• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlarrr
zuzu bilezik mi aldın ya da aldırdın
güzel günlerde kullann..
dün bende perde siparişimi verdim.
ohh içim rahatladı valla.
uzun yaptrdım yatak odasınıda salonda
ayırmaya bişiy vercekti mıknatıslı ama istemedim alsaıydım die düşündm sonra
ama çok dışarıyı izlemek istersem kenarlara toplayıveririm dedim
diğer türlü çok tutucaktı yoksa

günaydın bebişlerrrrrrrrrrrrrrrr
buketcim annen herzamanki gibi döktürüyor valla kız el işi tablolarından yok birazda onlardan yapsın yağlı bıoya filan :86:
kızlar sipariş verdiğim bileziğimi dün nihayet aldım bunun tıpa tıp aynısı ama kilitsiz yaptırdım ben acaba kilitli mi olsaydı o zaman hepsi kilitli olacaktı kullanışsız olur diye düşündüm

http://www.resim-upload.net/uploads/photos/Resim_20110414002217.jpg:nazar:

bencede kilitsiz daha kullanışlı olur canım düşman çatlatan olacak bileziklerin:)

birdaha deneyeyim canım.edoşcum bu aldığım 30 gr düğüne kadar 4 tane daha alınacak 2 tanede nişan ve sonrası takılmıştı :nazar: nişanlım mardinli olunca altını çok seviyor takıp takıştıracak durumu yettiğince:52:
http://imagehostu.com/images/158KLT_B_54_.jpg

zuzum hayırlı olsun bileziğin hiç böylesini görmemştim ne burması oluyor iyi günlerde kullan

zuzu gördüm bu sefer çok begendim iyi yapmıssın kelepçesiz almakla..çok şık durur bu..güle güle kullan zuhalcim:46:
zuzu bu arada 30 gr bilezik ne kadar oluyoki fiyatlar hk.bilgim hiç yok :(
Aynen bende ne gramdan anlarım ne altın türlerinden cumhuriyet derler reşat derler yani kaç çeyrek diye sorarım:1:
günaydın kızlar zuzuş güle güle kullan bleziğini..

buket annennde ellerne sağlık çk hoşlar her zamnki gbi

Sağol betüşcüm annemde sizlerle paylaşmaya çok meraklı hemen çek göster kızlara diyor:1:

Günaydın herkese

Zuhal takın çok hoşmuş canım çok hoşuma gitti.
Bana nişanda takılan bileziklerde 20 gr dı ve işçilik yoktu.
Kalın kalım bileklerimde küçük bana göre çok komik duruyor :9:

Ben hayatta takıpda dolaşamam :52:

kızlar annemin geçem hafta ve bu hafta kursta benim için yaptıkları

Eki Görüntüle 176659 Eki Görüntüle 176657 Eki Görüntüle 176658

çok hoşlar canım annenin ellerine sağlık.

birdaha deneyeyim canım.edoşcum bu aldığım 30 gr düğüne kadar 4 tane daha alınacak 2 tanede nişan ve sonrası takılmıştı :nazar: nişanlım mardinli olunca altını çok seviyor takıp takıştıracak durumu yettiğince:52:
http://imagehostu.com/images/158KLT_B_54_.jpg

zuhalciğim güle güle kullan.
bileziklerin fiyatıda baya uçmuş yaa :(

Ayy buket annenin yaptıklarını yeni gördüm çok güzeller yaaa
Benim aneyin hiç böyle yetenekleri yok gerçi benim de yok:)
Güle güle kullan inşallah.Senin evinin resimlerinide çok merak ediyorum.

Zuzuş evlensin 2 ay bir gün sonra ben benden 8 günde sonra sen balayından sonra isteriz resimleri ona göre:68:

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr
zuzu bilezik mi aldın ya da aldırdın
güzel günlerde kullann..
dün bende perde siparişimi verdim.
ohh içim rahatladı valla.
uzun yaptrdım yatak odasınıda salonda
ayırmaya bişiy vercekti mıknatıslı ama istemedim alsaıydım die düşündm sonra
ama çok dışarıyı izlemek istersem kenarlara toplayıveririm dedim
diğer türlü çok tutucaktı yoksa

bebişim düğün takısı aldığım düğüne kadar heray alalım dedik durumumuz yettikce yoksa para toplanacak gibi değil eldekide gidecek böyle yapalım dedik:27: perdelerinide halletmişsin sevindim zeynepcim uzun perde seçimi bence de iyi karar :nazar:

sağol bebişimmm sen nasıl aldırmayı planlıyorsun hazır mı senin takılar kız:37:

yk cnm ne hazırı bz evimizi dizmeye çalışıyoruz şimdi :) bkaç hafta önce gttk kuyumcuya o zaman 72 liraydı gramı.. 20 gram gelen bi blezk denedm hasır diolar modeline 2000e yakın tutmştu o da. evimizi halledelim çk çk önem vermiorm altına olabldiği kadar artık

çok güzeller cnm annenin ellerne sağlık

kızlar burda fecii yağur var gök gürültüsü şimşek
kış geri geldi sanki
bi bahara çıkamadık
insanın içi kapanıo
uyukluo böle olunca ya

Ay evet zeynep hava kapalı bugün
Vapurda allahtan dışarı çıkmadım sırıl sıklam olurdum valla.
Hava rüzgarlı dalgalar komple vapurun camlarına vurdu.

bencede kilitsiz daha kullanışlı olur canım düşman çatlatan olacak bileziklerin:)

zuzum hayırlı olsun bileziğin hiç böylesini görmemştim ne burması oluyor iyi günlerde kullan

Aynen bende ne gramdan anlarım ne altın türlerinden cumhuriyet derler reşat derler yani kaç çeyrek diye sorarım:1:

bebişim birde gremse altın var hemen google amcaya sor bakayım neymiş öğrenmiş olursun:86:

sağol kuzucum burmanın adı tel kırmamı tel sarmamı öyle birşeydi:53:

DARISI VE EN GÜZELLERİ SİZLERİN OLSUN:64:

kızlar bu arada bukocumun abajurunu gördüm..dünde ben buna benzer bişi aldım yatak odamıza..mutfakta kalan bazı eksikleri aldım ıvır zıvır..ama resim çekmek pek adetim değil neden böyleyim

Günaydın herkese

Zuhal takın çok hoşmuş canım çok hoşuma gitti.
Bana nişanda takılan bileziklerde 20 gr dı ve işçilik yoktu.
Kalın kalım bileklerimde küçük bana göre çok komik duruyor :9:

Ben hayatta takıpda dolaşamam :52:

sağol canım bende düğünde bayramda takıyorum işte birde yeni gelin hevesini alır sonra çıkartırız artık :37:

Back
X