hello kızlarrrrr
umarım herkes iyidirrrrrr
egeciiiim gelmişsin bugun cok cok gecmis olsun
Ayve yediğinde gamzesi de olurmuş bebeğin..Öyle derler..
çok pahalı ya 450 en pahalısı benim bildiğim proflarda
hoşşbulduk :) valla dün ayrıntılı organlarına baktı böbrek ince bağırsak kalp diyafram göz lenselri ense kalınlığı parmak sayısı kemikleri omurgası düz taban olup olmadığı iştee aklıma bunlar geliyor bir broblem yokmuş çok şükürzıplıyordu paşa bu sefer resim alamadım amaamiosentezi önermedi herşey olumlu görünüyor dedi ama istersen yapalım dedi eşim istemedi beni de ikna etti ben istiyordum aslında biraz ama 100de 1 ihtimal düşük riski gözümüzü de korkuttu
kızlar merhaba..dün gene koşturdum tam 11 magaza dolaşmışım..perdecisi mobilyacısı derken..ve tam eve geldim karnıma bi agrı girdi..normal bi agrı olmadıgını anladım..doktorumu aradım gel bakalım dedi..işte rahmim 3.5 cm olmuş 4cmmiymişte bişeyler dedi pek anlamadım..düşürmek mi istiyosun cocugunu dedi vucudumda susuz kalmış..aglamaya başladımserum yedim magnezyum falan verdi..öff cok korktum ama sakın kendinizi yormayın bundan sonra ben de öle deli gibi gezmiycem..
canım bende yeni öğrendim kiviymiş bakalım deniycem artık
Hoşgeldin canım.İyiyiz sen nasılsın..
kuzucuk bizde iyiyiz minik oğlumla)
hımm ozaman arada dolaşman lazım birazİyi tansiyonuna çok sevindim..
Kolum değil de, uzun süre oturunca bacağım uyuşuyor bazen..Bi de sabah yataktan kalkarken belim ağrıyor..ben uzun süe hareketsizliğe gelemiyorum..
çok pahalı gerçekten doğum parası kadar benim dr normal muayene ücreti aldı bide dün almadı 7sinde gitmiştim ocak ayında oazaman150 aldı dün almadı üstüne ayrıntılı ultrasoan baktıçok pahalı ya 450 en pahalısı benim bildiğim proflarda
Kızlarr ben çıkıyorum marta kadar sıkı çalışıp şu mali müşavirlik stajını kazanmam lazım bebiş doğmadan hepinize öpücükler kendinize ve bebişlere iyi bakın...
Yerim ben o oğluşu yaa...
arada bir seldaonurun profiline girip bakıyorum
ara sıra giriyor görünüyor anlamıyorum hiç mi okumuyor mesajlarını ya da bu sayfada merak edildiğini hiç farketmedi mi
gercekten onu cok merak ediyorum
Selam herkese...nasilsiniz?? ben gayet iyiyim, karnim agriyor biraz... o kadar cok mutluyum ki, dün yattiktan sonra sirt üstü yatmistim ve birseyler hissettim, dedim elimi karnima koyayim belki hissederim...ay inanilmaz hissettim bebisimi, biraz kibirdiyordu ve sanki tekme atiyordu ama hizli degil yani acitmadan ay ne güzel bir duygu, duygulandim, gözlerimden yaslar akti...esim uyumustu elini oraya tutmak istedim ama olmadi, sabah anlatinca kesin tekme atmistir dedi...burda deyip duruyordum hissetmedim ne zaman hissedecem diye, bebisim anladi bunu ve hissettirdi
Iste böyle uyudum dün aksam kizlar....
kuzuuuu yazdıgın şiire ağladım yaa harikasın!
teşekkür ederim cnm geldim ama bakalım:)))))hello kızlarrrrr
umarım herkes iyidirrrrrr
egeciiiim gelmişsin bugun cok cok gecmis olsun
hayırdır neyin var cnmmerhabalar herkese..
Sabahtan beri burdayımda bi türlü kendime gelip yazamadım
dünden beri çıkamadım bunalım triplerinden :))
valla bende merak etmiyorum neler yaşadık atlattık hiç olmadı bir cümle yazsaydın..ege ona özel mesaj attı, merak ettiğimizi söyledi...
Ben artık eskisi kadar merak etmiyorum , inşallah kötü birşey olmamıştır, ama olduysa da burda kayıp yaşayan arkadaşlarımız da oldu, habersiz bırakmadılar..
Ya da dualarla birbirimize destek olduk....en son bebeği çok iyiydi,annnesi rahatsızdı...inşallah bi terslik yoktur ama, sonuçta işe gelebiliyor, k.k.ya girebiliyor..eğer isteseydi bizim topiğe de uğrardı,demek uğramak istemiyor...
olmaz cnm bişey ye sen boşver..kizlar canim cok fazla sosis cekti bitane iyi pisirip yesem bisi olmaz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?