2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne guzel masallah canımm batırmassınız batırmassınız sız hepınız cın gıbısınızdırrr.
kuzuuuuu antalyada senın tarafından akraban varmı

Teyzem var, onun oğlu var..O kadar..
Bürodaki diğerleri de eniştem tarafından akrabamız oluyorlar..Zaten topu topu 4 kişiyiz..3 patron, bi de ben...
Ben zaten teyzeme yaz tatilinde gelmiştim, o zaman tanışmıştım eşimle...
Sonra da bi daha gitmedim..

Allah bağışlasın canım çok tatli bunlar... artık çok büyüdüler ya normal ultrasonda da pek net görünmezler.. ya bacağı ya kafası gözükür.. nerdeyse 25 cm. falan oldular..

o inatçı bır oyku olacak anasııııı aslı 2 gelıo kendı dedıgını yapan:)

masallah bebıslerımıze kızlarrrr
yarın banada doktor dunya kadar verırrrr:)

Allah bağışlasın canım çok tatli bunlar... artık çok büyüdüler ya normal ultrasonda da pek net görünmezler.. ya bacağı ya kafası gözükür.. nerdeyse 25 cm. falan oldular..

Ya ultrasonda görüyorum da, resimleri top gibi yusyuvarlak çıkıyo....
Yarın bi daha alacam ben de resim..Bakalım büyümüş mü..Çok merak ediyorum..

sen yarın mı gidiyorsun süper ya, seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.. Valla kuzunun kızı Aslı yı da sollar bence ama neyseeeeeee...

kızlar ben çok kötüyüm yaaaa evdeyim öğleden sonra gitmedim ateşim var hafif bogazım kötü ve tüm kemiklerim agrıyooooooooooooooooooooo

sen yarın mı gidiyorsun süper ya, seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.. Valla kuzunun kızı Aslı yı da sollar bence ama neyseeeeeee...

:):):):) senın kızsa az deıl cnm :):)
yrın gıdıcem cnm valla sımdıden heyecan bastıı
bakalım kendımmı buyumusum bebgıde buyutmusmuyummm
adam yrın bana cok kızacakkk aksam dayanamayıp tartıldım evde 5 kılo almış gozukuyorumm kı doktorun tarısında kesın 9 kılo gozukur daha fazla cıkıo cunku

kızlar ben çok kötüyüm yaaaa evdeyim öğleden sonra gitmedim ateşim var hafif bogazım kötü ve tüm kemiklerim agrıyooooooooooooooooooooo

Yaa, sen sabah hasta olucam gibi diyordun ne çabuk ateşlendin..
Ateşin yükselirse git doktora ihmal etme..Yat dinlen, kendine iyi bakk...
Bak yeni başlıyo senin, elma sirkesiyle gargara yap benim boğazıma çok iyi geliyor o...
Ihlamur falan iç..Dikkat et kendine..

Ya biz hamileyiz sonuçta kilo alıcaz tabi...Millet 20 -25 kilo alıyo yaaa...
3-5 kilo alıyoruz dertleniyoruz...Dertlenme bişey demez doktor..

öğleden sonra mahvoldum kuzuuuuuuuuvalla tüm kemiklerim sızlıyo yaaaa uffffffffff

ayyyyyyyyy nete sınır oldum cvplarım gıtmıooo
bence cok ıyı olmus cnm teyzenın orda olması anne yarısıdır nede olsa sanada goz kulak olur annenınde aklı kalmazz hem sende..
buldu senın gıbı calıskan becerıklı guzel kızı bırakmadı tabe esındee

şok şeker bebişler. bunlarda benim meleğimin geçen ay ki halleri :) ayağına bayılıyorum

Eklentiler

• $14012011017.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 16
  • $14012011016.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 15
  • $14012011018.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 16

canım çok geçmiş olsun bende dün gittim doktora lökosit yüksek dedi antibiyotik verdi ben de hasta gibi değildim ama bugün kötüyüm bende başım ağrıyor.. Midem de çok fena a.biyotik dokundu herhalde.. diyorum kadın önceden hasta olcağımı tahmin etti.. bu sıralar herkes hasta zaten.. bol bol dinlen canım ama ateşin varsa mutlaka minoset al bence..

Arkadalar, 4d ultrasona girenleriniz var mi? Detayli ultrason.. Girdiyseniz hangi goruntuleme merkezinde? Tecrubelerinizi yazar misiniz? Onemli benim icin , tesekkurler

gecmıs olsun cnm da bence gıt yat dınlenn oturma hıççç.ama keske yanında bırı olsa
evdeyim canım eşim beni bırskıp işe gitti
Offf yaa..Kıyamam..
Ne işin var kızım netin başında, yat uyu dinlen bakayım..Geçmezse doktora git, ihmal etmee...
Oralar bide çok soğuktur...

yaaa her tarfım sızlıyo uyuyamıyorum yattıgım yerden yazıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…