2011 gelin adayları buyrun sohbete

gunaydin tatlim.. kim olcak benimkisi... dun geceden moralim bozuk. tartistik biraz.. sen nasilsin?

sıkma canını ben erkekler için çözüm buldum bizde vodafone sınırsız vardı 5 dkda bir beni arardı eeee ne yaptın diye arkadaslarımla bile kız kıza muhabbetlerimizde arardı eee açık kalsın ben de dinleyim derdi şimdi yurt dısında telefonla sadece günde 1-2 defa görüşemiyoruz gerçekten iyi oldu en azından kavga etmiyoruz

iyi etmissin canim vallahhhh.. aslinda cok sacma bi neden benim kiskancligim galiba ama ne biliyim.. dur anlatiyim sende bi fikir ver hehe. dun bizim 27. ayimizdi.. butun hafta konusamadik..ayri sehirlerdeyiz zaten.. neyse butun hafta cuma gelsin konusalim falan diye dedik durduk... ehh cuma geldi, beyfendimiz gece arkadasinla bi kac bisey icmeye gitmeye karar vermis 10:30 a kadar gelmedi eve.. beni aradi haber verdi ama tepem oyle bi attiki. sonrada msn e girdi tavir yapiyor neden kiziyormusum diye.. ayyy kafasini kirasim geldi vallah klava:

ayyyy sizdemi kutluyorsunuz bizimde bu ayımız 27.ayımız olacak 22 mart 2008 bizim de :)))ben de hassasım o konuda o yüzden artık önem veriyor aynı sorunlar ben de mevcut canım uzakta oldugumuz için özlem duyuyoruz o yüzden öyle davranıyoruz ben böleee açıklama yapıorum :))

ben cok onem veririm.. o da verir aslinda ama dun ne oldu bilmiyorum.. arkadasi daha onemli geldi herhalde sevgilisinden ne biliyim.. ZIKKIM ICSIN hehehehe neyse sonra 1 saat durdum ben msn de o bana surat yapti ben ona.. en sonunda cekemicem seni artik dedim ciktim.. gecenin 3 unde sesli mesaj birakmis askim seni cok ozledimmm sesini duymak istedim diye.. GEC KALDINIZ BEYFENDIII alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
Uzatma boşver papatya ben dısarı cıkacagı zaman bana diyorki 12'ye kadar kalacagım ben de ok diorum eger 12'yi geçerse bizim kavgamız baslıyor hihoyyyt

Uzatma boşver papatya ben dısarı cıkacagı zaman bana diyorki 12'ye kadar kalacagım ben de ok diorum eger 12'yi geçerse bizim kavgamız baslıyor hihoyyyt

iste ayni yontem bizdede varda.... normalde pek takmam ama dun onemli bi gundu simdi.. hatta dedim 4 bucuk ay sonra evleniyoruz sen evlendikten sonrada boyle bizim ay gunlerimizde arkadasinla isten sonra bi kac bisey icmeye gidersen, eve geldiginde kapiyi kilitli bulursun artik gider arkadasinin koynuna girersin dedim.. hehe briaz tirssin.. biliyo yaparim cunkuuu :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…