• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bende armut tipli hatunlardanım malesef:(
Bazen diyom basenim olmasada göbişim olsa.
Ben kendime 40 beden pantalon alıyorum basenden giriyor belde kocaman bir boşluk.
Kemer takmadan pantalon giydiğimi hatırlamıyorum

Anamm bende göbekten bıktım, heryerim gidiyo orası gitmiyo...
Daha çocuk doğurmadan bu haldeyse ilerisini düşünemiyorum...

Bende armut tipli hatunlardanım malesef:(
Bazen diyom basenim olmasada göbişim olsa.
Ben kendime 40 beden pantalon alıyorum basenden giriyor belde kocaman bir boşluk.
Kemer takmadan pantalon giydiğimi hatırlamıyorum
:1: bnde tam armut. hatta ben kendime dnya gbiyim diorm kutuplardan basık ekvatordan şişik :1:
Ay daraldım yeminle, yanımdaki kız erkek arkadaşına sürpriz yapacak, banada sen niye yapmıyorsun diyip duruyo, soru yağmuruna tuttu...
Ay yapmak zorundamıyım yaa, üff sinir oldum...

esra de ki bnm sevgilim bna o kadar çk yapıoki bnm sürpriz yapmaya fırsatım kalmıo :1::1:

Hımm hayırlı olsun canımm benim arkadaslarım hep Fakülteden onlar da İletişim mezunu....

Betüll sen kilolu degilsin ben resmini gördüm Esra'da sen de çok çıtı pıtı geldiniz gözüme...

Nilay sen de nişn kıyafetin dışında resmin varsa koy canım bakalım çünkü nişan kıyafetin kabarık anlayamayız....

:1: bnde tam armut. hatta ben kendime dnya gbiyim diorm kutuplardan basık ekvatordan şişik :1:

esra de ki bnm sevgilim bna o kadar çk yapıoki bnm sürpriz yapmaya fırsatım kalmıo :1::1:

Benimki yapıyo ama hayal kırıklığı oluyor sürprizin adı :1:
Beklemediğim anda beklemediğim şeyler yapıyor...
Aman daral geldi yaa, şirketi ayaklandırdı, bendemi gariplik var millettemi çözemedim...

Hımm hayırlı olsun canımm benim arkadaslarım hep Fakülteden onlar da İletişim mezunu....

Betüll sen kilolu degilsin ben resmini gördüm Esra'da sen de çok çıtı pıtı geldiniz gözüme...

Nilay sen de nişn kıyafetin dışında resmin varsa koy canım bakalım çünkü nişan kıyafetin kabarık anlayamayız....

ben bunu betüşe 4 aydır anlatamadım ben ekvatorum diyor başka bişi demiyor yada bize zayıf fotosunu gösterdi

Boydan foto bakıyorum meltem bulayım hemen eklicemmm

Back
X