• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

evleneceğimizi anlayan nerden geçirirsem mantıgında zaten..dün mobilyacıya girdik eşya baktık..biz dedik 2 oturma grubu alıcaz indirim yaparsın dedik..yookk bunlar toptan fiyatıda size toptan fiyattan söyledim zaten hani yardım amaçlıı..hastır ordan bende yedim..hadi manita dedim çıkalım..:29:

ay valla çok iyi yapmışsın canım başka yerde mobilyamı yok yahu:63::63:

Canımcım, 3. şahıslar yüzünden birbirinizi kırmaya değermi sence?

tabiki değmez ama bunu ne o anlıyor ne de ben .onun ailesiyle ilgili bişi söylediğimde senin ailende böyle böylee deyip savunmaya geçiyor.bugüne kadar ne bi kere evet hayatım haklısın dediğini duydum nede bişi olduğunda beni savunduğunu benim yanımda olduğunu gördüm bu iş böyle uzun sürmez canımm :43::43::43::43:

Günaydın kızlar ben geldimm:)

Buğün isveç diyetine başladım 13 günmüş bakalım sonuç ne olacak?
Sözdü,nişandı derken inanılmaz kilo aldım.:59:
Böyle devam ederse tombiş bir gelin olacağım.:43:
Önümde 7 ay var gitsin kilocuklarr :47:

tabiki değmez ama bunu ne o anlıyor ne de ben .onun ailesiyle ilgili bişi söylediğimde senin ailende böyle böylee deyip savunmaya geçiyor.bugüne kadar ne bi kere evet hayatım haklısın dediğini duydum nede bişi olduğunda beni savunduğunu benim yanımda olduğunu gördüm bu iş böyle uzun sürmez canımm :43::43::43::43:

canımcım çok dolmuşşun artık birbiriniz yetmemiş ailelere kadar uzamış durum biraz cilveli anlat anlatırken araya sokuştur bişeyler hangi erkek ailesine laf söyletir ki benim nişanlımda kesinlikle laf söyletmez ben bu huyunu bildiğim için söylenecekelri artık iki gülümseme bir göz kırpma ile araya sokuşturuyorum aslında oda farkındadır merak etme de işte gergin olduğu için yansıtmıyor

Günaydın kızlarr nasılsınız?

Deniz çeyizlerin çok güzeller işte el emekleri benim annem tülbent kıyılamayı bilmiyor o yüzden hep yaptırmıs ...

Esra dün topicine de yazdım canımm sende iyi günlerde kullan bir nevresim ne kadara yaptırdınız?

Bir de Deniz ignedanlık ne işe yarıyor?

Buğün nişanlımla 13. ayımızı kutluyoruzz :69:
Tarihler hiç şaşmaz maşallahı var ben unutuyorum ama hatırlatıyor canımıniçi:16:

Balayına biz nereye gideriz henüz belli değil.
Ben dedesi ve annanesini ziyaret etmek istiyorum.
Söze,nişana gelemediler düğünede gelemicekler gibi duruyor.
Yaşlılar ve aşırı üzerimize düşüyorlar.En az nişanlım kadar benide arıyorlar.
Kıyamıyorum onlara ve içimizde pişmanlık kalsın istemiyorum.

Ama önce baş başa tatilimizi geçirir sonra mı ziyarete gideriz.
Yoksa en önce ziyarete gidip sonra mı baş başa tatilimizi yaparız bilemiyorum.
Bu arada ziyaret fikride benden çıkdı.Mutlu olmalarını istiyorum umarım bir aksilik olmaz.

a şıkkınıı seçiyorum zuzu..çorabın patigin çok ağırlıgı olmaz..sana yanlış yapmıslar zuzuuuuu :41:

senin zuzunun aldığı çorap sayısından haberin var mı eda:)

siz patikleri felan hurcamı kayacaksınız nasıl yapacaksınız

bende hurçlara koyayım hurcuda bazaya tıkarım heralde

bende hurca koymuştum çorapları patikleri tutup kaldırayım diye yeltenmemle hurcun yırtılması aynı anda oldu:52:
a-hur adi üretilmiş
b-içindeki eşya fazla geldi
c-ben çok güçlüymüşüm
d-hepsi::)))9
hangisi kızlar:52:

kesinlikle b şıkkı:9:

bende akrabalık ilişkileri sağlam olan insanalra hayranım ya ablamın düğününde annem koşturuyor akrabalarımız anca otursun istemeyi bilsinler ben bile bulaşık yıkıyordum o gün kimse el atmaz ağır abiler gibi çekilirler kenera biz öyle değiliz gittiğimzde yerde elimizden geleni yaparız yıkarız

esra sorma kuzum badana olacak ev temizlik olacak allahtan hani 3 kişiyiz birimiz cama birimiz yere bir günde biritiyoruz de şimdi biraz zor halılar yıkanacak havalar müsait değil yani biran önce başlanması lazım benim eşyalar gitmeden bişey başlayamıyoruz

aynen bende akrabalık ilişkisi çok iyi olan insanlara bayılıyorum bizde malesef öyle bir durum yok olanı görüncede çok özeniyorum aşkımada diyorum bizde öyle yapalım bize gelmeselerde biz gidelim çağıralım arayı soğutmayalım

bence de bu nişanlılık kabak tadı verdi
en iyisi hiç uzatmamak 3 ayda herşey olsun bitsin
gerçi bizimde çok uzun olmadı 6 ayda bitio ama gene de bana çok uzun geldi
takma canım sende boşver napıcaksın herkes aynı olmuyo işte

Bende kuaföre gitcem güya ama para çekti suyunu habire kredi kartına yükleniyorum...
Dün ilaca 25 lira verdim :53: insan hayatında ilaca o kadar para vermeyince şaşırıyor...
İçinde de toplasan 7 tane var :))

kaptım galiba annemden bişiler birkaç taktik öğrendim:21:

öyle misafir baş göz üstüne valla, bize düğüne hafta kala gelecekler miş
Kayınvalidemlere de galiba 2 hafta kala gelmeye başlarlar mış
Inşallah hizmet hürmet beklemeyen misafirleri gelirde herkes gittikten sonra kimse pert olmaz

canımcım çok dolmuşşun artık birbiriniz yetmemiş ailelere kadar uzamış durum biraz cilveli anlat anlatırken araya sokuştur bişeyler hangi erkek ailesine laf söyletir ki benim nişanlımda kesinlikle laf söyletmez ben bu huyunu bildiğim için söylenecekelri artık iki gülümseme bir göz kırpma ile araya sokuşturuyorum aslında oda farkındadır merak etme de işte gergin olduğu için yansıtmıyor

artık kar etmiyor canım bizde öyle şeyler.her koşulda gardını aldığı için nişanlım kavga çıkıyor sürekli aramızda.Allah'tan uzun sürmüyor bu kavgalar ama ben evlendiğimdede aynı sorunları yaşamak istemiyorum.biz hala senin ailen benim ailem derdindeyiz...:43::43:

Back
X