aynen.karnımda çok çıkmadı.bende unutuyorum hamile olduğumu.doktora sordum hissetmemen normal dedi ama
ben bugün 16. haftamı doldurdum... sabah uyandığımdan beri içimde bişi yüzüo gibi ağırlık hissediorum.. acı diil ama bi ağırlık tarif edemiorum tam ..
Hoşgeldin canım.
Nasılsın...
Valla benim karnım çok çıktı ya..Hatta resim de ekledim buraya...Davul gibi şişti...
Belki bebekini hissediyorsundur kız...
Ben ne zaman hissedeceğim acaba...
idrarın wardıysa oraya baskı yapınca öyle hssediliyor canımben bugün 16. haftamı doldurdum... sabah uyandığımdan beri içimde bişi yüzüo gibi ağırlık hissediorum.. acı diil ama bi ağırlık tarif edemiorum tam ..
sakın kız olmasın bu daoğlumda erken hissettim ama oğlum çok hareketli bir çocuktu.bunu geç hissedicem belli oldu.belki bu uslu olur
iyiyim canım sen nasılsın çok fazla giremiyorum ben bebişinin cnsiyeti belli oldumu
sakın kız olmasın bu da
kilon fazlaysa ondanda hissedemiyorsundur canım..
ohh maşallah zaten biliyorduk öykümüze hiç bişicikler olmayacağınıOldu canım...
Boşa dememişim ben, Öykü kızım,nazlı kızım diye..Baştan beri içime kız diye doğuyordu..
Kızım olacakmış Allahın izniyle..
Ve en güzeli yaşadığım sağlık sorunları geçmiş..Kanama alanı,düşük riski, hepsi kaybolmuş ortadan...
idrarın wardıysa oraya baskı yapınca öyle hssediliyor canım
ohh maşallah zaten biliyorduk öykümüze hiç bişicikler olmayacağını
o hissi de biliorum ama bu kez başkaydı..
hehe deliyim vallahi bana yemek yap de gecenin 3 ü 4 ü demem kalkar baklava bile açarım böylekız deliiii
ölsem kalkmak o saatte
neyse afiyet olsun eline sağlık..
yerim tabi ay canınız istemesin ama çok güzel olmuş bundan sonra hep elde açacam beklemiyodum kendimden bu kadar performanshaaahahaha...
Deli kız, ege yazınca gördüm mesajını...
O saatte baklava mı açılır kız, Allah iyiliğini versin emi....
Kocan da valla kıymetini bilsin yani..Gözler güzel, kaşlar güzel,fizik güzel, adama hizmet güzel...
Bi tane de bizim için yiyin kız baklavalardan...
ye canım ye takma sen onları afiyet şeker olsunkızlar benim yemek yemem dillere destan oldu yaa.kocam dün telefonda kuzenime anlatıyor neler yediğimi .. şirkettte herkes elifin yanından kalkın unutup sizide yer diyorlar(((( napcam ben yaaaaa
anormalimdir acık ne zaman kalkıp ne yapacagım belli olmuyogünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
yakamoz ellerine sağlık sabah sabah iyi şaşırdım valla!
kadın varrrrr kadıncık var kardeşim ben kadıncıklardan oldum su durumda) işten eve gelip sadece uyumakla iştikalim hamile kaldığımdan beri mutfak kapalı desem yeridir :)
2011 o zaman kızlar yılı oluyor bizim topicte off benimkisi ne acaba cok merak ediyorum içime erkek doğuyor ama kız cıkarsada yokk istemem demem
hayırlısı olsun inşallaaaaahhhhhh
sağlıkla gelsinde
çalışıyosun canım çalışırken vakit ayırmak zor zaten evdeyim diye yapıyorum şimdi çeşit çeşit işe başlayınca zor zaman bulamam artık ...Günaydın canım...
Valla yakamozu görünce ben de kendimden utandım..Bu aralar pek mutfakla alakam yok benim de...
Allah gönlüne göre versin senin de, topikte kız çok azıcık oğlan lazım, demi ama...Sağlıklı sıhhatli gelsin de ne olursa kabul...
Doktora gidince belki söyler cinsiyetini...
gözün aydın canım oğluş geliyomuş çok sevindimmmmhepiniz saouln canlarım ewet sonunda netleşti bnde rahatladım.. en çok ne olduğu ortaya çıktı ona sewiniyorum walla
poyrazcım benimkini süreyya menteş 11+6da erkek olduğunu tahmin etti.. başka bi dr kıza benzior dedi we bnde 1 aydır gitmiodum siniroldum şimdi netleşti..
15+6dym canım..
sudecim öyle deme 5.yi tüp yaparsın erkek olur o kadar çok istyosan nasılsa çözümü war.. yaşında genç daha şimdi sadece bebeğine yoğunlaş canım.. bakalım yarın doppler ne diyecek
ben hala sıfır göbek dolaşıyorum veletin kendini gösterecegi yokValla benim karnım çok çıktı ya..Hatta resim de ekledim buraya...Davul gibi şişti...
Oldu canım...
Boşa dememişim ben, Öykü kızım,nazlı kızım diye..Baştan beri içime kız diye doğuyordu..
Kızım olacakmış Allahın izniyle..
Ve en güzeli yaşadığım sağlık sorunları geçmiş..Kanama alanı,düşük riski, hepsi kaybolmuş ortadan...
Selam, Yakamoz baklavamı yaptın
Maşallahh üşenmeyen insanları çok severim ben,
Bebeğinde büyük ihtimalle senin gibi becerikli olacaktır.
Bizim topiğin kızlarının hepside becerikli zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?