2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canim bende hemen birinin ye demesini beklyiordum zaten:)

Kizlar bide ben elimi koyunca hissedemiyorum ya zaten ozaman kesiyo genelde kipirdamiyo:)

çok güzel yaaa.maşallah hepiniz nerdeyse tekmesini hissetmişsiniz.çok seviniyorum okuyunca.inşallah bende hissederim en yakın zamanda...

Rabbim topikteki anneleri ve bebeklerini; şeytanın şerrinden,görünen görünmeyen kötü varlıkların kendilerinden ve kötülüklerinden,doğaal afetlerden, nazardan, kem gözden, kazadan, beladan, sihirden büyüden korusun inşallah...AMİN

hayırdır neyin var cnm

bebişin kalbinde beyaz leke gördü doktor bide böbreklerde büyüme var dedi.. önemli şeyler değil ayrıntılı ultrasonda da söylenir size bunlar dedi. Başta çok kafama takmamıştım ama sonra internette biraz araştırınca sinirlerim bozuldu.. tek başına leke olması önemli değilmiş bebeklerin %4ünde görülürmüş 30. haftadan sonra geçermiş genelde.. Ama böbrek çıkış kanalının büyümesiyle beraber görülürse bi anormali olabilirmiş.. doktor böbreği büyük dedi çıkış kanalı falan demedi de işte ne biliyim.. 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricem.. heralde o zaman anlaşılır önemli olup olmadığı. O zamana kadarda kendimi yerim

Son düzenleme:

amin amin canim ne güzel dualar bunlar....insallah sende hissedersin harika bisey, icinde birseyler kibirdiyor ya inanilmaz...

Canım inşallah önemli bişey yoktur, sen kalbini ferah tut, bl bol dua et..
Ayrıntılıdan da inşallah güzel sonuçlarla gelirsin...Benim yeğenim kalbinde üfürüm deriz biz baloncukla doğdu, 3 aylıkken kapanmıştı...Çoğu bebekte olur, geçermiş ama..İnşallah bi terslik çıkmayacak..

inşallah herşey yolunda olur tatlım sıkma canını....diyorum ama insanın elinde değil...

iyi düşünmeye çalışıyorum kötü düşünmek istemiyorum da aklıma geldikçe bi hönkürüyorum :) kimseyede söylemedim kendi kendi takılıyorum böyle.. şu detaylıya bi girsem rahatlıcam

banayaklasma Allah a emanet gönlünü ferah tut inşallah ayrıntılıda iyi haberler alacaksın mühim olsa doktorunda üzerinde ona göre dururdu

ammmmmmiiiiiiin ağzından bal damlıyor :)

iyi düşünmeye çalışıyorum kötü düşünmek istemiyorum da aklıma geldikçe bi hönkürüyorum :) kimseyede söylemedim kendi kendi takılıyorum böyle.. şu detaylıya bi girsem rahatlıcam

Bence çok ters bişey olsaydı, aminosentez yapacağız derdi bence...Çok mühim değil belki de, detaylıda bakacak..İnşallah bişey çıkmayacak...

ben ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm. Ama dualarım seninle allah evladını sana bağışlasın. Detaylıya kadar heba edeceksin kendini haklı olarak ama sen akıllı bir annesin bebişini üzüceğini bil ve lütfen onunla konuşarak kendine telkinler ver. Allah yüzüne baksın.. çokk üzülüdm..

Banayaklaşma internetten araştırma lütfen dr bana sakın innternete bakma derdi herzaman . çünkü hep uç noktaları en kötülerini anlatır derdi.
Dr önemli değil demiş zaten ne olur üzme kızın seni üzemz annesi.

Allah bebeğini sağlıklı sıhhatli sana bağışlasın. dualarımız burdaki tüm bebişlerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…