2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kendimi takip ediorum yükselirse hastamnye gidicem yaa ben dün tetenoz oldum ateşim ondan mı

canım sabah iyiydin noooldu böyle birden.
ya da ev sevincinden hissetmedin hastalığını.
geçmiş olsun.

dün geceden bogazım acıordu sabah vekalet verme işleri ardı mecbur gittim sonrada böle yaa

evet tabi ondan olabilir, aşıdan sonra ateş olabilir. siz baya erken yaptırmışsınız aşıyı ya bana doktorum 2-3 hafta sonra yaptır dedi..

20-24. haftalatrda dedi aile hekimi ben kilomu ölçmeye gitmştim yapalım dedi yaprtı ateş oluır demişti griple birleşince kötü mü oldu ne

merhaba kızlar bana dr gerek yok aşıya dedi siz olacakmısınız kızımda olmuştum ama aradan 8 sene geçti

kıyamam dikkat et kendine.
ÖYKÜM sana da geçmiş olsun canım çabuk iyileşin.

Teşekkürler canım.. ben yattım uyudum öğlen , kalkınca biraz daha iyi hissettim, birde sıcak ballı süt içtim. nedense bana hep ballı süt çok iyi gelir.. tavsiye ederim fatma.

merhaba kızlar bana dr gerek yok aşıya dedi siz olacakmısınız kızımda olmuştum ama aradan 8 sene geçti

bana da sana kalmış istersen git sağlık ocağında yaptır dedi.. bende 8 sene önce kızımda olmuştum..karar veremedim şimdi.. yaptırcam diyodum ama baksana herkes hasta oldu aşıdan sonra..

arkadaşlar slm
bgn kontrolüm war szce cinsiyetini örenebilirmiyim?
szler kaçıncı hafta örendiniz:))

10 senede 1 yapılıyormuş canım. daha süresi geçmemiş bence.

Teşekkürler canım.. ben yattım uyudum öğlen , kalkınca biraz daha iyi hissettim, birde sıcak ballı süt içtim. nedense bana hep ballı süt çok iyi gelir.. tavsiye ederim fatma.

Kızlar nar suyuda iyi geliyor. 1 çay bardağı için ama fazla değil.

Gülee gülee kullaann..
Bana ne oluyosa çok merak ettim...Fotosunu çek kız duvarların...
Adamlara not verelim..
Ohh, mis gibi oldu evin..Güle güle kirlet..

Çok sağol kuzu.
Akşam gidiyim temizliği bitirebilirsem çekerim.
Adamlar çok iyi çalışıyolarmış. 2 saate bitecekmiş işleri.
Çabucak boyadılar yaaa. ne güzel.
Temizlik elimden öper şimdi.

cnmmm gozun aydınnnn sezin hanm(umarım ısmını dogru hatırlıoyorumdur) ohh bır guzel pısletsın yenı evını :)

evet canım doğru hatırlıyosun. çok sağol teyzesi.
kızım duvarları boyasın kirletsin ne isterse yapsın

Oyyyyyyy, kurban olurum ben kuzumaaa...
Kız bunların hepsi de çok fenaa..Şimdiden pozlar veriyorlar baksana..Maşallah annesi kocaman olmuş...

15 haftalıkken çekildi bunlar, 2 hafta önce gittiğimde biraz sıkışmışım net göremedik meleğimi. dr idrar kesen ne kadar boş olursa o kadar net görünüyo çoğu zaman dedi. teyzeleri bacağının boğumuna bakın bi yaaaa :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…