- 27 Aralık 2009
- 5.743
- 7.502
- 398
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #18.541
ya kizlar cok caresizim =((((
benimki aradi beni simdi....sonunda kesinlikle doktora gidicegine karar verdi, sucunu da kabul etti ve beni kayip etmemek icin doktora gidicekmis ve benden destek istiyor =((((
beni seviyormusun dediginde dondum kaldim.....telefonda agladim durdum :'( korkuyorum, onu sevmekten ve sonra yine kayip etmekten cok korkuyorum........
:'( napicam ben(((
11 aydır çıkıyoruz 6 aydır nişanlıyız:)
aysuncum hangi banka görevin ne
yakın arkadaşım akbankta nakit yetkilisi çok çalışıyorrr
Ben de tanışma hikayemizi anlatıyım size..
Ben Ankara'da bir otelde halkla ilişkiler yardımcısı olarak çalışıyordum müdürüm de İngilizdi müdürüm nişanlımı İngiltereden tanıyormuş nişanlımda iş için Ankaraya geldiğinde bizim otelde konakladı müdürüm tanıştırdı bizi de ikinizde aynı yastasınız arkadaslık yapın dedi o ingiliz oldugu için bir bayanla erkegin bir seyler içmesi çok dogal geliyordu ben de ilk çok sasırdım ne alaka falan dedim ama yemege cıktık balık restaurantına gittik ve birbirimizi 40 yıldır tanıyor gibiydik o kısa süre içerisinde o kadar fazla sey konusmustuk ki hiç yabancılık çekmedik sonra o ingiltereye geri döndü 1 hafta msnden konustuk 1 hafta sonra telefon numaramı istedi ben de verdim sonra ben iş için libyaya gidecegim dedi sana telefon ederim dedi ama 1 hafta haber alamadım ne telefon ne internet bir de 2 sene önce libyada öyle her yerde internet yoktu 1 hafta sonra beni aradı ben ona telefonda seni seviyorum dedim çünkü çok korkmuştum 1 sene böyle devam etti ilişkimiz 2.senemizde önümde diz çöktü benimle yaslanırmısın dedi tek tasımı taktı 1 hafta sonra da nişanlandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?