2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Çok tatlılar maşallah.Hele şu iki dişe bayıldımmmmm ya süper allah annelerine babalarına bağışlasın kuzu öykü hanım'ın fotolarını görürüz böyle inşallahhh :))))

canlarım hepinize ii akşamlar eşim gelir şimdi benyavaştan toparlanayım görüşürüz öpüldünüz

Anammm, maşallah kız, bu bizimkilerden çok büyük görünüyo...
Maşallah kuzuya,Allah nazarlardan saklasın inşallah...
Anam sizin bebeler de akrobat gibi haa,eller bacaklar nasıl kavuşturmuş öyle...
Benimki kuzu gibi yatıyo valla..Anca ultrasonla dürtünce rahatsız olup elleme tepkisi veriyo....

Çok tatlılar maşallah.Hele şu iki dişe bayıldımmmmm ya süper allah annelerine babalarına bağışlasın kuzu öykü hanım'ın fotolarını görürüz böyle inşallahhh :))))

İnşallah canım...Ben fotoğraf eğitimi aldım, kaliteli bi makineyle çok güzel yakalayabiliyorum bebeleri de..İşte, makine yok..
Kızım doğana kadar alırım inşallah..Sonra sizi bıktırana kadar hergün resimlerini eklerim kızımın...

4 boyutluda çekti doktorda ondandır. Fotograf kağıdına bastı, çok net görünüyor öyle olunca tabi..

4 boyutluda çekti doktorda ondandır. Fotograf kağıdına bastı, çok net görünüyor öyle olunca tabi..

Kesin ondandır, benimki de 160 gr.dı, ama hiç böyle görünmüyordu..Bacak boyu falan da uzundu da,burda yazmıştım yaa..Ama hep bükük duruyo bacaklar..Seninkinin yarısı kadar bile görünmüyo ultrason fotoğrafında ama...

Kızlar ist.eğt hastanesi prof geldi kadın doğumcu :))) müşterim 2 li normal çıktıysa 3-4 lüye gerek yok dedi:) plesenta aşşadaysa tehlikeli dedi. Yakamoz için sordum. Dikkat etmeliymiş. Baya bişey sordum ya:)))))) süper bişey nerdeyse ultrason varmı yanınızda diycekitm

evet seninki daha büyüktü normalde benimki 134 gr. çıkmıştı o zaman. Görüntüdendir. Ultrasonda bizimkide pek bişeye benzemiyor zaten..

plesenta aşada ne oluyo yaaa..
Benim bebeğim aşağıda duruyo,ama doktor riskli dönemi atlattın dediydi...Bebek çok aşağıda, bu da sürekli geçmeyen ağrılarının sebebi demişti...
Kız bi de deseydin, bilgisayardan kamera açsak kızların bebeleri de görüver bi ultrasonla diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…