• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Nilay inşallah sorun yasamazsın tatlım dünyanın parası verelip alınıyor kolayla alınmıyor ki..

Emine kır dügününde babet güzel oluyor çok şık..iş konusunu ne yaptın canım,Bankaya mı baslayacaksın farklı bir sektörmü?

Anlat bakalım zübeyde dinleyelim...

anlattım canımcım bi önceki sayfada :26:

Gecen yıl mayıs ayında tanışıp 5 ay görüşmüşler...sonra nişanlandılar haziran ayında ise düğünleri olucak nasipse...

kız 750 oğlan 950 civarı maaş alıyor...

eşyalrını filan taksitle alıp kira da oturcaklar...

kız daha önce sormuş borcun harcın varmı die oğlan yokdemiş...

şimdi 2 gündür kızdan 2 bin lira için bankadan kredi çekmesini istiyor...

kendisi çekemiyor banka vermiyor ona çünkü...

aynı zamanda ailelerin duymasını kesinlikle istemiyor duyarsa kızı ayrılmakla filan tehdit ediyor...

kızın annesi de çok yoruluyorsun artık çık işten diyor...

kız diyor ki ailemden habersiz böle bi iş yapamam...

oğlan sen bana destek olmuyorsun diye küsüyor...

yarın bi gün hem banka hem taksitler biz nasıl gecinicez diyor...

biz söylenebilcek herseyi söledik...

3 kişiyiz fikrimiz aynı oğlan doğruyu söylemeyor kız çk güvensiz ve ne yapaıcağını bilmiyor....düğün de ertelenemz diyor...:26::26::26:

annesi işten çık yoruluyorsun demekle kızda anladıgım kadarıyla ailesinin her dediğini yapmak zounda hissediyor kendini..bence burda annesini dinlemesin..hiç değilse bi bebeği olana kadar çalışsın..hee kocası derseki çalışma o zaman ayrılsın.. evlendikten sonra tabi şimdi değil..şimdi şöyle söyiliyim zübeyde..çocuk sıkışmış nişanlısından yardım istiyor..ben olsam bunu ne onun ailesine söylerim ne kendi aileme..hee ama derseki çekipde aileme söylersen bu iş biter..o adam için kılını bile kıpırdatmasın..ben olsam asla çekmem..:19: bide insanların etkisinde çok kalmasın bu hiç ii bişi değil..bi erkek bi kıza güvenmemeli maddi anlamda :20:

Allah yardımcıları olsun;eger o kız o çocuga güvenseydi hemen çekerdi ben çogu zaman nişanlıma diyorum aşkım kredi çekelim mi die o da hayır kesinlikle olmaz diyor ...güvenin olmadıgı bir yerde ilişki de olmaz en güzeli borçsuz evlenmek Allah herkerse naip etsin ama evliligin ilk yıllarındaki kavgalardan geçim sıkıntısından kaynaklanıyor...bence ertelesin biraz daha...

topuklu ayakkabı içinde bi model buldum internetten çokta hoşuma gitti ama dışarıda bulabilirmiyim bilmiyorum. bide ben çok topuklu giyersem nişanlımdan uzun olurum kesin saçımda topuz olucak :)
beğendiğim modelde şu;

Eki Görüntüle 176844

Model çok şık canım umarım bulursun ama ben böyle bir şey giyersem çok kısa olurum :)

annesi işten çık yoruluyorsun demekle kızda anladıgım kadarıyla ailesinin her dediğini yapmak zounda hissediyor kendini..bence burda annesini dinlemesin..hiç değilse bi bebeği olana kadar çalışsın..hee kocası derseki çalışma o zaman ayrılsın.. evlendikten sonra tabi şimdi değil..şimdi şöyle söyiliyim zübeyde..çocuk sıkışmış nişanlısından yardım istiyor..ben olsam bunu ne onun ailesine söylerim ne kendi aileme..hee ama derseki çekipde aileme söylersen bu iş biter..o adam için kılını bile kıpırdatmasın..ben olsam asla çekmem..:19: bide insanların etkisinde çok kalmasın bu hiç ii bişi değil..bi erkek bi kıza güvenmemeli maddi anlamda :20:

o kadar doğru bir yere parmak bastın ki aynı fikirdeyiz kuzum nolursa olsun insan esim diyeceği insana destek olmalı ama ucunda tehdt var....

ne demek yüzüne bakmam eğer sölersen yüzümü göremezsin ne demek

bu hiç mi hiç etik değil insanı caydırıyor işte:25:

:nazar:

selam canım nasılsın çözdünmü annenle problemlerini
çözdüm çok şükür canım ya herşey yolunda sen nasılsın az zaman kaldı ya bitse artık yeter artık koşturmaca biz nişanlımla 2 güne bir yeni ama boş evimize gidiyoruz balkon masasını mutfağa koyduk şöle cama doğru oturup çay içip dönüyoruz... komşular deli diyecek.. gelmedi gitti eşyalar:69:

Allah yardımcısı olsun gerçekden çok zor.Bende nişanlıma diyorum sana düşen eşyaları kredi çekelim peşin alalım uyguna gelir diye kesinlikle olmaz diyor.Kredi olayı riskli bankalarla uğraşmıyalım fıstığım alırız merak etme diyor.Çocuk sıkışmış nişanlşısından yardım istemiş yakın bir tarihdede düğünleri var artık hayatları ortak bu çok normal.Ama diyorsaki çekmessen bu iş biter.İşde o zaman şöyle bir durup sorması lazım kendine bu çocuğu ne kadar tanıyor ve ne kadar güveniyor?Ve ne olursa olsun bir kız bir erkeği değil bir erkek bir kızı taşımalı.Nişanlımda bunu her zaman dile getirir.Neredeyse 12 saatte yakın çalışıyor yinede şikayet etmeyip bizim için diyor.Bence de doğru olan bu.

Gecen yıl mayıs ayında tanışıp 5 ay görüşmüşler...sonra nişanlandılar haziran ayında ise düğünleri olucak nasipse...

kız 750 oğlan 950 civarı maaş alıyor...

eşyalrını filan taksitle alıp kira da oturcaklar...

kız daha önce sormuş borcun harcın varmı die oğlan yokdemiş...

şimdi 2 gündür kızdan 2 bin lira için bankadan kredi çekmesini istiyor...

kendisi çekemiyor banka vermiyor ona çünkü...

aynı zamanda ailelerin duymasını kesinlikle istemiyor duyarsa kızı ayrılmakla filan tehdit ediyor...

kızın annesi de çok yoruluyorsun artık çık işten diyor...

kız diyor ki ailemden habersiz böle bi iş yapamam...

oğlan sen bana destek olmuyorsun diye küsüyor...

yarın bi gün hem banka hem taksitler biz nasıl gecinicez diyor...

biz söylenebilcek herseyi söledik...

3 kişiyiz fikrimiz aynı oğlan doğruyu söylemeyor kız çk güvensiz ve ne yapaıcağını bilmiyor....düğün de ertelenemz diyor...:26::26::26:

sizi dinlemesi önemli olan.malesef ki böyle durumlarda ya gözü kapalı oluyoruz ya da aileler ne der etraf ne der deyip susup oturmayı yeğliyoruzz.bu gerçekten bi güvensizlik örneği.çok iyi düşünüp çok iyi karar vermeli.
ben her zaman şunu söylerdim.ailemde gördüklerimin bir üst kademesini yaşatabilmeli eşim bana.hiç birimiz maddi sorunlarla uğraşmak için bu yola girmiyoruz.hele ki sonradan çıkan keyfi borçlarsa bunlar tahammülü olmuyor insanın.ilerde daha büyük sorunlarla da karşılaşabilir.o yüzden enine boyuna düşünüp tartıp kararını öyle vermeli.

Meltemcim mayıs sonu gibi iş bakmaya başlıycam ama öncelikle farklı bir sektör olsun istiyorum bankadan çok bunaldım tabi deneyimimim çoğu banka olduğu için ne kadar tercih edilirim bilmiyorum. ama evde çok bunaldım düğünden sonra mümkünse hemen işe başlamak istiyorum canım.

valla çok fazla topuklu giymiyorum bende normalde
ama benimde nişanlımla aramızda baya boy farkı var
kısacık kalmak istemiyorum yanında
hem dediğim gibi gelinliğin boyuda topukluya göre ayarlandı
ayakkabıları çıkarınca etekleri güzel durmuyo
bi gece katlanırım yani gelin olmak güzel olmak kolay değil :60:

katlanırsın tabi canım.. bizim gecemiz o gece herşeye katlanıcazda tadınıda çıkarıcaz :)
olmadı düğün sonuna doğru çıkarırsın ayakkabıları kuzenim öyle yapmıştı:9:

çözdüm çok şükür canım ya herşey yolunda sen nasılsın az zaman kaldı ya bitse artık yeter artık koşturmaca biz nişanlımla 2 güne bir yeni ama boş evimize gidiyoruz balkon masasını mutfağa koyduk şöle cama doğru oturup çay içip dönüyoruz... komşular deli diyecek.. gelmedi gitti eşyalar:69:

:9::9:

Çok hoşsunuz gül:)Annenle aranın iyi olmasına çok sevindim.

Zübeyde erkek mi kızdan ayrılırım diye tehdit ediyor o kısmını doğrumu okudum ?
yani hem doğruyu söylemiyor hemde ayrılırım diye tehdit ediyor... bende kız kesinlikle ailesine söylemeden bişi yapmasın. böyle bişey için ayrılırım diyen insan bide borcu kızın üstüne yıkıp ayrılır sonra kız zor durumda kalır.

Çok sevindim canım. Bizde koşturuyoruz işte ev arıyoruz uygun kiralı ama nerdeee:)))

Ayy bizde nişanlımla 15 gündür ev bakıyoruz ve dışarıdan beğendiğimiz her evin balkonunda çay içmeyi hayal ediyoruz içinde eşya olmasada olur:9:... artık bende ev bulmak istiyorummm :14:

Back
X