2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen benimde öyle tatlım.şu hamile halimle 1 ay memlekette annemlerin yanında kaldım.sonra geldim bi şans daha vereyim diye.ondan önce kurban bayramı zehir oldu bana.3 hafta önce acayip tartıştık yine.boşanmak istediğimi söyledim.ciddi olduğumu anladı.gerçekten çok ciddiydim.özzür falan diledi.tekrar aynı mevzuyu açmadık.bayramda ailem kalktı yanımıza geldi biz gidemiyoruz.burda tek kalmayalım diye.anası babası baskı yaptı.bayramı nasıl beraber geçirirsiniz diye.bayram günü bu bizi burda bırkatı anasının dizinin dibine gitti...bu olaydan sonra çalışmaya karar verdim.rızası yok.olsun benim rızan olmadan gittin, bu iştede senin rızanı almıycam.dedim.çok üzüldüm çooook sinir krizi geçirecek kadar nerdeyse.bugün kpss tercihlerimi yaptım.gel beraber yapalım dedim. ben karışmıyorum dedi.sonrada bahane bulma, mesuliyet kabul etmiyorum dedim.bakalım hayırlısıyla olsun inşallah.hamilelerin duası kabul olurya dua edin benim için bebişim için işim olsun.kocamında gönlüne yumuşaklık vers,n Rabbim.tekrar aynı huzursuzlukları yaşamak istemiyorum.
kendimi çok üzdüm diye, bebişime bişey olur diye çok korkuyorum ve kendime çok kızıyorum.
Rabbim kocalarımızın gözünü açsın.kararlarını eşleriyle beraber versinler...
sende kendine dikkat et..bebişin için...

çok uzattım kusura bakmayın.okumazsanız anlarım....

Ben bu eşleri anlayamıyorum yaa...
Canım sen de ne olursa olsun stres yapma, bak bebeğin etkilenir...Üzülür o da...
Herşey yoluna girer herşey düzelir, Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin..Ama sen üzülme yeter ki...Minnoşa yazık annesi...İnşallah işin de gönlüne göre bi yer olur...

canım hiç sevmiyorum anneci erkekleri yaa. Taamam ailesidir ama bokunu çıkarmayın bee adamlar. Sinir oldum şimdi. Adam yerine koymayın kız böylelerini. Tövbe tövbeeeeee.

karnımın alt tarafı ağrıyo ama öyle geçici bişy değil sabah yataktan kalktığımdan beri sabit ağrıyo yanii:2::2:

dr ara hayatım hemen. Allah korusun bak bodrum yormuş kenidni başına iş açmış..

iyi olcak iyi.. kötü düşünmüyorum. Ama insanın bazen elinde olmuyo işte malesef..

bebek arabasını bebe confort aldık.. çok beğenerek aldık valla çokta araştırdık..

amann masallah iyi günlerde kullansın bıdık :)))) bende bu bebek arabaları konusunda pek hevesliyim hemen almak istiyorumda üff bakalım biraz bekleyeceğim galiba

burda işte satış fazla olmayınca tüm şartları kaldırdılar böle oldu:)

sapphire endişelendi isen bi dr ara istersen

efsanee herşey gönlünce olsun yaa rabbim yardım etsin

canım onu okuyunca iyice aklım karıştı zaten.. ben dün doktordaydım kaç gündür var bu ağrılar zaten bahsedince hemen idrar tahlili istedi yaptırıp götürdüm sonucu temiz çıktı.. normalmi peki bu ağrılar dedim düşük tehtidi olarak algılıyorum o zaman deyip progestan verdi dinlen dedi o kadar...ama bu sabahtan beri olan ağrı geçmiyo bir türlü...

inşallah kızlar.artık hiç üzülmek istemiyorum bebişim için....anasıda ana olsa gam yemeyecem.bi gün ilgilenmemiş doğru düzgün.resmen paçavra gibi kenara attı oğlunu bizimkiler sahip çıktı.şimdi onunkiler ana baba benimkiler el alem kötü....nankör bu kocam nankör....Allah ıslah etsin.

karnımın alt tarafı ağrıyo ama öyle geçici bişy değil sabah yataktan kalktığımdan beri sabit ağrıyo yanii:2::2:

benim haftada iki gün falan öyle agrıyo sonra karnım bir parca daha büyüyo galiba en koca karınlı benim kızlar aranızda
sapphire umarım ararsın doktorunu karın ağrısını önemsiyorlar cünkü

Doktor açılma falan olsa söylerdi..Sen yat dinlen bol bol...Çok huzursuzolduysan yine git bi görün istersen..

allah allah geçmiş olsun. Bugun bi dinlen kötü olursan ara dr.

aman ya hepsi aynı bunların .en iyisi bile işine gelmediği zaman yapmasaydın felan diyor. Bunlaara fazla değer vermiycen canım. Vereninde aklından şüphem var..
örn: Kuzu

Üzülme canım ya,inşallah kocan da anlar bi gün hatalarını...

aman ya hepsi aynı bunların .en iyisi bile işine gelmediği zaman yapmasaydın felan diyor. Bunlaara fazla değer vermiycen canım. Vereninde aklından şüphem var..
örn: Kuzu

Kime kız, kocişe mi....
O benim baştacım kız..Öyle deme...5 senedir hem annem, hem babam, hem hayat arkadaşım, hem yoldaşım oldu..Hiç bi zaman beni ezdirmedi...Ne sıkıntılar yaşadık hep destek oldu...Delidir doludur ama, kocişimdir, kıymetlimdir o benim...
Hiç bişey yapmasa 10 senedir bana katlanıyo adam, 5 sene çıktık 5 senedr evliyiz...
Madalya falan takmak lazım benimkine benle yaşayabildiği için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…