2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar kızlar!!!
cınsıyetler ogrenılıyor bakıyorummm ne guzel darısı benım gıbı tam ogrenemeyenlerın basına:)
bu aralar okuyamıyorum yazamıyorum okulda stres dolu gergınlıkten bebek etkılenecek valla korkuyorum(
zaten oyle bır gecer zamankı ızlıyorum kasılmaktan basım agrıdı

Kocan ne şanslı, her hafta sarmalar baklavalar,
Göbek yaptıracaksın adama
yok kız şehir dışında adamın midesine ev yemeği girmiyo kaç kilo vermiş garibim yiyemediğinden bende bari geldiğinde güzel yemekler yesin diyorum geçen geldiğinde yanında sarma gönderdim yiyemezsen bunu yersin diye içim rahat etmiyo ama napim elimden gelse haftalık yemek yapıp gönderecem ama götürmez sarmayı bile almazsan konuşmıycam diye zorla verdim, yanımda olsada her gün börekler açsam ona severim öyle 4 -5 çeşit yemek yapıp sofrayo donatmayı o mutlu olunca bende mutlu oluyorum

bende onu izliyodum şimdi aliye sinir oldum

Merhaba Yelkovan,
Sendemi cinsiyet öğrenemeyenlerdensin
Neyse bizimkiler assolist olsun da sonradan göstersinler bakalım
Bu arada sudeciğim lütfen strese girme benim kuzenimde erkek çocuğu merağı yüzünden 3.yü yapmıştı ve dr onlara 9 ay boyunca kız demişti,
Doğdu...ve erkek, şu an 18 yaşında,
Allahta gönlünüzün muradını versin, sana bütün kalbimle dua ediyorum,
Bu arada sen çarşamba gitmeyecekmiydin dr a bugün nerden çıktı bu cinsiyet işi??

sanada merhaba sevibade;
aslında bız hep kız dıyorduk esımle ama son kontrolde doktor buyuk ıhtımalle erkek dedı
tam emın olmamız ıcın bı dahakı kontrolu bekleyelım dedı bakalım o zaman bızım assolıst kendını gosterır:))

Saolasın sevibadecim. ne bileyim eşim kalk doktora gidelim dayanamadık gittik. Doktorda valla kız dedi çıkıp gitti odadan. Kalakaldık öylece eşimle birbirimize bakakaldık.... Onca testten sonra hevesim kursağımda kaldı be cannım...

Yarın son bir defa daha için rahat olsun diye bir görüntüleme merkezine gideceğim.... Yazarım sonucu ama artık erkekten felan umudum yok açıkcası.... Dualarınız ve temennileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Rabbim hepinizin gönlünden geçeni kucağına versin. Amin....

Biri beni mi sordu ?

Evet ben sordum şekerim,
Bugün bu cinsiyet işi nerden çıktı da bizide kendini de strese sokuyorsun,
İnan senin için çok dua ediyorum, Rabbim sizi sevindirecek bak görürsün,
Aslında bu cinsiyet işine çok kızıyorum ama senin hakkın değişik istemek,
İçime senin çok sevineceğin doğuyor :44:

Aşağıdaki arkadaşlar siz neden birşeyler yazmıyorsunuz??
Birce senin nasıl gidiyor, en son güzel haberlerini almıştık, niye yazmıyorsun arkadaşım,
Yakamoz yoksa mantı açmayamı gittin bu seferde mutfağa
Yelkovan diziye ağlıyo
Benim çocukta Savaşa Baldara benzemesin

Allah razı olsun kardeşim. inşallah dediğin gibi olurda. Son gittiğim doktor Kız dedi ya ben artık dayanamıyorum bu belirsizliğe. Sırf bu belirsizliği yoketmek için yarın gideceğim ayrıntılı ultrasona. Herşeyi Rabbimden dileniyorum. O istediğine verir.Sanki O'nun için çok mu zor ? O hazineleri dilediğine dilediği kadar verendir... Bende o hazinesinden sadece bir damla istiyorum. Vermek O'nun Şanından... Mal O'nun mülk O'nun. Dilerse verir dilemezse vermez..... Bende O'ndan dileniyorum...

Dualarınız için foumdaki herkese çok teşşekür ederim. Yarın 4-5 gibi dönerim eve. Yazarım sonucu arkadaşlar... Ama dediğim gibi artık çokta umutlu değilim....

Sağlıcakla kalın... Rabbim hepinizin gönlündekini içinde bırakmasın.... Aminnn...

oohhh mantı dedınde olsada yesek:))
yakamoz masallah sanada baklava borek: )
bu arada kızlar detaylı ultrasona ne zaman gırılıyor?

yok kız diziye dalmışım bi yandanda yemek yiyodum bu saatte :)) sizler napıyosunuz
oohhh mantı dedınde olsada yesek:))
yakamoz masallah sanada baklava borek: )
bu arada kızlar detaylı ultrasona ne zaman gırılıyor?

iki gün önce yedim mantıyıda neyse yazmiyim yaw burası hamişler topiği gelin sizede yaparım ellerimle

geçmişi okuyordum. bir yandan msn.den yazan arkadaşlara cevap veriyorum ondan geç bitti. bugün kendi doktoruma gittik. bütün organlarını inceledi tekrar. sağlıklıydı çok şükür. ama kanama alanı hala var, hazırlıklı ol korkma dedi. 2-3 hafta sonra biter herhalde tamamen dedi. eve gelirken epey kanamam oldu yine. doktoru aradım, zaten görmüştük o alanı korkma dedi yine. inşallah olmaz bir şey...

Canım ya, şu kanama alanlarına uyuz oluyorum...
Bana da dedi doktorum da strese soktu beni..Ama benim kanama olmadı, bu sefer de kaybolmuş dedi..İnşallah bi daha olmaz senin de ya...
Kız bu sefer 45 derecelik açıyı görmediniz mi ?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…