ya ege ailesiyle ne konuşursa konuşsun da bi zahmet artık kendisinin de bi ailesi olduğunun farkına varsın. herşeyimiz onların süzgecinden geçiyor. herşeyimizden haberleri var. bıktım artık ya, herşeye bi yorum yapma hakkı buluyorlar kendilerinde. benim salak kocam her fırsatta onları savunuyor hiç bi durumda benim arkamda olmuyor. artık bi de bebek var, kendimi hiç güvende hissetmiyorum.. anlatabiliyormuyum..canım çok sıkkın. o böyle yaptıkça da soğuyorum ondan..yabancılaşıyorum..
hayirdir canim ne oldu?
kızlar çok kötüyüm bana bir akıl verin yaa napıcamı şaşırdım:2:
manyak bu insanlar yaaa adam içme suyuna gidip gübre atmış yaaa bunu yapanda muhtar kafayı yedirtecek bana aramızda haa kızlar demeyin kimsyegizli görev bu
aynen benimde öyle tatlım.şu hamile halimle 1 ay memlekette annemlerin yanında kaldım.sonra geldim bi şans daha vereyim diye.ondan önce kurban bayramı zehir oldu bana.3 hafta önce acayip tartıştık yine.boşanmak istediğimi söyledim.ciddi olduğumu anladı.gerçekten çok ciddiydim.özzür falan diledi.tekrar aynı mevzuyu açmadık.bayramda ailem kalktı yanımıza geldi biz gidemiyoruz.burda tek kalmayalım diye.anası babası baskı yaptı.bayramı nasıl beraber geçirirsiniz diye.bayram günü bu bizi burda bırkatı anasının dizinin dibine gitti...bu olaydan sonra çalışmaya karar verdim.rızası yok.olsun benim rızan olmadan gittin, bu iştede senin rızanı almıycam.dedim.çok üzüldüm çooook sinir krizi geçirecek kadar nerdeyse.bugün kpss tercihlerimi yaptım.gel beraber yapalım dedim. ben karışmıyorum dedi.sonrada bahane bulma, mesuliyet kabul etmiyorum dedim.bakalım hayırlısıyla olsun inşallah.hamilelerin duası kabul olurya dua edin benim için bebişim için işim olsun.kocamında gönlüne yumuşaklık vers,n Rabbim.tekrar aynı huzursuzlukları yaşamak istemiyorum.
kendimi çok üzdüm diye, bebişime bişey olur diye çok korkuyorum ve kendime çok kızıyorum.
Rabbim kocalarımızın gözünü açsın.kararlarını eşleriyle beraber versinler...
sende kendine dikkat et..bebişin için...
çok uzattım kusura bakmayın.okumazsanız anlarım....
canım hiç sevmiyorum anneci erkekleri yaa. Taamam ailesidir ama bokunu çıkarmayın bee adamlar. Sinir oldum şimdi. Adam yerine koymayın kız böylelerini. Tövbe tövbeeeeee.aynen benimde öyle tatlım.şu hamile halimle 1 ay memlekette annemlerin yanında kaldım.sonra geldim bi şans daha vereyim diye.ondan önce kurban bayramı zehir oldu bana.3 hafta önce acayip tartıştık yine.boşanmak istediğimi söyledim.ciddi olduğumu anladı.gerçekten çok ciddiydim.özzür falan diledi.tekrar aynı mevzuyu açmadık.bayramda ailem kalktı yanımıza geldi biz gidemiyoruz.burda tek kalmayalım diye.anası babası baskı yaptı.bayramı nasıl beraber geçirirsiniz diye.bayram günü bu bizi burda bırkatı anasının dizinin dibine gitti...bu olaydan sonra çalışmaya karar verdim.rızası yok.olsun benim rızan olmadan gittin, bu iştede senin rızanı almıycam.dedim.çok üzüldüm çooook sinir krizi geçirecek kadar nerdeyse.bugün kpss tercihlerimi yaptım.gel beraber yapalım dedim. Ben karışmıyorum dedi.sonrada bahane bulma, mesuliyet kabul etmiyorum dedim.bakalım hayırlısıyla olsun inşallah.hamilelerin duası kabul olurya dua edin benim için bebişim için işim olsun.kocamında gönlüne yumuşaklık vers,n rabbim.tekrar aynı huzursuzlukları yaşamak istemiyorum.
Kendimi çok üzdüm diye, bebişime bişey olur diye çok korkuyorum ve kendime çok kızıyorum.
Rabbim kocalarımızın gözünü açsın.kararlarını eşleriyle beraber versinler...
Sende kendine dikkat et..bebişin için...
çok uzattım kusura bakmayın.okumazsanız anlarım....
karnımın alt tarafı ağrıyo ama öyle geçici bişy değil sabah yataktan kalktığımdan beri sabit ağrıyo yanii:2::2:
karnımın alt tarafı ağrıyo ama öyle geçici bişy değil sabah yataktan kalktığımdan beri sabit ağrıyo yanii:2::2:
iyi olcak iyi.. kötü düşünmüyorum. Ama insanın bazen elinde olmuyo işte malesef..
bebek arabasını bebe confort aldık.. çok beğenerek aldık valla çokta araştırdık..
Hıı, olmadı demiştin onu biliyorum da, başka bakacaz dedin ya ondan sordum..Demek daha satışa çıkmamış..Burda toki herkese 1 tane olabiliyor, o da üstüne kayıtlı tapu falan olmayacak..Öyle satıyorlar...
canım hiç sevmiyorum anneci erkekleri yaa. Taamam ailesidir ama bokunu çıkarmayın bee adamlar. Sinir oldum şimdi. Adam yerine koymayın kız böylelerini. Tövbe tövbeeeeee.
dr ara hayatım hemen. Allah korusun bak bodrum yormuş kenidni başına iş açmış..
ayyyyyy masallahhh
saglıkla giysin inşallah:)))
çok güzellerrrrrr
benim oğluma daha bir çirkin don aldık o kadar
canım onu okuyunca iyice aklım karıştı zaten.. ben dün doktordaydım kaç gündür var bu ağrılar zaten bahsedince hemen idrar tahlili istedi yaptırıp götürdüm sonucu temiz çıktı.. normalmi peki bu ağrılar dedim düşük tehtidi olarak algılıyorum o zaman deyip progestan verdi dinlen dedi o kadar...ama bu sabahtan beri olan ağrı geçmiyo bir türlü...
allah allah geçmiş olsun. Bugun bi dinlen kötü olursan ara dr.canım onu okuyunca iyice aklım karıştı zaten.. Ben dün doktordaydım kaç gündür var bu ağrılar zaten bahsedince hemen idrar tahlili istedi yaptırıp götürdüm sonucu temiz çıktı.. Normalmi peki bu ağrılar dedim düşük tehtidi olarak algılıyorum o zaman deyip progestan verdi dinlen dedi o kadar...ama bu sabahtan beri olan ağrı geçmiyo bir türlü...
aman ya hepsi aynı bunların .en iyisi bile işine gelmediği zaman yapmasaydın felan diyor. Bunlaara fazla değer vermiycen canım. Vereninde aklından şüphem var..inşallah kızlar.artık hiç üzülmek istemiyorum bebişim için....anasıda ana olsa gam yemeyecem.bi gün ilgilenmemiş doğru düzgün.resmen paçavra gibi kenara attı oğlunu bizimkiler sahip çıktı.şimdi onunkiler ana baba benimkiler el alem kötü....nankör bu kocam nankör....allah ıslah etsin.
Daha iyileri senin oğluşa inşallah..
inşallah kızlar.artık hiç üzülmek istemiyorum bebişim için....anasıda ana olsa gam yemeyecem.bi gün ilgilenmemiş doğru düzgün.resmen paçavra gibi kenara attı oğlunu bizimkiler sahip çıktı.şimdi onunkiler ana baba benimkiler el alem kötü....nankör bu kocam nankör....Allah ıslah etsin.
aman ya hepsi aynı bunların .en iyisi bile işine gelmediği zaman yapmasaydın felan diyor. Bunlaara fazla değer vermiycen canım. Vereninde aklından şüphem var..
örn: Kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?