2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:))) gözün aydıın darısı bizim baısmıza :))

( cok gecmis olsun neden bu kadar hırpalıyorsun kendini
Allah a emanet dinlen iyice
bak bende birgün sabahtan aksama yürüdüm hafif de olsa kanama oldu artık dikkat ediyorum

canım bende yeni öğrendim kiviymiş bakalım deniycem artık

deneyelim bi...inşallah atarsada anlarım.

benim doktorda bişey demedi.en son kontrolde 3 hafta sonra gel dedi.5 şubata falan geliyor.o cicarlarda gidecez.belkide ayrıntılı için çağırdı.ben bi tlf açıp öğreneyim bari ona göre tedarikli gitmek lazım demi....

arada bir seldaonurun profiline girip bakıyorum
ara sıra giriyor görünüyor anlamıyorum hiç mi okumuyor mesajlarını ya da bu sayfada merak edildiğini hiç farketmedi mi
gercekten onu cok merak ediyorum

Selam herkese...nasilsiniz?? ben gayet iyiyim, karnim agriyor biraz... o kadar cok mutluyum ki, dün yattiktan sonra sirt üstü yatmistim ve birseyler hissettim, dedim elimi karnima koyayim belki hissederim... ay inanilmaz hissettim bebisimi, biraz kibirdiyordu ve sanki tekme atiyordu ama hizli degil yani acitmadan ay ne güzel bir duygu, duygulandim, gözlerimden yaslar akti...esim uyumustu elini oraya tutmak istedim ama olmadi, sabah anlatinca kesin tekme atmistir dedi...burda deyip duruyordum hissetmedim ne zaman hissedecem diye, bebisim anladi bunu ve hissettirdi
Iste böyle uyudum dün aksam kizlar....

Bende ayin 7de gidicem ayrintili icin cok heycanliyim. Burda extra bi ücret ödemiyorsun doktor gönderdigi zaman. Allahdan benim doktorum gönderiyo.

İyi tansiyonuna çok sevindim..
Kolum değil de, uzun süre oturunca bacağım uyuşuyor bazen..Bi de sabah yataktan kalkarken belim ağrıyor..ben uzun süe hareketsizliğe gelemiyorum..
hımm ozaman arada dolaşman lazım biraz
çok pahalı ya 450 en pahalısı benim bildiğim proflarda
çok pahalı gerçekten doğum parası kadar benim dr normal muayene ücreti aldı bide dün almadı 7sinde gitmiştim ocak ayında oazaman150 aldı dün almadı üstüne ayrıntılı ultrasoan baktı
Kızlarr ben çıkıyorum marta kadar sıkı çalışıp şu mali müşavirlik stajını kazanmam lazım bebiş doğmadan hepinize öpücükler kendinize ve bebişlere iyi bakın...

kolay gelsin canım inşallah geçersin

merhabalar herkese..
sabahtan beri burdayımda bi türlü kendime gelip yazamadım
dünden beri çıkamadım bunalım triplerinden :))

arada bir seldaonurun profiline girip bakıyorum
ara sıra giriyor görünüyor anlamıyorum hiç mi okumuyor mesajlarını ya da bu sayfada merak edildiğini hiç farketmedi mi
gercekten onu cok merak ediyorum

Ege ona özel mesaj attı, merak ettiğimizi söyledi...
Ben artık eskisi kadar merak etmiyorum , inşallah kötü birşey olmamıştır, ama olduysa da burda kayıp yaşayan arkadaşlarımız da oldu, habersiz bırakmadılar..
Ya da dualarla birbirimize destek olduk....En son bebeği çok iyiydi,annnesi rahatsızdı...İnşallah bi terslik yoktur ama, sonuçta işe gelebiliyor, k.k.ya girebiliyor..Eğer isteseydi bizim topiğe de uğrardı,demek uğramak istemiyor...

kızlar az önce aradım hastaneyi.10 lira fark ödüyorsunuz dedi....
ankara özel keçiören hastanesini aradım oraya gidiyorum...çok iyi yaaa...benimde gözüm korktu 450 yi 1000 i görünce

Canım yaaa, çok güzel bi duygu gerçekten de insan tarif bile edemiyor...Darısı tüm hissetmeyenlerin başına, ne güzel anlatmışsın..

hello kızlarrrrr
umarım herkes iyidirrrrrr
egeciiiim gelmişsin bugun cok cok gecmis olsun
teşekkür ederim cnm geldim ama bakalım:)))))
burnumdan geldi yoğunluktan..

merhabalar herkese..
Sabahtan beri burdayımda bi türlü kendime gelip yazamadım
dünden beri çıkamadım bunalım triplerinden :))
hayırdır neyin var cnm

valla bende merak etmiyorum neler yaşadık atlattık hiç olmadı bir cümle yazsaydın..

kizlar canim cok fazla sosis cekti bitane iyi pisirip yesem bisi olmaz dimi?
olmaz cnm bişey ye sen boşver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…