2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben bugün 16. haftamı doldurdum... sabah uyandığımdan beri içimde bişi yüzüo gibi ağırlık hissediorum.. acı diil ama bi ağırlık tarif edemiorum tam ..
idrarın wardıysa oraya baskı yapınca öyle hssediliyor canım

iyiyim canım sen nasılsın çok fazla giremiyorum ben bebişinin cnsiyeti belli oldumu

Oldu canım...
Boşa dememişim ben, Öykü kızım,nazlı kızım diye..Baştan beri içime kız diye doğuyordu..
Kızım olacakmış Allahın izniyle..
Ve en güzeli yaşadığım sağlık sorunları geçmiş..Kanama alanı,düşük riski, hepsi kaybolmuş ortadan...

ohh maşallah zaten biliyorduk öykümüze hiç bişicikler olmayacağını

kız deliiii
ölsem kalkmak o saatte
neyse afiyet olsun eline sağlık..
hehe deliyim vallahi bana yemek yap de gecenin 3 ü 4 ü demem kalkar baklava bile açarım böyle
yerim tabi ay canınız istemesin ama çok güzel olmuş bundan sonra hep elde açacam beklemiyodum kendimden bu kadar performans canım güzel bakan güzel görür teşekkür ederimmm ama benimki hamaratlıktan değil ben zaten bayılırım hamur işi pasta börek çörek yapmaya bi gün gelseydiniz sizede yapardım ellerimle
kızlar benim yemek yemem dillere destan oldu yaa.kocam dün telefonda kuzenime anlatıyor neler yediğimi .. şirkettte herkes elifin yanından kalkın unutup sizide yer diyorlar(((( napcam ben yaaaaa
ye canım ye takma sen onları afiyet şeker olsun
anormalimdir acık ne zaman kalkıp ne yapacagım belli olmuyo seviyorum yemek yapmayı napim evde kalınca hem sıkıntımı alıyo hem mideye ziyafet oluyo :))
çalışıyosun canım çalışırken vakit ayırmak zor zaten evdeyim diye yapıyorum şimdi çeşit çeşit işe başlayınca zor zaman bulamam artık ...
gözün aydın canım oğluş geliyomuş çok sevindimmmm
Valla benim karnım çok çıktı ya..Hatta resim de ekledim buraya...Davul gibi şişti...
ben hala sıfır göbek dolaşıyorum veletin kendini gösterecegi yok

bende ardam yakışıklı oğlum geliyo diyorum ama tersi çıkacak bu gidişle topikte herkesin kız sağlıklı olsunda farketmez yahu kızda olsa sevinecem nasılsa

Selam, Yakamoz baklavamı yaptın
Maşallahh üşenmeyen insanları çok severim ben,
Bebeğinde büyük ihtimalle senin gibi becerikli olacaktır.
Bizim topiğin kızlarının hepside becerikli zaten

Selam, Yakamoz baklavamı yaptın
Maşallahh üşenmeyen insanları çok severim ben,
Bebeğinde büyük ihtimalle senin gibi becerikli olacaktır.
Bizim topiğin kızlarının hepside becerikli zaten

gecenin bi yarısı canım baklava istedi hazır kocişimde geliyo yapim dedim ilk defa elde açarak yaptım ama hazır baklava yufkasıyla yaptıgımdan daha güzel oldu hatta hazır baklavalardanda aslında üşengecimdir bi yemek yapmaya börek çörek yapmaya üşenmem severim yapmayı akşama kadar mutfaktan çıkmasam şikayet etmem sıkıntımı alıyo bide güzel olursa mutlu oluyorum bebiş nasıl bişy olacak bende meraktayım doğsun hep beraber görecez bebişlerimizi anlatırız o zaman inşallah biribirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…