Bu ne kızzzzz.....
Lokum lokum...Hem de en tatlısından..O yanakların pembeliği ne öyle...Anammm, iyi beslendiğin belli valla..Pembiş yanaklı olmuş kızın...
Ölürüm,kurban olurum ben ona...Maşallah zeki olduğu da gözlerden belli...Cin gibi bakıyor..
ben 32 yaşındayım ama 25 diyorlar hatta onu bile diyemiyorlar çok küçük gözteriyorum kardeşinmi diyorlar kızıma.. geçen otobüste bi amca konutuk felan babana selam söyle dedi beni kız sandı:)))))
ben 32 yaşındayım ama 25 diyorlar hatta onu bile diyemiyorlar çok küçük gözteriyorum kardeşinmi diyorlar kızıma.. geçen otobüste bi amca konutuk felan babana selam söyle dedi beni kız sandı:)))))
ya ne güzel ben de 1 ay sonra 32 olacağım :) ama öyle küçük göstermiyorum herhalde, tam yaşımı gösteriyorum sanırım. Gerçi kocam sen çok küçük gösteriyorsun diyor ama o bana gönül gözüyle bakıyor :)
selam kızlar , nasılsınız ? 2-3 gündür giremiyorum umarım herşey yolundadır.Ege kızın çokkk tatlı maşallah hem ne kadar sevimli bir cadı o öyle :))) Allah bağışlasın canım..
selam kızlar , nasılsınız ? 2-3 gündür giremiyorum umarım herşey yolundadır.Ege kızın çokkk tatlı maşallah hem ne kadar sevimli bir cadı o öyle :))) Allah bağışlasın canım..
bizim ailede kimse yaşını göstermezki zaten:)) olsun yaa allah sağlık versinde evlatlarımızla ilgilenelim
hoşgeldin canım...
fmg hoşgeldin canım..
yarın kontrole gidecek arkadaşlar döndükten sonra hemen gelin olur mu:)) insan güzel haber alınca da güze haber verince de çok mutlu oluyor..
ben birazcık dinleneyim öpüyorum sizi, geldiğimde gitmiş olan arkadaşlarla da pzt görüşürüz inş..
bence de :) bak sen ne güzel erken anne olmuşsun.. ben 32de birinciyi doğuruyorum daha :) bi de buna kardeş lazım onu ne zaman yapıcam çok merak ediyorum :)
fmg dr sordunmu hissetmiyorum nedendir diye. bak ben sana dün moral veriyordum bugun bende hissedemedim:))))))) ama eminim ki orada dır
Eki Görüntüle 118704 Eki Görüntüle 118703
Buda benim kızım teyzeleri :)))))
çok bulanık çıktı ama bu kadar net çekebildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?