merhabalar herkese..
sabahtan beri burdayımda bi türlü kendime gelip yazamadım
dünden beri çıkamadım bunalım triplerinden :))
Canım yaaa, çok güzel bi duygu gerçekten de insan tarif bile edemiyor...Darısı tüm hissetmeyenlerin başına, ne güzel anlatmışsın..
Kizlar canim cok fazla sosis cekti bitane iyi pisirip yesem bisi olmaz dimi?
teşekkür ederim cnm geldim ama bakalım:)))))
burnumdan geldi yoğunluktan..
hayırdır neyin var cnm
valla bende merak etmiyorum neler yaşadık atlattık hiç olmadı bir cümle yazsaydın..
olmaz cnm bişey ye sen boşver..
bebişko ye ya ben 3 kere falan yemişimdir iyice pişir amaKizlar canim cok fazla sosis cekti bitane iyi pisirip yesem bisi olmaz dimi?
Selam herkese...nasilsiniz?? ben gayet iyiyim, karnim agriyor biraz... o kadar cok mutluyum ki, dün yattiktan sonra sirt üstü yatmistim ve birseyler hissettim, dedim elimi karnima koyayim belki hissederim...ay inanilmaz hissettim bebisimi, biraz kibirdiyordu ve sanki tekme atiyordu ama hizli degil yani acitmadan ay ne güzel bir duygu, duygulandim, gözlerimden yaslar akti...esim uyumustu elini oraya tutmak istedim ama olmadi, sabah anlatinca kesin tekme atmistir dedi...burda deyip duruyordum hissetmedim ne zaman hissedecem diye, bebisim anladi bunu ve hissettirdi
Iste böyle uyudum dün aksam kizlar....
hayırdır neyin var cnm
Rabbim topikteki anneleri ve bebeklerini; şeytanın şerrinden,görünen görünmeyen kötü varlıkların kendilerinden ve kötülüklerinden,doğaal afetlerden, nazardan, kem gözden, kazadan, beladan, sihirden büyüden korusun inşallah...AMİN
çok güzel yaaa.maşallah hepiniz nerdeyse tekmesini hissetmişsiniz.çok seviniyorum okuyunca.inşallah bende hissederim en yakın zamanda...
Rabbim topikteki anneleri ve bebeklerini; şeytanın şerrinden,görünen görünmeyen kötü varlıkların kendilerinden ve kötülüklerinden,doğaal afetlerden, nazardan, kem gözden, kazadan, beladan, sihirden büyüden korusun inşallah...AMİN
Aminnnnnnnn....Ne güzel dua bu..
bebişin kalbinde beyaz leke gördü doktor bide böbreklerde büyüme var dedi.. önemli şeyler değil ayrıntılı ultrasonda da söylenir size bunlar dedi. Başta çok kafama takmamıştım ama sonra internette biraz araştırınca sinirlerim bozuldu.. tek başına leke olması önemli değilmiş bebeklerin %4ünde görülürmüş 30. haftadan sonra geçermiş genelde.. Ama böbrek çıkış kanalının büyümesiyle beraber görülürse bi anormali olabilirmiş.. doktor böbreği büyük dedi çıkış kanalı falan demedi de işte ne biliyim.. 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricem.. heralde o zaman anlaşılır önemli olup olmadığı. O zamana kadarda kendimi yerim
bebişin kalbinde beyaz leke gördü doktor bide böbreklerde büyüme var dedi.. önemli şeyler değil ayrıntılı ultrasonda da söylenir size bunlar dedi. Başta çok kafama takmamıştım ama sonra internette biraz araştırınca sinirlerim bozuldu.. tek başına leke olması önemli değilmiş bebeklerin %4ünde görülürmüş 30. haftadan sonra geçermiş genelde.. Ama böbrek çıkış kanalının büyümesiyle beraber görülürse bi anormali olabilirmiş.. doktor böbreği büyük dedi çıkış kanalı falan demedi de işte ne biliyim.. 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricem.. heralde o zaman anlaşılır önemli olup olmadığı. O zamana kadarda kendimi yerim
Canım inşallah önemli bişey yoktur, sen kalbini ferah tut, bl bol dua et..
Ayrıntılıdan da inşallah güzel sonuçlarla gelirsin...Benim yeğenim kalbinde üfürüm deriz biz baloncukla doğdu, 3 aylıkken kapanmıştı...Çoğu bebekte olur, geçermiş ama..İnşallah bi terslik çıkmayacak..
çok güzel yaaa.maşallah hepiniz nerdeyse tekmesini hissetmişsiniz.çok seviniyorum okuyunca.inşallah bende hissederim en yakın zamanda...
iyi düşünmeye çalışıyorum kötü düşünmek istemiyorum da aklıma geldikçe bi hönkürüyorum :) kimseyede söylemedim kendi kendi takılıyorum böyle.. şu detaylıya bi girsem rahatlıcam
bebişin kalbinde beyaz leke gördü doktor bide böbreklerde büyüme var dedi.. önemli şeyler değil ayrıntılı ultrasonda da söylenir size bunlar dedi. Başta çok kafama takmamıştım ama sonra internette biraz araştırınca sinirlerim bozuldu.. Tek başına leke olması önemli değilmiş bebeklerin %4ünde görülürmüş 30. Haftadan sonra geçermiş genelde.. Ama böbrek çıkış kanalının büyümesiyle beraber görülürse bi anormali olabilirmiş.. Doktor böbreği büyük dedi çıkış kanalı falan demedi de işte ne biliyim.. 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricem.. Heralde o zaman anlaşılır önemli olup olmadığı. O zamana kadarda kendimi yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?