yok kız şehir dışında adamın midesine ev yemeği girmiyo kaç kilo vermiş garibim yiyemediğinden bende bari geldiğinde güzel yemekler yesin diyorum geçen geldiğinde yanında sarma gönderdim yiyemezsen bunu yersin diye içim rahat etmiyo ama napim elimden gelse haftalık yemek yapıp gönderecem ama götürmez sarmayı bile almazsan konuşmıycam diye zorla verdim, yanımda olsada her gün börekler açsam onaKocan ne şanslı, her hafta sarmalar baklavalar,
Göbek yaptıracaksın adama
merhabalar kızlar!!!
cınsıyetler ogrenılıyor bakıyorummm ne guzel darısı benım gıbı tam ogrenemeyenlerın basına:)
bu aralar okuyamıyorum yazamıyorum okulda stres dolu gergınlıkten bebek etkılenecek valla korkuyorum(
zaten oyle bır gecer zamankı ızlıyorum kasılmaktan basım agrıdı
merhabalar kızlar!!!
cınsıyetler ogrenılıyor bakıyorummm ne guzel darısı benım gıbı tam ogrenemeyenlerın basına:)
bu aralar okuyamıyorum yazamıyorum okulda stres dolu gergınlıkten bebek etkılenecek valla korkuyorum(
zaten oyle bır gecer zamankı ızlıyorum kasılmaktan basım agrıdı
Merhaba Yelkovan,
Sendemi cinsiyet öğrenemeyenlerdensin
Neyse bizimkiler assolist olsun da sonradan göstersinler bakalım
Bu arada sudeciğim lütfen strese girme benim kuzenimde erkek çocuğu merağı yüzünden 3.yü yapmıştı ve dr onlara 9 ay boyunca kız demişti,
Doğdu...ve erkek, şu an 18 yaşında,
Allahta gönlünüzün muradını versin, sana bütün kalbimle dua ediyorum,
Bu arada sen çarşamba gitmeyecekmiydin dr a bugün nerden çıktı bu cinsiyet işi??
Sude nereye gitti:44:
bende onu izliyodum şimdi aliye sinir oldum
Merhaba Yelkovan,
Sendemi cinsiyet öğrenemeyenlerdensin
Neyse bizimkiler assolist olsun da sonradan göstersinler bakalım
Bu arada sudeciğim lütfen strese girme benim kuzenimde erkek çocuğu merağı yüzünden 3.yü yapmıştı ve dr onlara 9 ay boyunca kız demişti,
Doğdu...ve erkek, şu an 18 yaşında,
Allahta gönlünüzün muradını versin, sana bütün kalbimle dua ediyorum,
Bu arada sen çarşamba gitmeyecekmiydin dr a bugün nerden çıktı bu cinsiyet işi??
Biri beni mi sordu ?
Evet ben sordum şekerim,
Bugün bu cinsiyet işi nerden çıktı da bizide kendini de strese sokuyorsun,
İnan senin için çok dua ediyorum, Rabbim sizi sevindirecek bak görürsün,
Aslında bu cinsiyet işine çok kızıyorum ama senin hakkın değişik istemek,
İçime senin çok sevineceğin doğuyor :44:
Aşağıdaki arkadaşlar siz neden birşeyler yazmıyorsunuz??
Birce senin nasıl gidiyor, en son güzel haberlerini almıştık, niye yazmıyorsun arkadaşım,
Yakamoz yoksa mantı açmayamı gittin bu seferde mutfağa
Yelkovan diziye ağlıyo
Benim çocukta Savaşa Baldara benzemesin
yok kız diziye dalmışım bi yandanda yemek yiyodum bu saatte :)) sizler napıyosunuzAşağıdaki arkadaşlar siz neden birşeyler yazmıyorsunuz??
Birce senin nasıl gidiyor, en son güzel haberlerini almıştık, niye yazmıyorsun arkadaşım,
Yelkovan diziye ağlıyo
oohhh mantı dedınde olsada yesek:))
yakamoz masallah sanada baklava borek: )
bu arada kızlar detaylı ultrasona ne zaman gırılıyor?
Aşağıdaki arkadaşlar siz neden birşeyler yazmıyorsunuz??
Yelkovan diziye ağlıyo
geçmişi okuyordum. bir yandan msn.den yazan arkadaşlara cevap veriyorum ondan geç bitti. bugün kendi doktoruma gittik. bütün organlarını inceledi tekrar. sağlıklıydı çok şükür. ama kanama alanı hala var, hazırlıklı ol korkma dedi. 2-3 hafta sonra biter herhalde tamamen dedi. eve gelirken epey kanamam oldu yine. doktoru aradım, zaten görmüştük o alanı korkma dedi yine. inşallah olmaz bir şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?