2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy aman yarabbim bugün bu sevinçle evin yolunu bulurum bebişler gördüm egenin kızını gördüm Allaaaaaaaaaah kimse tutamaz fmg maşallah yaaaaaa belli belli kızzz

Sağol fatmacım.

16 haftalıkken 4 boyutluya giriliyormu acaba? yani 4 boyutluya bütün iç organlar oluştuktan sonra ya da 20 haftalıkken giriliyor demişlerdi bana.çünkü şimdi girmeyi çok istiyorum

Ultrason cihazı zaten aynı. Sadece görüntüler arası geçiş yapıyor.
Senin dediğin detaylı ultrason olsa gerek.

16 haftalıkken 4 boyutluya giriliyormu acaba? yani 4 boyutluya bütün iç organlar oluştuktan sonra ya da 20 haftalıkken giriliyor demişlerdi bana.çünkü şimdi girmeyi çok istiyorum

merhaba bende bir ara ara girip çıkıyorum, 2 gündür mutfak dolaplarını temizlemekle meşgulüm ve çok yoruldum ... Bu arada ben dört boyutluya hep girdim... 12 haftada da 16 dada

Bende çok mutluyum. Sevinçten çalışamıyorum.
Makine farklı mı bilmiyorum. Ama 4 boyutlu görebiliyor bu ultrason cihazıyla.
Başka kim resim koydu bluebottle gelecekti doktordan değil mi?

Egecim bende özendim yaaaa.... Kuzucun çok tatlıymış... Bu da benim kuzuuuu...Tanıştıralım kızları

Eklentiler

• $P7316399.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 32
Egecim bende özendim yaaaa.... Kuzucun çok tatlıymış... Bu da benim kuzuuuu...Tanıştıralım kızları

Maşallah senin kızın da çok tatlı yaaa...
İnşallah bizim bıcırıklar da sizin kızlara benzerler böyle güzel kızlar olurlarrr...
Ben esmer bi kızım olsun istiyorum, inşallah öyle olur..Çok güzelmiş kızın,gözleri çok tatlı....

:
Yazın çekilmiş bir resimde ondan, esmer ama orda 3 ay yandığı için kapkara olmuş, aslında o kadar da değil.

Eeeee, kızlar çok özendim...
Benim başka kuzu da yok, temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp eski ultrasonları koyacam göreceksiniz gününüzü...Çok özendimm, çoookkkkk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…