastıgın için yarın ilk işim almak olacak ben de kollarımı epilasyon aletiylle alıyordum bunu deneyecegim ...Arkadaşlar sizinle bişe paylaşmak isityorumkonu kıldan tüyden açşılmışkene. Ben geçen ay bioderin agdasını aldım yeni çıkarmış..2 hafta önce onunla kollarımı aldım.(diger yerlere lazere gidiyorum.) ama kalanlar vardı onlarıda epilatörle aldım suanda çıkan tüyler belli belirsiz minik minik o da eminim epilatörle aldıklarımdı.. Memnun kaldım hemde çok mis gibi kokuyor aldıktan sonra ipek gibi bi yumusaklık veriyor cilde.arkadaş benden 2 hafta önce aldı kollarını 1 ay oldu yani ama onunkini gördüm belli belirsin %30 çıkmış..hayran kaldım lazere gitmesem eminim diğer yerlerdede kullanırdım..o kadar etkiliki agda kullananlara şiddetle tavsiye ediyorum
Canım nikah memurunun salona gelmesi fiyatı 500-750 arasında değişiyor ben sordum o yüzden hiç gerek yok diye düşünüyorum oda nikahı yaparım ..Tabi söyleyeceksin, adam sabah gelip akşama kadar sizimi bekleyecek :))
Zatenbiz salonda istiyoruz derseniz yönlendirirler, ama extra para alıyorlar...
ya ailemi anlamak size cok zor geliyor.....benim ailem cok farkli bir ailedir ve bizimkiler hep toplum icin yasadilar. yani biz "calismiyorsak" ozaman bizim degerimiz yok....ve evet ben evlenicem diye ailem ilk kez bana sicak yaklasti.....ben 23 sene bu sicakliktan uzak kaldigim icin cok seylerden gectim hele su son 5 sene icinde yasanmadik kalmadi, sokaga mi atmadilar, benim caresizligmde üst üste yaptigim hatalar bir yana sonu hastanede buldum agir bir depresyon gecirerek.
simdi yollun sonundaydim. Kendimle herseyimi artik bitirmistim, gecmisi arkama atmistim...ibrahim cikmisti karsima. Ki biz uzun zamandan beri birbirimizden hoslaniyorduk ve bi araya yine gelebilmemiz kaderdi sanki.
Ben psikolojik saglamken, iliskinin basinda o saglikli degildi. O eski sevgilisinden yedigi darbeden dolayi bana karsi cok yanlis seyler yapti. Ben ozamanlar bana eski sevgilisini anlatmadigi icin onu anlayamiyordum ama cok seviyordum. Okadar asiri seviyordum ki, o benden ayrilirken ben "aslinda cok gururulu bir insanken" pesinden kosturuyordum. Beni sevmedigine inanmiyordum....
Sonra bir dönem Türkiyeye gittim, o yine ayni sekilde ne giderken ne ordayken bana sevgisini hissettirmedi, kendimi bir oyuncak gibi hissediyordum...benimle, gururuumla oynuyormus gibi...beni yine terk ediyordu...bu sefer YETER artik dedim. kendi kendime üzüldüm durdum, nasil öyle birisinin sevmisim diye, salak gibi neyine inandigimi sordum kendime....derken arkadaslar beni hep sakinlestirmeye calisti...arkadaslar derken iste hepsi erkekti....kendimi okadar degersiz hissediyordum ki.....aralarindan birtanesi bana deger verince, hep yanimda olunca...bende ondan tutundum :'( bu cok büyükk bi yanlisti bunu biliyorum ama ozamanki ruh halimde bunun farkinda degildim.....
geri almanyaya dönünce, o benimle konusmak istedi bana neden neyi yaptigini aciklamak istedi.........herseyi anlatinca bana hersey cok mantikli geldi, anlayisla karsiliyabildim....ama o iste TR de olanlari hic bir zaman kaldiramadi....ben onun bana yaptiklarini hep unuttum ama o unutamiyor iste =(
durum bundan ibaret.............of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?