- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #65.841
Yetişir sıkıntı yapmayın kızlar düğün üstü motivasyon sağlamak lazım
zuhal patlat bir şarkı
zuhal patlat bir şarkı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben uzağa gidecek olmama bağlıyorum...
Ama bilemiyorum çok garip duygular, oysaki şuda bir gerçek benim İstanbul'dan bir süre uzaklaşmam hepimiz için çok iyi olacak, çünkü bilmem ne kadar inandırıcı olur ama insanlar hala nişanı atarım umudundalar cidden öyle, hatta hala onu sevdiğim için evlenmediğimi sanan bir aptal var peşimde gidip kendimi unutturmam lazım, annemde bunu biliyor ama yinede üzülüyor işte...
Bizde de çırpınışlar yeni yeni başladı, bu defa yetişmiyor :))
Yetişmeyince akşam eve geç gidiyoruz, yorgunluk hat safhada anlayacağın...
Daha kına yeri bile tutulmadı, ben ne kadar aceleciysem bizimkilerde bir o kadar yavaş...
bazen düşünüyorum.bu bizim hayatımız olaacak bizim düğünümüz.kimsenin bizim kadar heyecanlanmasını,istekli olmasını bekleyemeyiz.kimseyle aynı şeyleri düşünemeyiz.ama bizim isteğimizde sadece varlıklarını yanımızda hissetmek.
Yetişir sıkıntı yapmayın kızlar düğün üstü motivasyon sağlamak lazım
zuhal patlat bir şarkı
patlatayımmmm bebişimmmmmmmmmm
buradannnnnnnnnnnnnnn bir atlııııııııııııı geçtiiiiiiiiii Buradan bir atlı geçti Yarameee bastı geçti yar yarr diyesim geldi bi an![]()
Topicimize aslında bizim dısımızdakiler okumasalar keşke asagıda görüyorum okuyolar okuyolar hiçbirsey yazmadan da çıkıp gidiyorlar sonuçta biz de burda her özelimizi paylasıyoruz...
Topicimize aslında bizim dısımızdakiler okumasalar keşke asagıda görüyorum okuyolar okuyolar hiçbirsey yazmadan da çıkıp gidiyorlar sonuçta biz de burda her özelimizi paylasıyoruz...
Aysun abla hep okuyosun bir de sen cvp ver bakalım sen de tam tersi kızına çeyiz yapıosun sen kızına karsı nasılsın?
alın benden de o kadar.şunu yapalım anne amannn daha çok var şunu yapalım anne aman ne gereği var.umursamuyormuş gibi geliyor bazen.bide evlenince tek kalıcak belki onun psikolojisiyle böyle davranıyor.çözebilmiş değilim henüz.![]()
aysun abla annelerimize toplu mektup gödersen keşkebak burda görüyosun ne kadar üzülüyoruz
Bendede durum tam tersi annem benden hevesli daha sözüm bile olmadı çoğu şeyimi aldı annem neyi beğenip almaya kalksam annemde beğendiyse hemen ertesi gün alıp getiriyor nerdeyse herşeyimi annecim aldı hakkını ödeyemem![]()
aysun abla annelerimize toplu mektup gödersen keşkebak burda görüyosun ne kadar üzülüyoruz
kızlar aslında bayanlar olarak ortak oldugumuz ama saçmaladıgımız tek konu..herkesi birbirine benzetmek..mesela anne bak onun annesi herşeye kosturuyor..nişanlıma ; bak onun nişanlısı onu hiç üzmüyor her dedigini yapıyo..benim babam senin baban gibi bana yardım etmiyo..aslında bunlar bizim ortak sorunumuz kızlar.şunu düşünemiyoruz yanlış anlamayın kendim içinde konusuyorum..herkesin yapısı farklı karakteri farklı benim annemde iyi olan bi huy onun annesinde yok belki...belkide insanlar bize imreniyo diye düşünmüyoruz..alayını fırçalıyoruz..aslında yapmamk lazım bunu bende çok yapıyorum..hani mutlu olmayı beceremiyoruz yanımızdakilerle aslında..yetinmeyi bilmiyoruz..bakın biz ne kadar istekliyiz kimisi aysun ablanın kızı gibi mesela..onunla kendimizi aynı safta tutamıyoruz ama başkalarına gelincemi çok şeyler bekliyoruz...:97: