ne guzel masallah canımm batırmassınız batırmassınız sız hepınız cın gıbısınızdırrr.
kuzuuuuu antalyada senın tarafından akraban varmı
Eki Görüntüle 133593 Eki Görüntüle 133594 Eki Görüntüle 133595 Eki Görüntüle 133598 Eki Görüntüle 133599 Eki Görüntüle 133600 Eki Görüntüle 133601
Ben de ekledim kızımı...
Deniz kızıyken, elinin perdelerini atamamış küçük kalmış dediğinde ne kadar çok üzülmüştüm....
Sonra su kaplumbağası oldu...
Sonra tosunum koca kafa oldu..Orda gülüyo sanki...
Koca kafalı kızım benim....
Allah bağışlasın canım çok tatli bunlar... artık çok büyüdüler ya normal ultrasonda da pek net görünmezler.. ya bacağı ya kafası gözükür.. nerdeyse 25 cm. falan oldular..
o inatçı bır oyku olacak anasııııı aslı 2 gelıo kendı dedıgını yapan:)
masallah bebıslerımıze kızlarrrr
yarın banada doktor dunya kadar verırrrr:)
o inatçı bır oyku olacak anasııııı aslı 2 gelıo kendı dedıgını yapan:)
masallah bebıslerımıze kızlarrrr
yarın banada doktor dunya kadar verırrrr:)
sen yarın mı gidiyorsun süper ya, seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.. Valla kuzunun kızı Aslı yı da sollar bence ama neyseeeeeee...
sen yarın mı gidiyorsun süper ya, seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.. Valla kuzunun kızı Aslı yı da sollar bence ama neyseeeeeee...
kızlar ben çok kötüyüm yaaaa evdeyim öğleden sonra gitmedim ateşim var hafif bogazım kötü ve tüm kemiklerim agrıyooooooooooooooooooooo
:):):):) senın kızsa az deıl cnm :):)
yrın gıdıcem cnm valla sımdıden heyecan bastıı
bakalım kendımmı buyumusum bebgıde buyutmusmuyummm
adam yrın bana cok kızacakkk aksam dayanamayıp tartıldım evde 5 kılo almış gozukuyorumm kı doktorun tarısında kesın 9 kılo gozukur daha fazla cıkıo cunku
Yaa, sen sabah hasta olucam gibi diyordun ne çabuk ateşlendin..
Ateşin yükselirse git doktora ihmal etme..Yat dinlen, kendine iyi bakk...
Bak yeni başlıyo senin, elma sirkesiyle gargara yap benim boğazıma çok iyi geliyor o...
Ihlamur falan iç..Dikkat et kendine..
Teyzem var, onun oğlu var..O kadar..
Bürodaki diğerleri de eniştem tarafından akrabamız oluyorlar..Zaten topu topu 4 kişiyiz..3 patron, bi de ben...
Ben zaten teyzeme yaz tatilinde gelmiştim, o zaman tanışmıştım eşimle...
Sonra da bi daha gitmedim..
kızlar ben çok kötüyüm yaaaa evdeyim öğleden sonra gitmedim ateşim var hafif bogazım kötü ve tüm kemiklerim agrıyooooooooooooooooooooo
öğleden sonra mahvoldum kuzuuuuuuuuvalla tüm kemiklerim sızlıyo yaaaa uffffffffff
evdeyim canım eşim beni bırskıp işe gittigecmıs olsun cnm da bence gıt yat dınlenn oturma hıççç.ama keske yanında bırı olsa
Offf yaa..Kıyamam..
Ne işin var kızım netin başında, yat uyu dinlen bakayım..Geçmezse doktora git, ihmal etmee...
Oralar bide çok soğuktur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?