• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

valla canım ben kimseye bırakmadım o işleri hoş bıraksamda yapan olmazdı..
o yüzden nişanlım askerdeyken ben bakmıştım birkaç yer geldiği gibi hemen kolundan tuttum gösterdim birine karar verdik ve tuttuk. kayınpederim kılını asla kıpırdatmaz hiçbişey için.

Aaa kızlar bu arada bizim firmamızın katalog çekimlerini yapan firmanın sahibiyle görüştüm bize geldi toplantıya girmeden düğün fotlarını kaça çekiyosunuz dedim aslında 1,000 tl ama sana 500 olur dedi...senin elinede sadece cd sıkıstırıyolar..bi fotocuya bastırıyosun..aman çoookk geldi bana o ne beee :37:

Aaa kızlar bu arada bizim firmamızın katalog çekimlerini yapan firmanın sahibiyle görüştüm bize geldi toplantıya girmeden düğün fotlarını kaça çekiyosunuz dedim aslında 1,000 tl ama sana 500 olur dedi...senin elinede sadece cd sıkıstırıyolar..bi fotocuya bastırıyosun..aman çoookk geldi bana o ne beee :37:

canım normal aslında.. yani albüm olmaması kötü tabi ama biz fotoğrafçılara sorduk. sadece 20 tane fotodan oluşan albüm 600 tl dediler hatta utanmayıp 700 diyen bile çıktı.. bizde bi tanıdığımızın arkadaşını buldum o da 1000 den 750 e düştü ama albüm + hikaye fotosu olucak sabah başlayıp işte akşama kadar çektiklerini cd de vericek beğendiklerimizide albüm yapıcak. ama 500 normal yani :(

bende bora öztoprrak aşığı bi insanım :) ama nişanlım hiç sevmiyor o yüzden eledik yoksa seni seviyorum u çok istiyordum :)

Bende bu şarkıyı çok beğeniyorum:)

Ama bu şarkıda dans etmemiz için nişanlımın dans etmeyi daha iyi öğrenmesi lazım:)
Hiç beceremiyor oynamayıda dans etmeyide.Ama beni kırmamak için çıkıyor ortaya bende gülmemek için zor tutuyorum kendimi.Hatta videoyu izlerken bakdımda gülmemek için arkamı dönmüşüm sonra yine önüme dönmüşüm.:24: Kıymamam ben sevdiceğime öğreticem inşallah oynamayı :65:

Bende bu şarkıyı çok beğeniyorum:)

Ama bu şarkıda dans etmemiz için nişanlımın dans etmeyi daha iyi öğrenmesi lazım:)
Hiç beceremiyor oynamayıda dans etmeyide.Ama beni kırmamak için çıkıyor ortaya bende gülmemek için zor tutuyorum kendimi.Hatta videoyu izlerken bakdımda gülmemek için arkamı dönmüşüm sonra yine önüme dönmüşüm.:24: Kıymamam ben sevdiceğime öğreticem inşallah oynamayı :65:

ayy hiç sorma yaa... benimkide öle.. abisinin düğününde dedim bu iş böle olmaz seninle evde çalışmamız lazım... :) şimdi ufak ufak akşamları başladık bakalım inşallah düğüne kadar adam edicem :p göbek atma konusundada abim yardım edio sağolsun :)

ayy hiç sorma yaa... benimkide öle.. abisinin düğününde dedim bu iş böle olmaz seninle evde çalışmamız lazım... :) şimdi ufak ufak akşamları başladık bakalım inşallah düğüne kadar adam edicem :p göbek atma konusundada abim yardım edio sağolsun :)

:):)

Ayy bir benim sevdiceğim değil desene.Dansda fena değilde oynama konusunda sıfır.
Ben bile gülmemek için kendimi zor tuttum birde çevreyi düşünün.
Bir ara halayda peşimden sürükleniyordu:( Sırf kırmamak için yapıyor biliyorum.
Nişanlıma kalsa beni alsın yanıan gidelim büyükler düğünü yapsın.
Birgün arkadaşımın düğüne gittik.Yanından biran ayırmadı masada öylece oturduk.
Sonra kaldırdı beni dışarı çay içmeye çıktık düğünün bitmesine yakın geri döndük.
Onunda huyu böyle sevmiyor bende sevmiyorum gerçi ama nişanlım kadar değil.

:):)

Ayy bir benim sevdiceğim değil desene.Dansda fena değilde oynama konusunda sıfır.
Ben bile gülmemek için kendimi zor tuttum birde çevreyi düşünün.
Bir ara halayda peşimden sürükleniyordu:( Sırf kırmamak için yapıyor biliyorum.
Nişanlıma kalsa beni alsın yanıan gidelim büyükler düğünü yapsın.
Birgün arkadaşımın düğüne gittik.Yanından biran ayırmadı masada öylece oturduk.
Sonra kaldırdı beni dışarı çay içmeye çıktık düğünün bitmesine yakın geri döndük.
Onunda huyu böyle sevmiyor bende sevmiyorum gerçi ama nişanlım kadar değil.

eşlerimizin kardeş olma olasılığı çok yüksek desene.. çünkü anlattığının aynından bendede var :) ama sağolsun o da beni kırmamak için herşeyi yapıyor :)

ay bende anca gelebildim kızlar napıyosunuz geçmişe bi göz attımda betül ben göremedim fotonu. Kızlar sizde gönlünüze göre ev bulursunuz inş. Aslıcım gelinliğini azçok tahmin ediyorum eminim çok güzel olucak zaten bende fransız dantelini çok severim gelinlikte. bide benim nişanlımda düğünü oynamayı hiç sevmez sen istersen düğün yaparım ama o gün hasta numarası yaparım haberin olsun dedi kendi düğünündede oynamıcakmış :( Bende nikah yapıyorum o yüzden:21:

eşlerimizin kardeş olma olasılığı çok yüksek desene.. çünkü anlattığının aynından bendede var :) ama sağolsun o da beni kırmamak için herşeyi yapıyor :)

Aynısı desene :) Önemli olan kırmamaları ama dimi?
Ellerinden geleni yapıyorlar en azından.Öğretiriz düğüne kadar inşallah:9:

Back
X