- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #66.661
kızlar çıkıyorum ben
görüşürüz
afiyetolsun hepinize
görüşürüz
afiyetolsun hepinize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nilay inşallah sorun yasamazsın tatlım dünyanın parası verelip alınıyor kolayla alınmıyor ki..
Emine kır dügününde babet güzel oluyor çok şık..iş konusunu ne yaptın canım,Bankaya mı baslayacaksın farklı bir sektörmü?
Anlat bakalım zübeyde dinleyelim...
Gecen yıl mayıs ayında tanışıp 5 ay görüşmüşler...sonra nişanlandılar haziran ayında ise düğünleri olucak nasipse...
kız 750 oğlan 950 civarı maaş alıyor...
eşyalrını filan taksitle alıp kira da oturcaklar...
kız daha önce sormuş borcun harcın varmı die oğlan yokdemiş...
şimdi 2 gündür kızdan 2 bin lira için bankadan kredi çekmesini istiyor...
kendisi çekemiyor banka vermiyor ona çünkü...
aynı zamanda ailelerin duymasını kesinlikle istemiyor duyarsa kızı ayrılmakla filan tehdit ediyor...
kızın annesi de çok yoruluyorsun artık çık işten diyor...
kız diyor ki ailemden habersiz böle bi iş yapamam...
oğlan sen bana destek olmuyorsun diye küsüyor...
yarın bi gün hem banka hem taksitler biz nasıl gecinicez diyor...
biz söylenebilcek herseyi söledik...
3 kişiyiz fikrimiz aynı oğlan doğruyu söylemeyor kız çk güvensiz ve ne yapaıcağını bilmiyor....düğün de ertelenemz diyor...:26::26::26:
herkese selam kızlar
topuklu ayakkabı içinde bi model buldum internetten çokta hoşuma gitti ama dışarıda bulabilirmiyim bilmiyorum. bide ben çok topuklu giyersem nişanlımdan uzun olurum kesin saçımda topuz olucak :)
beğendiğim modelde şu;
Eki Görüntüle 176844
kızlaar merhaba??
nasılsınız ??
bende bugün yemek masasıyla vitrin baktım..ikisi toplam 1900..sizce nasıl uygunmu??sadece masa sandalye ve vitrin var
annesi işten çık yoruluyorsun demekle kızda anladıgım kadarıyla ailesinin her dediğini yapmak zounda hissediyor kendini..bence burda annesini dinlemesin..hiç değilse bi bebeği olana kadar çalışsın..hee kocası derseki çalışma o zaman ayrılsın.. evlendikten sonra tabi şimdi değil..şimdi şöyle söyiliyim zübeyde..çocuk sıkışmış nişanlısından yardım istiyor..ben olsam bunu ne onun ailesine söylerim ne kendi aileme..hee ama derseki çekipde aileme söylersen bu iş biter..o adam için kılını bile kıpırdatmasın..ben olsam asla çekmem..bide insanların etkisinde çok kalmasın bu hiç ii bişi değil..bi erkek bi kıza güvenmemeli maddi anlamda
![]()
çözdüm çok şükür canım ya herşey yolunda sen nasılsın az zaman kaldı ya bitse artık yeter artık koşturmaca biz nişanlımla 2 güne bir yeni ama boş evimize gidiyoruz balkon masasını mutfağa koyduk şöle cama doğru oturup çay içip dönüyoruz... komşular deli diyecek.. gelmedi gitti eşyalar
selam canım nasılsın çözdünmü annenle problemlerini
Gecen yıl mayıs ayında tanışıp 5 ay görüşmüşler...sonra nişanlandılar haziran ayında ise düğünleri olucak nasipse...
kız 750 oğlan 950 civarı maaş alıyor...
eşyalrını filan taksitle alıp kira da oturcaklar...
kız daha önce sormuş borcun harcın varmı die oğlan yokdemiş...
şimdi 2 gündür kızdan 2 bin lira için bankadan kredi çekmesini istiyor...
kendisi çekemiyor banka vermiyor ona çünkü...
aynı zamanda ailelerin duymasını kesinlikle istemiyor duyarsa kızı ayrılmakla filan tehdit ediyor...
kızın annesi de çok yoruluyorsun artık çık işten diyor...
kız diyor ki ailemden habersiz böle bi iş yapamam...
oğlan sen bana destek olmuyorsun diye küsüyor...
yarın bi gün hem banka hem taksitler biz nasıl gecinicez diyor...
biz söylenebilcek herseyi söledik...
3 kişiyiz fikrimiz aynı oğlan doğruyu söylemeyor kız çk güvensiz ve ne yapaıcağını bilmiyor....düğün de ertelenemz diyor...:26::26::26:
valla çok fazla topuklu giymiyorum bende normalde
ama benimde nişanlımla aramızda baya boy farkı var
kısacık kalmak istemiyorum yanında
hem dediğim gibi gelinliğin boyuda topukluya göre ayarlandı
ayakkabıları çıkarınca etekleri güzel durmuyo
bi gece katlanırım yani gelin olmak güzel olmak kolay değil![]()
çözdüm çok şükür canım ya herşey yolunda sen nasılsın az zaman kaldı ya bitse artık yeter artık koşturmaca biz nişanlımla 2 güne bir yeni ama boş evimize gidiyoruz balkon masasını mutfağa koyduk şöle cama doğru oturup çay içip dönüyoruz... komşular deli diyecek.. gelmedi gitti eşyalar![]()
çözdüm çok şükür canım ya herşey yolunda sen nasılsın az zaman kaldı ya bitse artık yeter artık koşturmaca biz nişanlımla 2 güne bir yeni ama boş evimize gidiyoruz balkon masasını mutfağa koyduk şöle cama doğru oturup çay içip dönüyoruz... komşular deli diyecek.. gelmedi gitti eşyalar![]()
Çok hoşsunuz gül:)Annenle aranın iyi olmasına çok sevindim.
Çok sevindim canım. Bizde koşturuyoruz işte ev arıyoruz uygun kiralı ama nerdeee:)))