- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
banayaklasma Allah a emanet gönlünü ferah tut inşallah ayrıntılıda iyi haberler alacaksın mühim olsa doktorunda üzerinde ona göre dururdu
inşallah herşey yolunda olur tatlım sıkma canını....diyorum ama insanın elinde değil...
Bence çok ters bişey olsaydı, aminosentez yapacağız derdi bence...Çok mühim değil belki de, detaylıda bakacak..İnşallah bişey çıkmayacak...
iyi düşünmeye çalışıyorum kötü düşünmek istemiyorum da aklıma geldikçe bi hönkürüyorum :) kimseyede söylemedim kendi kendi takılıyorum böyle.. şu detaylıya bi girsem rahatlıcam
ben ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm. Ama dualarım seninle allah evladını sana bağışlasın. Detaylıya kadar heba edeceksin kendini haklı olarak ama sen akıllı bir annesin bebişini üzüceğini bil ve lütfen onunla konuşarak kendine telkinler ver. Allah yüzüne baksın.. çokk üzülüdm..
Banayaklaşma internetten araştırma lütfen dr bana sakın innternete bakma derdi herzaman . çünkü hep uç noktaları en kötülerini anlatır derdi.
Dr önemli değil demiş zaten ne olur üzme kızın seni üzemz annesi.
Ayve yediğinde gamzesi de olurmuş bebeğin..Öyle derler..
bugun doktora gıttım veeeeeeeeeeeee sonundaaaaaaaa kızım oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrryıne kalbını dınlettım 120 ıle 160 arası atması gerekyomus bızım fıstıgın kalbı 150 idi doktor cok ıyı dedı nasıl oynuyor nasıl kurban olur annesı onu veren rabbımeeeeeeeeeeeeeeeee
valla haklısın ya baska seye benzemiyor
ama bak
gecen sene bir arkadasım hamileydi
onun bebeginde ultrasonda kistik birsey gördüler neler neler gecirdi etti bir sürü testler tahliller
şimdi kucagında turp gibi :) hepsi bos cıktı
Allah ın izni ile seninkiside turp gibidir sen iyi olmaya calıs
üzülmeki bebişinde üzülmesin di mi
biz strese girince o da girermiş öle diyorlar
iyi olmaya calıs
esas sen bebek arabanı almıstın di mi ne markada karar verdiniz mevzuyu değiştirelim bebeğin ceyizine gecelim evvel allah iyi cıkacak hersey
kızlar merhaba..dün gene koşturdum tam 11 magaza dolaşmışım..perdecisi mobilyacısı derken..ve tam eve geldim karnıma bi agrı girdi..normal bi agrı olmadıgını anladım..doktorumu aradım gel bakalım dedi..işte rahmim 3.5 cm olmuş 4cmmiymişte bişeyler dedi pek anlamadım..düşürmek mi istiyosun cocugunu dedi vucudumda susuz kalmış..aglamaya başladımserum yedim magnezyum falan verdi..öff cok korktum ama sakın kendinizi yormayın bundan sonra ben de öle deli gibi gezmiycem..
benim kocam da annesi yorulmasın ister tam tersi..benim annem gelsin falan ister.. ah ah..bugün çok dertliyim..içim nasıl soğucak bilmiyorum..O kendi bakacağından emin..Muhtaç olduğumu düşünüyor..ama ne olursa olsun ona baktırmayacağım..
2 gün önce teyzesi var eşimin oturuyoruz, kaynanam diyor ki, çalışıyor gelin, ben bakıcam yuvarlanır gideriz..
Ben de atladım hemen, siz yuvarlanın diye doğurmuyom ben kızımı dedim..Eşim de gerekirse bakıcı tutarız ya da kuzunun teyzesi bakar dedi, sana hergün nasıl getircez dedi..Pek bozuldu hatun....
demi yaa bu kadar işte. sağlıklı olmasa tekmelemez :)) cnm ya dr herbişeyden şüpelenir.yok araştırmıcam zaten artık. daha çok kafam karışıyo. hassas dönemdeyim bide galiba ondan bu kadar taktım kafama.
kıpır kıpır oynuyo içerde sağlıklı olmasa oynarmı :)
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel allah içinde sağlıklı bir şekilde yatmayı nas,p etsin..kocacığımın yaptığı beşik :)) rengi biraz garip çıkmış ama asıl resngi şeker pembesi gibi somona kaçan bi pembe..
şükürrrrrrrrrr dönmez demi bu sefer.. gözünaydın ..bugun doktora gıttım veeeeeeeeeeeee sonundaaaaaaaa kızım oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrryıne kalbını dınlettım 120 ıle 160 arası atması gerekyomus bızım fıstıgın kalbı 150 idi doktor cok ıyı dedı nasıl oynuyor nasıl kurban olur annesı onu veren rabbımeeeeeeeeeeeeeeeee
iyi sen nerdesinselam kızlar napıorsunuz
kocacığımın yaptığı beşik :)) rengi biraz garip çıkmış ama asıl resngi şeker pembesi gibi somona kaçan bi pembe..
dönmez donmez dedı dr um ay cok mutluyum kız erkek degıldı saglıklı ya sanıye bazında dınlendı bıde rıtım kontrolu yapıldı hepsı temız artık korkumuz yok dedı dr rabbımın ıznıyle saglıklı bır bebek doguracam:93:
Selam herkese...nasilsiniz?? ben gayet iyiyim, karnim agriyor biraz... o kadar cok mutluyum ki, dün yattiktan sonra sirt üstü yatmistim ve birseyler hissettim, dedim elimi karnima koyayim belki hissederim...ay inanilmaz hissettim bebisimi, biraz kibirdiyordu ve sanki tekme atiyordu ama hizli degil yani acitmadan ay ne güzel bir duygu, duygulandim, gözlerimden yaslar akti...esim uyumustu elini oraya tutmak istedim ama olmadi, sabah anlatinca kesin tekme atmistir dedi...burda deyip duruyordum hissetmedim ne zaman hissedecem diye, bebisim anladi bunu ve hissettirdi
Iste böyle uyudum dün aksam kizlar....
gözün aydın canım sağlıkla huzurla hayırla doğsun inş..
benim kocam da annesi yorulmasın ister tam tersi..benim annem gelsin falan ister.. ah ah..bugün çok dertliyim..içim nasıl soğucak bilmiyorum..
çok kızgınım sinirim bi türlü geçmiyo. haftasonu da basıp gidicem gebzeye arkadaşıma. napıyosa yapsın 2 gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?