- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
oyyyy maşallahhh onaa :)
merhaba canım çok sevindim senin adına maşallah bebeğine bende yarın gidicem doktora geçen gittiğimde öyle yatıyodu bu sefer inşallah bizimkide biraz hareketlenirde görürüz :)
Arkadaşlar deli gibi bi giriyorum bi çıkıyorum :) müdürüm geliyor ekranımın oraya.. tekrar açıyorum okuyana kadar yine geliyor yine kapıyorum :)
inşallah hareketlenir...Hareketlenmezse de panikleme...
Ben 15 haftalıkken gördüm hareket ettiğini...
Öncesinde hep zorla dürtüyordu doktor kıpırdamıyo diye çok üzülüyordum ben...En son tepkilerini gördük sonunda..
Arkadaşlar deli gibi bi giriyorum bi çıkıyorum :) müdürüm geliyor ekranımın oraya.. tekrar açıyorum okuyana kadar yine geliyor yine kapıyorum :)
Eki Görüntüle 118679 Eki Görüntüle 118678
sağdaki fotoda yukardan görünüyor başının hemen solunda yukarıda miniş parmakları var :)) anca tarif edebiliyorum çok net çıkmadı malesef..
Anamm..Kız laf falan ederlerse kapat bari..Müdür dışarı çıkınca girersin...
selam kızlar ben geldim hastaneden :)
bebişim büyümüş kocaman olmuş baş popo mesafesi 6,7 cm olmuş teyzeleri :) 2 gün de ileri gitmiş, 12+3 olması gerekiyordu 12+5 olmuş..
ense kalınlığı 1,4 çıktı. çook hareketliydi bebişim, bi amuda kalktı bi secde pozisyonuna geçti, sonra da ellerini çapraz şekilde omuzlarında birleştirdi ramses gibi :)))) doktor bile güldü şuna bak nasıl hareketli diye. eşim de ben de hayran kaldık :))
haa bi de dediki kesin bişey demeyeyim ama bi hanım mı geliyor ne dedi :))
hayırlısı dedik 1 ay sonra kesinleşir inşallah.
çok mutlu oluyor insan yaa bu bana bi kaç gün yeter :)))
onu fatma teyzesi yeeeeeeeeeer yaa hamur humur yer yaaa abanda aman ayyyy eheyecandan zıplıcam şimdi yaaaaaaaaEki Görüntüle 118679 Eki Görüntüle 118678
sağdaki fotoda yukardan görünüyor başının hemen solunda yukarıda miniş parmakları var :)) anca tarif edebiliyorum çok net çıkmadı malesef..
ya ben ekleyemeiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa hata oluşuyor diyor zıkkımın köküüüüüüüü. öff gaza geldim iki kızımıda ekliycekdim.
Öyle yapıyorum ama bu sefer de deliler gibi muhabbetin ortasından girip sonra pat diye çıkıveriyorum. Manyak mıdır, deli midir bu hatun demeyin walla benim için :)))
Ama hep okuyorum sizi , hiç atlamıyorum walla :)
bende zor şartlar altında yazıyorum valla. bide bizim pcler izleniyor heran ihtar gelebilir
bende zor şartlar altında yazıyorum valla. bide bizim pcler izleniyor heran ihtar gelebilir
canım aşağıda eklenti den ekleyincede mi öyle oluyor
eklentileri seçiyom sonra dosya yükle diyor sonra yüklerkene hata veriyor((((
dosyanın boyutu mu büyük acaba :26:
olabilir benim kızım ın boyutu büyüktür:))))))
onu bi küçültüyüm bakayım
ya ben ekleyemeiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa hata oluşuyor diyor zıkkımın köküüüüüüüü. öff gaza geldim iki kızımıda ekliycekdim.
ayyyyy çok tatlııı
onu fatma teyzesi yeeeeeeeeeer yaa hamur humur yer yaaa abanda aman ayyyy eheyecandan zıplıcam şimdi yaaaaaaaa
eklenti ekle diyor ya ordan ekle...
Eğer olmuyorsa,resime sağ tıkla, orda birlikte aç diyor,paint seç..dosya-düzen-görünüm-resim diye giidiyo ya,
resim bölümünde uzat eğ yazıyo oraya tıkla..uzat bölümündeki yatay dikey var, 100 yazar onları 20 yap.Farklı kaydet..
O zaman olur..Büyük geliyordur resimler o yüzden yüklemyordur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?