2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ya benim göbek aldı başını gidiyo kızlar ya,ne yapacaz böyle...
Ben hamile platesi yapmaya başlıcam doktruma soracağım da...
Yeni foto ekledim göbek topiğine...
Şişti göbeğim, eşim dalga geçiyo ya...

goodmorning turkey

nasılsınızzzzzz ben güne iyi başlamak istedim .. makyaj yaptım saçlarımı yaptım.stressiz bir gün istiyorummm .. herkese mutlu huzurlu günlerrrrrrr

goodmorning turkey

nasılsınızzzzzz ben güne iyi başlamak istedim .. makyaj yaptım saçlarımı yaptım.stressiz bir gün istiyorummm .. herkese mutlu huzurlu günlerrrrrrr

Ohhhh,ohhhh....
Hatun süslenmiş, valla enerji mesajına bile yansımış.....
Süslen bacım,biz hamileyiz,en güzel biziz....

evet bugun kahvaltı siparişimi verdim hemen portakal suyu ve beyaz peynirli tost.. kuzumu sağlıklı besleyeceğim.. inşallah bzim salaklar bugun huzurmu kaçırmazlar...

kuzuuu göbişine baktım maşallahhh burda büyümüş gözüküyo ama sade göbek ne güselll diğer taraflar incecikk

kuzuuu göbişine baktım maşallahhh burda büyümüş gözüküyo ama sade göbek ne güselll diğer taraflar incecikk

Ya çok büyüyo ama ya,sinir oluyom..
Aslında o resimde sanki kalça da büyümüş gibi ama,kalçam aynı, ben hergün mezurayla ölçüyom...
Hergün göbek büyüyo yaa...9 ay dolamadan patlıcam herhalde....

benimde büyüdü valla bu hafta birden fortladıı hele akşammm daha çok çıkıyo bende 9 ay sonramızı merak ediyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…