2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben güvenemezdim sanırım

Biraz önce konustum canım eniştenle :)ay sonuna geliyorum dedi ülke değişikligi yapacakmış baska bir yerden teklif almış bu sefer de umman ya da dubai olacak dedi keyfi yerindeydi inşallah bu sefer artık birlikte gitmek istiyorum onunla çünkü zor oluyor olursa ben 1 hafta da hazırlanırım valla :)

selam kızlar
tanyelcim bir süre ara ver bence
düşün taşın
tekrar ona güvenebilecek misin?

aysuncum, meltemcim,zuzucum selamlar

nevresimlerimi ütülüyorum.
sevgilimin neti kesikmiş
inş gelir akşam neti.

bioder ağda aldım bile.
kızlar ben 2 yıl bioderde çalıştım geçen yıl ayrıldım
orada planlama şefiydim

bioder ürünleirni öneririm.
düzenli kullanımda etkili.

ben çok üşengecim diye kaç kez başladım bıraktım.
disiplinliyseniz alın derimmm

aaa sevgilim online olduuu
kızlar görüşürüz gelirim yine

Aysecimmm ne kadar güzel tatlı telaslar yasıyorsun ama vitamin destegi al sen çok yoruldun bu aralar selam söyle enişteye de mervenin dediği bioder ürününü ben de alacagım yarın

evet canım baya hızlı oldu bizimkisi.benim önceki ilişkim 4,5 yıl sürdü ve bir anda bitti.yeni ilişkim için böyle olmayacak dedim uzatmıcam dedim.sanırım yaşımızın verdiği olgunluktan olsa gerek çok fazla uzatmadık.birbirimizi yeteri kadar tanıdığımıza inanıyoruz.ben 25 o 28 yaşında.yanlış karar vermiş olsaydık bu günlere zaten gelmezdik.1 kere evet dedim 2.kez de evet diyip görücem herşeyi.çok seviyorum çünkü

6 ay nişanlılık demişim pardon.6 aydır sözlüyüz 4 aydır nişanlıyız:)

kızlar selam
sevgilimle görüştüm
ütüye devam şimdi
biz 10 yıldır arkaşız.
4. ayda nişanlandık
7,5 ayda evlenmiş olcaz inşallah

29 yaşındayız ikimizde.

Ben de tanışma hikayemizi anlatıyım size..

Ben Ankara'da bir otelde halkla ilişkiler yardımcısı olarak çalışıyordum müdürüm de İngilizdi müdürüm nişanlımı İngiltereden tanıyormuş nişanlımda iş için Ankaraya geldiğinde bizim otelde konakladı müdürüm tanıştırdı bizi de ikinizde aynı yastasınız arkadaslık yapın dedi o ingiliz oldugu için bir bayanla erkegin bir seyler içmesi çok dogal geliyordu ben de ilk çok sasırdım ne alaka falan dedim ama yemege cıktık balık restaurantına gittik ve birbirimizi 40 yıldır tanıyor gibiydik o kısa süre içerisinde o kadar fazla sey konusmustuk ki hiç yabancılık çekmedik sonra o ingiltereye geri döndü 1 hafta msnden konustuk 1 hafta sonra telefon numaramı istedi ben de verdim sonra ben iş için libyaya gidecegim dedi sana telefon ederim dedi ama 1 hafta haber alamadım ne telefon ne internet bir de 2 sene önce libyada öyle her yerde internet yoktu 1 hafta sonra beni aradı ben ona telefonda seni seviyorum dedim çünkü çok korkmuştum 1 sene böyle devam etti ilişkimiz 2.senemizde önümde diz çöktü benimle yaslanırmısın dedi tek tasımı taktı 1 hafta sonra da nişanlandık

aysuncum hangi banka görevin ne
yakın arkadaşım akbankta nakit yetkilisi çok çalışıyorrr

cnm akbank:) müşteri temsilcisiyim ben nişanlım da nakitçi.o kadar yoğunki gişeye oturmuyor hiç.sadece para alışverişi ve bankamatikler

oyy ne romantikopuyorumnanaktan
biz 1.5 sene aynı şubede çalıştık bizimkinin aklına o zaman gelmiş işte ii ki de gelmiş.onu tanıyınca aşkı hiç yaşamamışım diyorum.sanki ilk aşkım.çok seviyorum yaopuyorumnanaktan

Aysun Allah nazarlardan saklasın masallah

Aysun sana bir sey soracagım bankada çalışmak için hangi özellikler istiyorlar ya da eleman alımlarını nerden takip edebilirim ?benim çalışma sartlarım çok agır o yüzden iş değişikligi yapmak istiyorum...

meltem bankada çok ağır bir bayan için.benim şimdiki aklım olsa kpssye hazırlanırdım.ama iş işten geçti.hı temiz bir meslek aslında.ama stresi çok.müşteri ile karşı karşıya kalmak zor.küfür falan yiosun bazen.çok ağladığımı bilirim.yine de pişman değilim.kendim kaşındım:)
4 yıllık ünv mezunu olman yeterli.sınavlar ara ara yapılıyor.valla bankaların sitelerinden ziyade memurlar.netin forum sayfasında özel sektör başlığı altında paylaşımları takip et.hem sınav soru tipleri falan da var.çok güzel paylaşımlar yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…