2011 gelin adayları buyrun sohbete

yasemincim günaydın. bohça yapıyormusunuz sizde aileye felan aldınız mı bohçalıklarını

günaydın canımcım güzelim biz ayrı şehirlerde olduğumuz için masraftan bi nevi kısmak için gelin damat bohçası olacak ve geçen hafta bohçalarımızıda aldık nişanlımla

ay bizde öyle 1. ayımızdan başlar şuana kadar hep kutlamasakta bir şekilde hatırlarız. bizde3. seneye girdik 3 aydır nişanlıyım

yasemin aysenin nişan albümündeki bohcalarını gördünmü çok güzeller bir bak istersen fikir olur :)

bakayımm canımm baktımmı tam hatırlamıyorum.. şuan için bi gömlek seti alacağız benimkine başka eksiğimiz yok çok şükür ama bi bakmakta fayda var :)

günaydın canımcım güzelim biz ayrı şehirlerde olduğumuz için masraftan bi nevi kısmak için gelin damat bohçası olacak ve geçen hafta bohçalarımızıda aldık nişanlımla

iyi olmuş bencede çok masraflı oluyor biz aileyede yaptık kalite alıyorsun bohça bir kere alınıyor zihniyetiyle bir çoraba 15 tl bile verdik :))))))))) pazarda 20 çift alıyorsun o parayla ama güzel oldu işte ben resimleri yüklemek istiyorum da evdeki interneti inatla ödememe taraftarı olduğu için kardeşimin kaldı.

süslemesi felan çok keyifle yapılıyor a.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…