- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #18.581
Günaydın canım hayırdır sabah sabah kim canını sıktı?
gunaydin tatlim.. kim olcak benimkisi... dun geceden moralim bozuk. tartistik biraz.. sen nasilsin?
sıkma canını ben erkekler için çözüm buldum bizde vodafone sınırsız vardı 5 dkda bir beni arardı eeee ne yaptın diye arkadaslarımla bile kız kıza muhabbetlerimizde arardı eee açık kalsın ben de dinleyim derdi şimdi yurt dısında telefonla sadece günde 1-2 defa görüşemiyoruz gerçekten iyi oldu en azından kavga etmiyoruz
günaydın fıstıklarr:))) paptyacımı kim üzmüşş
iyi etmissin canim vallahhhh.. aslinda cok sacma bi neden benim kiskancligim galiba ama ne biliyim.. dur anlatiyim sende bi fikir ver hehe. dun bizim 27. ayimizdi.. butun hafta konusamadik..ayri sehirlerdeyiz zaten.. neyse butun hafta cuma gelsin konusalim falan diye dedik durduk... ehh cuma geldi, beyfendimiz gece arkadasinla bi kac bisey icmeye gitmeye karar vermis 10:30 a kadar gelmedi eve.. beni aradi haber verdi ama tepem oyle bi attiki. sonrada msn e girdi tavir yapiyor neden kiziyormusum diye.. ayyy kafasini kirasim geldi vallahklava:
ayyyy sizdemi kutluyorsunuz bizimde bu ayımız 27.ayımız olacak 22 mart 2008 bizim de :)))ben de hassasım o konuda o yüzden artık önem veriyor aynı sorunlar ben de mevcut canım uzakta oldugumuz için özlem duyuyoruz o yüzden öyle davranıyoruz ben böleee açıklama yapıorum :))
gunaydinn cigerimmm hehehe
wuuu aynı bizim oralılar gibi geldi kız hitabın :))) nasılsınn canım
Uzatma boşver papatya ben dısarı cıkacagı zaman bana diyorki 12'ye kadar kalacagım ben de ok diorum eger 12'yi geçerse bizim kavgamız baslıyor hihoyyyt
kızlarrrr ne kadar zamandır nişanlılarınızla birliktesiniz?biz 2.5 senedir çıkıyoruz 7 aydır da nişanlıyız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?