aynen benimde öyle tatlım.şu hamile halimle 1 ay memlekette annemlerin yanında kaldım.sonra geldim bi şans daha vereyim diye.ondan önce kurban bayramı zehir oldu bana.3 hafta önce acayip tartıştık yine.boşanmak istediğimi söyledim.ciddi olduğumu anladı.gerçekten çok ciddiydim.özzür falan diledi.tekrar aynı mevzuyu açmadık.bayramda ailem kalktı yanımıza geldi biz gidemiyoruz.burda tek kalmayalım diye.anası babası baskı yaptı.bayramı nasıl beraber geçirirsiniz diye.bayram günü bu bizi burda bırkatı anasının dizinin dibine gitti...bu olaydan sonra çalışmaya karar verdim.rızası yok.olsun benim rızan olmadan gittin, bu iştede senin rızanı almıycam.dedim.çok üzüldüm çooook sinir krizi geçirecek kadar nerdeyse.bugün kpss tercihlerimi yaptım.gel beraber yapalım dedim. ben karışmıyorum dedi.sonrada bahane bulma, mesuliyet kabul etmiyorum dedim.bakalım hayırlısıyla olsun inşallah.hamilelerin duası kabul olurya dua edin benim için bebişim için işim olsun.kocamında gönlüne yumuşaklık vers,n Rabbim.tekrar aynı huzursuzlukları yaşamak istemiyorum.
kendimi çok üzdüm diye, bebişime bişey olur diye çok korkuyorum ve kendime çok kızıyorum.
Rabbim kocalarımızın gözünü açsın.kararlarını eşleriyle beraber versinler...
sende kendine dikkat et..bebişin için...
çok uzattım kusura bakmayın.okumazsanız anlarım....
hahahahahahahaa
Budur işte.... Onlar korksun senden kızım iş dsen var para desen var aslan gibi oğlunda olacak. Ne diye dert çekeceksin.. Nahhhhhhh çekersin onlara geçer gider...
Yaşasın kadınlar..
HAHAHAHAHAHAHAA
BUDUR İŞTE.... ONLAR KORKSUN SENDEN KIZIM İŞ DSEN VAR PARA DESEN VAR ASLAN GİBİ OĞLUNDA OLACAK. NE DİYE DERT ÇEKECEKSİN.. NAHHHHHHH ÇEKERSİN ONLARA GEÇER GİDER...
YAŞASIN KADINLAR..
öyle ama buyudum bacım belli olmuyormu delı olup devam etsem ne olcak kızım benden beter olur kızken kacar gıderyesın annesı onu
evet kuzucum 3 gündür bu konularla yatıp kalkıyorum, telefonda verdikleri tepkiler o kadar sinirimi bozuki çocuğuma sevinemedim bile...daha şimdiden 2. de erkek olacak bilmemne,2.de erkek olsun ki benim kocam gibi babasını geri plana atsınlar beni de alıp baş tacı etsinler.. bidahaki telefonda aynen böyle sölicem, "iyiki oğlum oluyor dicem anasına babasından daha düşkün oluyor erkekler" dicem..Öyle deme kız, senin sinirlerin bozulmuş bugün iyice..
Ama kendinden de taviz verme tabi ki...Boşver takma, su akar yolunu bulur derler, sn sıkılma ki oğlun da sıkılmasın...
HAHAHAHAHAHAHAA
BUDUR İŞTE.... ONLAR KORKSUN SENDEN KIZIM İŞ DSEN VAR PARA DESEN VAR ASLAN GİBİ OĞLUNDA OLACAK. NE DİYE DERT ÇEKECEKSİN.. NAHHHHHHH ÇEKERSİN ONLARA GEÇER GİDER...
YAŞASIN KADINLAR..
işte hayat ınsanları bır sekılde sınıyor hayat bır tıyatrodan ıbaeret ıste basrol oyuncularıda bızız bır laf var tıyatro sonu ya alkıslanırsın yada yuhlanırsın kendı kararlarımızı alırken ılk once kendımızı degıl etrafımızdakı ınsanlara bakalım cunkı üzülenden cok sevınen olacak gercekten sevınen cok olacak sızı bılmem ama benım cevremde okadar sevınecek olan varkı onun ıcın tatlı acı tuzlu eksı bır sekılde ıdare edecez tabı kendımızı harap etmeden baktık olmuyor yapacak bıse yok deyıp ya kendımızı kaderımzle bas basa bırakacaz yada kendı yolumuzda tek basımıza ılerıcez
amann masallah iyi günlerde kullansın bıdık :)))) bende bu bebek arabaları konusunda pek hevesliyim hemen almak istiyorumda üff bakalım biraz bekleyeceğim galiba
Bu da ayrı alemm...
Nere kaçıyoo leyn kızın...
Alalh bozmasın, maşallah de. ben de başta öyle sanmıştım davranışlarından, ailesine verdiği cevaplardan.. ama anası hemen ayar verdi benimkine..yurtdışında bakalım kime dayanacak, bi ben varım, oğlum da annesine düşkün olursa kendisi gibi, bi tarafım gibi kalacak ortada...1 senem var, iyice tartıp ölçüp biçicem, hayatımı devam ettiremeyeceğimi düşünürsem ayrılırım, umrumda bile değil. alırım oğlumu paşalar gibi yaşarım fıstık gibi işim var maaşım var, tayinime giderim oğlumla.. nah görürler evlat torun yüzü ozaman..
evet kuzucum 3 gündür bu konularla yatıp kalkıyorum, telefonda verdikleri tepkiler o kadar sinirimi bozuki çocuğuma sevinemedim bile...daha şimdiden 2. de erkek olacak bilmemne,2.de erkek olsun ki benim kocam gibi babasını geri plana atsınlar beni de alıp baş tacı etsinler.. bidahaki telefonda aynen böyle sölicem, "iyiki oğlum oluyor dicem anasına babasından daha düşkün oluyor erkekler" dicem..
bi de karı kayınpederin tarafını tamamen yok saymış sadece kendi tarafıyle görüşüyor, acayip baskın tehlikeli bi tip. ben de öyle yaparsam ya, hiç korkmuyor..
evet aynen öyle. kocama dicem bugün, bana onları savundukça senden soğuyorum haberin olsun, devam etmek istiyorsan artık kendine ait bi ailen olduğunun farkına var dicem. eskiden ağlardım ben alttan alırdım o naz yapardı. bitti artık..ah eşek kafam..çok kızıyorum kendime..
tövbe tövbe diyeceğim ama öle tabi
ters durumda herşey mübahtır
eskisi gibi değil hiç birşey
ve kimse kimseye biçilmiş değil
tövbe tövbe diyeceğim ama öle tabi
ters durumda herşey mübahtır
eskisi gibi değil hiç birşey
ve kimse kimseye biçilmiş değil
ya kendileri öyle ya koca tarafı yok.gelinlerininde kendileri gibi yapmasından korkuyorlar galiba.uyuzlar...
anammmmm karılar ayaklandı. Oturun len yerinizde..allah allah psikopata bağlamayın ..buyudum dedıysem cekecek kadarda degıl cnm katılıyorum yasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anam anası ne ki danası ne olsun:)))))) hepsi deli bunların..bu da ayrı alemm...
Nere kaçıyoo leyn kızın...
ben yaptırmıyorum bildirmedim. Kızımda da olmamıştım yeni çıkmış olmuycam bu benim düşüncem olanlar çoğunlukta..tetanoz aşısını olan var mı aranızda?? Az önce şu aile hekimini falan öğrendim aradım hamileliğimi bildirdim falan haftaya çağırdılar aşı için..
ben bi konu diyeyim.
göbişinize ne süryonuz çatlamasın diye.ben saf z. yağı sürüyorum...
Hadi konuyu dağıtın kızlarr....
Herkes gerildi...
Kaynanaları çekiştirin de, kocişleri çekiştirmeyin yahu...
Ege ağammmm, konu bul kız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?