2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oylede kendıne dıkkat et dıcegım ama dıyene bak bende delı bır cocuk dogurmaktan korkuyorum ınsanın kavga etmesı bır yanada zoruna gıttımı bıse içi acıo resmen öldurseler ondan ıyı rabbım hamıle yuzune baksın ıcındekı melegın yuzu suyu hurmetıne ne dıyım arkadasım

çok değer vermiştim ama yok şimdi o kadar değil.o bana değer versin şımardı.anasından görmemişki benden görünce bocaladı....hayırlısı artık vallaha.

aman takıldım kız sana deli. Allah kimsenin kocasını ayırmasın.
Bence kendine de haksızlık etme sen hiçte zor bir insan değilsin. Bence eşin çok şanslı ona hiç bir iş bırakmıyorsun. Osana ne kadar destekse sende ona bi okadar desteksin. Allah hep böyle etsin..

çok değer vermiştim ama yok şimdi o kadar değil.o bana değer versin şımardı.anasından görmemişki benden görünce bocaladı....hayırlısı artık vallaha.

Hamileyken nasıl böyle davranabiliyorlar aklım almıyor yaa...
Üzülme sen, Allah ıslah etsin kocanı da, akıl fikir versin...Sen ona evlat vericen ya,senden kıymetlisi mi var...

sıkma canını diycem am olmuyo biliyorum.nasıl oluyoda bu anne babalar kıymetli oluyo anlamıyorum.kötü olacan ki kıymetli olasın demekki.offf offf.neyse bebişini düşün mutlu ol.zaten bebişler doğunca artık diğerlerini duymaycz gibi geliyo bana.yerim onları benha bide bol bol dua etcanım rahatlarsın.....amaaaaaaaaaannnnnnnnnnn boşveeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr.eden bulur.

amin canım amin....aynen öyle...uffff..iyiki siz varsınız kızlar yaaa...iyiki varsınız

işte hayat ınsanları bır sekılde sınıyor hayat bır tıyatrodan ıbaeret ıste basrol oyuncularıda bızız bır laf var tıyatro sonu ya alkıslanırsın yada yuhlanırsın kendı kararlarımızı alırken ılk once kendımızı degıl etrafımızdakı ınsanlara bakalım cunkı üzülenden cok sevınen olacak gercekten sevınen cok olacak sızı bılmem ama benım cevremde okadar sevınecek olan varkı onun ıcın tatlı acı tuzlu eksı bır sekılde ıdare edecez tabı kendımızı harap etmeden baktık olmuyor yapacak bıse yok deyıp ya kendımızı kaderımzle bas basa bırakacaz yada kendı yolumuzda tek basımıza ılerıcez

AMİİİN

Alalh bozmasın, maşallah de. ben de başta öyle sanmıştım davranışlarından, ailesine verdiği cevaplardan.. ama anası hemen ayar verdi benimkine..yurtdışında bakalım kime dayanacak, bi ben varım, oğlum da annesine düşkün olursa kendisi gibi, bi tarafım gibi kalacak ortada...1 senem var, iyice tartıp ölçüp biçicem, hayatımı devam ettiremeyeceğimi düşünürsem ayrılırım, umrumda bile değil. alırım oğlumu paşalar gibi yaşarım fıstık gibi işim var maaşım var, tayinime giderim oğlumla.. nah görürler evlat torun yüzü ozaman..

deli kız aferin sana. Sende az delilikler düşünmemiştin unutma:))))
gökyüzü nerde ya. Hiç girmiyor artık. Sıkıldı bizden sanırım..

Hamileyken nasıl böyle davranabiliyorlar aklım almıyor yaa...
Üzülme sen, Allah ıslah etsin kocanı da, akıl fikir versin...Sen ona evlat vericen ya,senden kıymetlisi mi var...
daha olgunlaşmamış, amin inşallah amin..

artık boşvermeye çalışıyorum inşallah boşvermişimdir.yazdığıma göre buraya o kadarda boşvermemişim galiba....evet dünyam bebişim olacak inşallah...

Öyle deme kız, senin sinirlerin bozulmuş bugün iyice..
Ama kendinden de taviz verme tabi ki...Boşver takma, su akar yolunu bulur derler, sn sıkılma ki oğlun da sıkılmasın...

HAHAHAHAHAHAHAA
BUDUR İŞTE.... ONLAR KORKSUN SENDEN KIZIM İŞ DSEN VAR PARA DESEN VAR ASLAN GİBİ OĞLUNDA OLACAK. NE DİYE DERT ÇEKECEKSİN.. NAHHHHHHH ÇEKERSİN ONLARA GEÇER GİDER...
YAŞASIN KADINLAR..

deli kız aferin sana. Sende az delilikler düşünmemiştin unutma:))))
gökyüzü nerde ya. Hiç girmiyor artık. Sıkıldı bizden sanırım..

öyle ama buyudum bacım belli olmuyormu delı olup devam etsem ne olcak kızım benden beter olur kızken kacar gıder yesın annesı onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…