2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım ben geçen sene Finansbankın sınavını kazandım 2.mülakata kadar geldim o sırada Philip Morris'den iş teklifi aldım ve hoplaya zıplaya kabul ettim ama benim kıskanç nişanlım ona da müdahale ettiği için en azından bayan için banka daha rahat diye düşündüm hayat çok zor ya :2:

zor gerçekten zor.aslında her meslek zor.bankacılığın bir süksesi oluşmuş işte.herkes böyle bir farklı bakıyor.ama içine girince işte anlıosun herşeyi.ücretler de iyi değil.valla 3 aydan 3 aya çift maaş almasam aldığım para hayatta yetmezdi şu hazırlıklara

sEni çok iyi anlayabiliyorum ev geçindirmiyorum bir sey yapmıyorum ama arkamı dönüp baktıgım zaman paranın nereye gittigini anlayamıyorum o yüzden ben de muhasebeci gibi defter tutmaya basladım aa bugün su kadar harcama yapmısım diyorum ve öyle olunca da harcamalarıma dikkat ediyorum en azından her gördüğümü alma huyumdan vazgeçtimopuyorumnanaktan

benimde annem babam emekli.kardeşim lisede.allaha şükür durumumuz iyi.kendi harcamalarımı kendim yapıyorum.çeyizimi kendim alıyorum.havluları,tülbentleri annem yaptırıyor işte.beyaz eşyamı ve yatak odamı ailem alıcak.ben de mutfağı alıyorum ufak ufak.bir yandan da öğrenim kredisi için kredi çekmiştim onu ödüyorum bi de.en çok koyan da o

Ahhh canımm benim aynı dertten muzdaribiz 2007 yılında mezun oldum 2009 yılında ödemeye basladık ziraat bankasına sordum 1.6000 tl borcum kalmış hem onu ödüyorum hem de kendim kredi çekmiştim 1.000 tl kaldı onu ödüyorum benim de annem emekli babam esnaf babamlar yatak odamı alacaklar babannem bulaşık makineni ben alırım dedi ben de yatak odam dört dörtlük olsun istiyorum halıma kadar alıcam şimdi pike takımı ve uyku seti alıcam nevresim takımlarım ve battaniyem var :)

ben de onun taksitlerini ödedim işte bankama borçlandım.son taksidi kaldı o da seneye aralık ayında.düğünden sonra kapatırım onları da.
yatak odası için benim de uyku seti almam lazım.diğerleri tmm gibi birşey

canım
nişanlım 9 kardeş
annesi 70 in üzerinde yaş olarak
bi ablası birde eltim birlikte hazırlamışlar
o süslemeleri falan eltim yapmış hep
düşünün elti eltiye böyle şeyler yapmaz normalde
maşallah çok iyi biri
inşallah hep böyle devam eder
uygun bi zamanda içindekileri de çekicem resimlerini

Evet canım eltiler arasında kıskançlıklar oluyor ki maelesef ama gerçekten çok zarif düşünmüşler ben bayıldımmm

Aysuncum bir sekilde ödeniyor borçlandık bir kere ne yapalım harcaması çok kolaydı ama ödemesi zor oldu :)

Benim annem bohçalarımı falan hep kendisi yaptı kurdela nakısından havlularım bohçalarım kurdela nakısı salon takımım krem rengi kanavce hurçlarımı bile dikti annem aslında çok güzel yatak örtüsü de dikmişti ama ona kızkardesim el koydu :))

oh annenin eline sağlık.annem de seneler önce almış bir yatak örtüsü.ben de gittim saten aldım bugün.80tlydi.çok beğendim.zaten öle abartılı yatak örtüleri bana göre değil:)

oh annenin eline sağlık.annem de seneler önce almış bir yatak örtüsü.ben de gittim saten aldım bugün.80tlydi.çok beğendim.zaten öle abartılı yatak örtüleri bana göre değil:)

evet yaparken ünvde de okuyordum anne neden yapıyorsun ben evlenmeyi düşünmüyorum ki diyordum :)ama şimdi iyiki yapmış diyorum aysuncum çok iyi bir fiyata almıssın 80 lira sasırdım şimdi resmini yüklermisin canım merak ettim :)

iyi günlerde kullan bitanem çok güzel ve sık :)ben bunun aynısını bugün sordum biliyomusun 90 lira peşin alırsan da 85 olur dedi alsam mı almasam mı kararsız kaldım bir de English Home'da begenmiştim ikisinin arasında kaldım

İyi gecelerr canımmm öptüm seniiiolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…