2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

banayaklasma Allah a emanet gönlünü ferah tut inşallah ayrıntılıda iyi haberler alacaksın mühim olsa doktorunda üzerinde ona göre dururdu

inşallah herşey yolunda olur tatlım sıkma canını....diyorum ama insanın elinde değil...

Bence çok ters bişey olsaydı, aminosentez yapacağız derdi bence...Çok mühim değil belki de, detaylıda bakacak..İnşallah bişey çıkmayacak...

detaylıdan sonra karar veriliyomuş amniosenteze.. Aman neyse boşver düşünmicem. Dün eşimde dedi dur daha ağlıcak bişey demedi ki kimse sen neden ağlıyosun dedi... kendimi pek soğuk kanlı sanırdım böyle konularda da hamilelikte bu geçerli diilmiş sanırım çeşmeler açılıyo hemen :))

konuyu değiştiriyim sıkmiim kimseyi

kocacım beşik yapmış size onu gösteriyim, yeni doğduğu zamanlarda yatsın yanımızda diye :)

iyi düşünmeye çalışıyorum kötü düşünmek istemiyorum da aklıma geldikçe bi hönkürüyorum :) kimseyede söylemedim kendi kendi takılıyorum böyle.. şu detaylıya bi girsem rahatlıcam

valla haklısın ya baska seye benzemiyor
ama bak
gecen sene bir arkadasım hamileydi
onun bebeginde ultrasonda kistik birsey gördüler neler neler gecirdi etti bir sürü testler tahliller
şimdi kucagında turp gibi :) hepsi bos cıktı
Allah ın izni ile seninkiside turp gibidir sen iyi olmaya calıs
üzülmeki bebişinde üzülmesin di mi
biz strese girince o da girermiş öle diyorlar
iyi olmaya calıs
esas sen bebek arabanı almıstın di mi ne markada karar verdiniz mevzuyu değiştirelim bebeğin ceyizine gecelim evvel allah iyi cıkacak hersey

yok araştırmıcam zaten artık. daha çok kafam karışıyo. hassas dönemdeyim bide galiba ondan bu kadar taktım kafama.

kıpır kıpır oynuyo içerde sağlıklı olmasa oynarmı :)

kocacığımın yaptığı beşik :)) rengi biraz garip çıkmış ama asıl resngi şeker pembesi gibi somona kaçan bi pembe..

Eklentiler

• $fotograf 2.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 31
  • $fotograf 1.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 21
bugun doktora gıttım veeeeeeeeeeeee sonundaaaaaaaa kızım oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr yıne kalbını dınlettım 120 ıle 160 arası atması gerekyomus bızım fıstıgın kalbı 150 idi doktor cok ıyı dedı nasıl oynuyor nasıl kurban olur annesı onu veren rabbımeeeeeeeeeeeeeeeee

ohhhhh gözün aydıııııııııııınnnnnnnnn

ben cıkıcam geri gelkiriiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
optıum kızlarrrrrrrr

iyi olcak iyi.. kötü düşünmüyorum. Ama insanın bazen elinde olmuyo işte malesef..

bebek arabasını bebe confort aldık.. çok beğenerek aldık valla çokta araştırdık..

canım çok dikkat et açılmamı olmuş rahim ağzında .. benim ilk bebeğimde 4 cm açılma olmuştu 22 hftalıktı ve bebeğimi kaybettim .. en azından 1 hafta 10 gün kadar yat dinlen hiç kalkma..
bende şuan dikiş var rahim ağzı yetmezliği olduğu için dikiş atılıyoki rahim erken açılmasın bebek düşmesin diye ve hep yatıyorum .. sana dr ne dedi tam bilemiyorum ama sen dikkat et çok dikkat et ...

benim kocam da annesi yorulmasın ister tam tersi..benim annem gelsin falan ister.. ah ah..bugün çok dertliyim..içim nasıl soğucak bilmiyorum..
çok kızgınım sinirim bi türlü geçmiyo. haftasonu da basıp gidicem gebzeye arkadaşıma. napıyosa yapsın 2 gün.

yok araştırmıcam zaten artık. daha çok kafam karışıyo. hassas dönemdeyim bide galiba ondan bu kadar taktım kafama.

kıpır kıpır oynuyo içerde sağlıklı olmasa oynarmı :)
demi yaa bu kadar işte. sağlıklı olmasa tekmelemez :)) cnm ya dr herbişeyden şüpelenir.

kocacığımın yaptığı beşik :)) rengi biraz garip çıkmış ama asıl resngi şeker pembesi gibi somona kaçan bi pembe..
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel allah içinde sağlıklı bir şekilde yatmayı nas,p etsin..

şükürrrrrrrrrr dönmez demi bu sefer.. gözünaydın ..

selam kızlar napıorsunuz
iyi sen nerdesin

dönmez donmez dedı dr um ay cok mutluyum kız erkek degıldı saglıklı ya sanıye bazında dınlendı bıde rıtım kontrolu yapıldı hepsı temız artık korkumuz yok dedı dr rabbımın ıznıyle saglıklı bır bebek doguracam :93:

gözün aydın canım sağlıkla huzurla hayırla doğsun inş..

seninde gözün aydın cnm aynı şekilde bende dün akşam sırt üstü yatmıştım ufak kıpırtılar hissettim çok güzel bi duygu insan çok heyecanlanıyo dimi ..

kızım seniyimisin. ne aşık atıyosun yaa bırak boşver. sen belli ettikçe üyüce üstüne gelcek. bana eşim ne dedi biliyormuusn sen istesende istemesende ailemle konuşmak istedikten sonra sana mı sorcam. bu bakadar basit. ne dersen de istediğini konuşur ailesi hakkında. boşver sallamaaa.
,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…