olsun cnm hayırlısıyla bu olsun artık 40 da bile sakınca yok tıp ilerledi. 3 sene sonra bidaha yaparsın. ben 25,5 da anne oldum aslında 24 de olacaktım düştüolsun allah bunlara sağlık ömür versin..
ayyyy aman yarabbim bugün bu sevinçle evin yolunu bulurum bebişler gördüm egenin kızını gördüm Allaaaaaaaaaah kimse tutamaz fmg maşallah yaaaaaa belli belli kızzz
16 haftalıkken 4 boyutluya giriliyormu acaba? yani 4 boyutluya bütün iç organlar oluştuktan sonra ya da 20 haftalıkken giriliyor demişlerdi bana.çünkü şimdi girmeyi çok istiyorum
16 haftalıkken 4 boyutluya giriliyormu acaba? yani 4 boyutluya bütün iç organlar oluştuktan sonra ya da 20 haftalıkken giriliyor demişlerdi bana.çünkü şimdi girmeyi çok istiyorum
hepimiz iyiyiz canım..Bu aralar haberler hep güzel,moraller hep süper...
Sağol fatmacım.
Ultrason cihazı zaten aynı. Sadece görüntüler arası geçiş yapıyor.
Senin dediğin detaylı ultrason olsa gerek.
Eki Görüntüle 118704 Eki Görüntüle 118703
Buda benim kızım teyzeleri :)))))
çok bulanık çıktı ama bu kadar net çekebildim.
Anaammm, kuzuya bak senn..
Maşallah,Allah nazardan saklasın, o bacakları yerim ben yaa..Ne güzel bi yatış bu böyle...Kibarcık
Senin doktorun ultrasonu farklı herhalde..Bizimkilere göre çok çok net belli bebek yaaa...
Ama ne kadar güzel...Ayyyy,ben bugün çok mutlu oldum yaaa...
Yeğenlerimi görüyom tek tekk....
aman aman hepiniz iyi olun inşallah.yaaa ama benim kızım hasta(( kuzum 2 gündür ateşler içinde ben de çok uykusuzum.akşam olmuyor yaaa
aman aman hepiniz iyi olun inşallah.yaaa ama benim kızım hasta(( kuzum 2 gündür ateşler içinde ben de çok uykusuzum.akşam olmuyor yaaa
yani bende karıştırıyorum artık ama evet ayrıntı ultrasona ne zamn giriliyo
Egecim bende özendim yaaaa.... Kuzucun çok tatlıymış... Bu da benim kuzuuuu...Tanıştıralım kızları
Egecim bende özendim yaaaa.... Kuzucun çok tatlıymış... Bu da benim kuzuuuu...Tanıştıralım kızları
geçmiş olsun nesi var üşüttümü
Maşallah senin kızın da çok tatlı yaaa...
İnşallah bizim bıcırıklar da sizin kızlara benzerler böyle güzel kızlar olurlarrr...
Ben esmer bi kızım olsun istiyorum, inşallah öyle olur..Çok güzelmiş kızın,gözleri çok tatlı....
yesin onu teyzesiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?