şok şeker bebişler. bunlarda benim meleğimin geçen ay ki halleri :) ayağına bayılıyorum
canım çok geçmiş olsun bende dün gittim doktora lökosit yüksek dedi antibiyotik verdi ben de hasta gibi değildim ama bugün kötüyüm bende başım ağrıyor.. Midem de çok fena a.biyotik dokundu herhalde.. diyorum kadın önceden hasta olcağımı tahmin etti.. bu sıralar herkes hasta zaten.. bol bol dinlen canım ama ateşin varsa mutlaka minoset al bence..
yaaa her tarfım sızlıyo uyuyamıyorum yattıgım yerden yazıorum
canım sabah iyiydin noooldu böyle birden.
ya da ev sevincinden hissetmedin hastalığını.
geçmiş olsun.
kendimi takip ediorum yükselirse hastamnye gidicem yaa ben dün tetenoz oldum ateşim ondan mı
dün geceden bogazım acıordu sabah vekalet verme işleri ardı mecbur gittim sonrada böle yaa
şok şeker bebişler. bunlarda benim meleğimin geçen ay ki halleri :) ayağına bayılıyorum
evet tabi ondan olabilir, aşıdan sonra ateş olabilir. siz baya erken yaptırmışsınız aşıyı ya bana doktorum 2-3 hafta sonra yaptır dedi..
kıyamam dikkat et kendine.
ÖYKÜM sana da geçmiş olsun canım çabuk iyileşin.
evden haberler geldi çok güzel olmuş.
akşam olsa da görsem sabırsızlanıyorum
kıyamam dikkat et kendine.
ÖYKÜM sana da geçmiş olsun canım çabuk iyileşin.
merhaba kızlar bana dr gerek yok aşıya dedi siz olacakmısınız kızımda olmuştum ama aradan 8 sene geçti
arkadaşlar slm
bgn kontrolüm war szce cinsiyetini örenebilirmiyim?
szler kaçıncı hafta örendiniz:))
merhaba kızlar bana dr gerek yok aşıya dedi siz olacakmısınız kızımda olmuştum ama aradan 8 sene geçti
Teşekkürler canım.. ben yattım uyudum öğlen , kalkınca biraz daha iyi hissettim, birde sıcak ballı süt içtim. nedense bana hep ballı süt çok iyi gelir.. tavsiye ederim fatma.
Gülee gülee kullaann..
Bana ne oluyosa çok merak ettim...Fotosunu çek kız duvarların...
Adamlara not verelim..
Ohh, mis gibi oldu evin..Güle güle kirlet..
cnmmm gozun aydınnnn sezin hanm(umarım ısmını dogru hatırlıoyorumdur) ohh bır guzel pısletsın yenı evını :)
Oyyyyyyy, kurban olurum ben kuzumaaa...
Kız bunların hepsi de çok fenaa..Şimdiden pozlar veriyorlar baksana..Maşallah annesi kocaman olmuş...
arkadaşlar slm
bgn kontrolüm war szce cinsiyetini örenebilirmiyim?
szler kaçıncı hafta örendiniz:))
15 haftalıkken çekildi bunlar, 2 hafta önce gittiğimde biraz sıkışmışım net göremedik meleğimi. dr idrar kesen ne kadar boş olursa o kadar net görünüyo çoğu zaman dedi. teyzeleri bacağının boğumuna bakın bi yaaaa :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?