2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:O((((((((
NE BİÇİM AİLELER VAR YA
YUVANIZDA MUTLU OLUN AMAN DİYECEKLERİNE NELER YAPIYORLAR
ALLAHLARINDAN BULSUNLAR
ZATEN BU ERKEK ANNELERİ BÖYLE KIZ ANNELERİ ARA YAPMAYA CALISIR HEP
DAHA ONARICI OLUR
ya sende üzmemeye calıs kendini allah yardımcın olsun cok üzüldüm

hahahahahahahaa
Budur işte.... Onlar korksun senden kızım iş dsen var para desen var aslan gibi oğlunda olacak. Ne diye dert çekeceksin.. Nahhhhhhh çekersin onlara geçer gider...
Yaşasın kadınlar..

anamnmm feminist mi oldum yoksam ben:))))))))
yok yok gaza geldim bluee akıllı ol kız dert etme sen kimseyi. Oğluşunu düşün eşinle enine boyuna konuş. Bakma sen bana

HAHAHAHAHAHAHAA
BUDUR İŞTE.... ONLAR KORKSUN SENDEN KIZIM İŞ DSEN VAR PARA DESEN VAR ASLAN GİBİ OĞLUNDA OLACAK. NE DİYE DERT ÇEKECEKSİN.. NAHHHHHHH ÇEKERSİN ONLARA GEÇER GİDER...
YAŞASIN KADINLAR..

buyudum dedıysem cekecek kadarda degıl cnm katılıyorum yasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Öyle deme kız, senin sinirlerin bozulmuş bugün iyice..
Ama kendinden de taviz verme tabi ki...Boşver takma, su akar yolunu bulur derler, sn sıkılma ki oğlun da sıkılmasın...
evet kuzucum 3 gündür bu konularla yatıp kalkıyorum, telefonda verdikleri tepkiler o kadar sinirimi bozuki çocuğuma sevinemedim bile...daha şimdiden 2. de erkek olacak bilmemne,2.de erkek olsun ki benim kocam gibi babasını geri plana atsınlar beni de alıp baş tacı etsinler.. bidahaki telefonda aynen böyle sölicem, "iyiki oğlum oluyor dicem anasına babasından daha düşkün oluyor erkekler" dicem..
bi de karı kayınpederin tarafını tamamen yok saymış sadece kendi tarafıyle görüşüyor, acayip baskın tehlikeli bi tip. ben de öyle yaparsam ya, hiç korkmuyor..

HAHAHAHAHAHAHAA
BUDUR İŞTE.... ONLAR KORKSUN SENDEN KIZIM İŞ DSEN VAR PARA DESEN VAR ASLAN GİBİ OĞLUNDA OLACAK. NE DİYE DERT ÇEKECEKSİN.. NAHHHHHHH ÇEKERSİN ONLARA GEÇER GİDER...
YAŞASIN KADINLAR..

evet aynen öyle. kocama dicem bugün, bana onları savundukça senden soğuyorum haberin olsun, devam etmek istiyorsan artık kendine ait bi ailen olduğunun farkına var dicem. eskiden ağlardım ben alttan alırdım o naz yapardı. bitti artık..ah eşek kafam..çok kızıyorum kendime..

oooo bende de var sevinecek insanlar..haklısın yuva kolay kurulmuyor....kendime değer verdirtecem yuvamıda bozmıycam....

amann masallah iyi günlerde kullansın bıdık :)))) bende bu bebek arabaları konusunda pek hevesliyim hemen almak istiyorumda üff bakalım biraz bekleyeceğim galiba

tetanoz aşısını olan var mı aranızda?? az önce şu aile hekimini falan öğrendim aradım hamileliğimi bildirdim falan haftaya çağırdılar aşı için..

tövbe tövbe diyeceğim ama öle tabi
ters durumda herşey mübahtır
eskisi gibi değil hiç birşey
ve kimse kimseye biçilmiş değil

ya kendileri öyle ya koca tarafı yok.gelinlerininde kendileri gibi yapmasından korkuyorlar galiba.uyuzlar...

tövbe tövbe diyeceğim ama öle tabi
ters durumda herşey mübahtır
eskisi gibi değil hiç birşey
ve kimse kimseye biçilmiş değil

aynen öyle..ben hiç bu sözleri dilime almazdım da en ufak bi tartışmada benimki "ben mutlu olmak istiyorum yürümezse biter" demeye başladı. o öyle deyince içim o kadar acıyordu ki kahroluyordum insan nasıl böyle bişey diyebilir böyle bişeyi göze alabilir diye..
ben de aynısını dicem kendisine..

Hadi konuyu dağıtın kızlarr....
Herkes gerildi...
Kaynanaları çekiştirin de, kocişleri çekiştirmeyin yahu...
Ege ağammmm, konu bul kız...

kaynanayı ne yapmalaı? kaynar kazana atmalıııııııııııııııııııııı yandım gelın dedıkce altına odun atmalı allahhhhhhhhhhh yandan yandan

ya kendileri öyle ya koca tarafı yok.gelinlerininde kendileri gibi yapmasından korkuyorlar galiba.uyuzlar...

naparsa yapsın benim çocuklarım da anneannesini daha çok sevecek.. bu hep böyledir. babaannesini daha çok seven ne bi arkadaşım var ne bi tanıdığım. onun için çatlasa da patlasa da batasıca soyları yürüse de oğlum babasından çok beni, kendisinden çok da annemi sevecek..

buyudum dedıysem cekecek kadarda degıl cnm katılıyorum yasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anammmmm karılar ayaklandı. Oturun len yerinizde..allah allah psikopata bağlamayın ..

bu da ayrı alemm...
Nere kaçıyoo leyn kızın...
anam anası ne ki danası ne olsun:)))))) hepsi deli bunların..

tetanoz aşısını olan var mı aranızda?? Az önce şu aile hekimini falan öğrendim aradım hamileliğimi bildirdim falan haftaya çağırdılar aşı için..
ben yaptırmıyorum bildirmedim. Kızımda da olmamıştım yeni çıkmış olmuycam bu benim düşüncem olanlar çoğunlukta..

heyyyyyyyyyyyyyyt çekilin ben geldim :d akşama ne yemek yapsam ki :):):):)

Hadi konuyu dağıtın kızlarr....
Herkes gerildi...
Kaynanaları çekiştirin de, kocişleri çekiştirmeyin yahu...
Ege ağammmm, konu bul kız...

canım ben o kadını umursamıyorum inanki.. veya görümceyi kayınbiraderi falan salladığım yok. ben kocamın denge kuramamasından şikayetçiyim.. yoksa insan cahil der geçer, beni benim kocam deli ediyor..
neyse, sizi üzmek istemem ama dertlinin diline vuruyor işte.. nolur kusura bakmayın sabahtan beri gözlerim dolup duruyor bi yandan kızıyorum kendime bebeğinin sağlığı için dua edeceğine bunları düşünüyosun diye ama yapamıyorum napim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…