2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evettttttt benim kızım o kurban olurum ona ben. ama o geçen seneki hali . bütün resimleri sildim o kalmış

ben 32 yaşındayım ama 25 diyorlar hatta onu bile diyemiyorlar çok küçük gözteriyorum kardeşinmi diyorlar kızıma.. geçen otobüste bi amca konutuk felan babana selam söyle dedi beni kız sandı:)))))

hihihihihii ne güzel yaa en sevdiğim eşydir kızınla anne -kız değilde böle kardeş gibi görünenler çok hoşume gider benim eşimde 32 de baba olucak inş.

ben 32 yaşındayım ama 25 diyorlar hatta onu bile diyemiyorlar çok küçük gözteriyorum kardeşinmi diyorlar kızıma.. geçen otobüste bi amca konutuk felan babana selam söyle dedi beni kız sandı:)))))

ya ne güzel ben de 1 ay sonra 32 olacağım :) ama öyle küçük göstermiyorum herhalde, tam yaşımı gösteriyorum sanırım. Gerçi kocam sen çok küçük gösteriyorsun diyor ama o bana gönül gözüyle bakıyor :)

selam kızlar , nasılsınız ? 2-3 gündür giremiyorum umarım herşey yolundadır.Ege kızın çokkk tatlı maşallah hem ne kadar sevimli bir cadı o öyle :))) Allah bağışlasın canım..

bizim ailede kimse yaşını göstermezki zaten:)) olsun yaa allah sağlık versinde evlatlarımızla ilgilenelim

fmg hoşgeldin canım..

yarın kontrole gidecek arkadaşlar döndükten sonra hemen gelin olur mu:)) insan güzel haber alınca da güze haber verince de çok mutlu oluyor..

ben birazcık dinleneyim öpüyorum sizi, geldiğimde gitmiş olan arkadaşlarla da pzt görüşürüz inş..

hoşgeldin canım...

Hoşbuldum kuzum :)

Hoşbuldum. Senin kontrolün nasıl geçti.

bence de :) bak sen ne güzel erken anne olmuşsun.. ben 32de birinciyi doğuruyorum daha :) bi de buna kardeş lazım onu ne zaman yapıcam çok merak ediyorum :)

olsun cnm hayırlısıyla bu olsun artık 40 da bile sakınca yok tıp ilerledi. 3 sene sonra bidaha yaparsın. ben 25,5 da anne oldum aslında 24 de olacaktım düştü olsun allah bunlara sağlık ömür versin..

fmg dr sordunmu hissetmiyorum nedendir diye. bak ben sana dün moral veriyordum bugun bende hissedemedim:))))))) ama eminim ki orada dır

fmg dr sordunmu hissetmiyorum nedendir diye. bak ben sana dün moral veriyordum bugun bende hissedemedim:))))))) ama eminim ki orada dır

Yukarıya çıktığı için dedi tam göbek altında (yağlı bölgenin altında) olduğu için bir süre hissedemeyebilirmişiz.

Benimki yine taklalar atıyordu. Nasıl hissedemiyorum hayret valla.
Doktorlar şaşırdı yine.
Bir doktor daha geldi muayeneye o ilk defa görüyor. Şaştı kaldı kadıncağız bu ne hareketlilik diye.
Kuduruk olucak kesin bu kız

Eki Görüntüle 118704 Eki Görüntüle 118703

Buda benim kızım teyzeleri :)))))
çok bulanık çıktı ama bu kadar net çekebildim.

Anaammm, kuzuya bak senn..
Maşallah, Allah nazardan saklasın, o bacakları yerim ben yaa..Ne güzel bi yatış bu böyle...Kibarcık
Senin doktorun ultrasonu farklı herhalde..Bizimkilere göre çok çok net belli bebek yaaa...
Ama ne kadar güzel...Ayyyy,ben bugün çok mutlu oldum yaaa...
Yeğenlerimi görüyom tek tekk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…