2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende de aynı dert var dogumdan sonra calısmayacagım kenara ne kadar atsam kar:))
arastır ıstersen bılmıyorum fıyatlarını normal mı degıl mı soyledıgın fıyat bısey dıyemıyorum o yuzden

araştırdım canm göztepe sigorta yapıyomus pazartesıye gun aldım kontroş olup dopler ıcın gun alıcam :)
valla comely araştır uygun bul ama yaptır.. Ben dayanamam. Devlette yaptır sende..

evet bıtanem butun gucumle arastırdım veeeeeeee buldum göztepede yapılıyomus
Bu gün ne kadar azız...Kimse yok...

Tamam, mesajlaşır gireriz sonra topiğe birlikte...

küserım heeee neden bende numaranız yok hem bende şirket hattıda var hergun arar sesınızle motıve olurdum
aşkolsun sizeeeeeeeeeeeeeeeeee
Görüşürüz canım..Yine gel..
Çok yorma kendini, dikkat et kuzucuğumuza...

küserım heeee neden bende numaranız yok hem bende şirket hattıda var hergun arar sesınızle motıve olurdum
aşkolsun sizeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kız şaka yapıyozz biz..Aradığımız falan yok...
Ama senin şirket hattın varsa ben özelden yazarım sana numaramı, arada canın sıkılınca beni ararsın..İlaç niyetine..

Hiç bişeylee..
Kendi kendine delirdi çocuk....Ama burda neşeli müzikler açıkkk,ses de açık,ankra havaları falan çalıyoo..Ben de teybin yanındayım..Ben oynayamıyorum, çocuk oynuyo içerde...

ohhhh kuzu yaa nr guzel ısyero o oylee::):):)allah nesenızı arttırsın bebıs te ıcerde gobek atıo desene:):)

Ay ben seviyorum güzelim çok hoşuma gdiyor. gayet aslına yakın aslında zaten şu anda çok çirknler..

ohhhh kuzu yaa nr guzel ısyero o oylee::):):)allah nesenızı arttırsın bebıs te ıcerde gobek atıo desene:):)

Kız, muhasebe bürosu, herkes akrabaa..
Patron patron dediğim teyzemin oğlu..Abim..4 yaş var aramızda...
Akraba olunca onlar da kuzu soyundan geliyo.Hepimizde var biraz kuzuluk iştee...
İyi işleri batırmıyoz...

Kız, muhasebe bürosu, herkes akrabaa..
Patron patron dediğim teyzemin oğlu..Abim..4 yaş var aramızda...
Akraba olunca onlar da kuzu soyundan geliyo.Hepimizde var biraz kuzuluk iştee...
İyi işleri batırmıyoz...

ne guzel masallah canımm batırmassınız batırmassınız sız hepınız cın gıbısınızdırrr.
kuzuuuuu antalyada senın tarafından akraban varmı

Ben de ekledim kızımı...
Deniz kızıyken, elinin perdelerini atamamış küçük kalmış dediğinde ne kadar çok üzülmüştüm....
Sonra su kaplumbağası oldu...
Sonra tosunum koca kafa oldu..Orda gülüyo sanki...
Koca kafalı kızım benim....
Üstteki orta resme baksanıza, resmen göbek bağlamış..Parlamış pek net değil ama, göbüşü görünüyor..

Son düzenleme:
heralde yavas yavas guzel kızlar olucaklarr:)) ıste ben kızıma cırkın dıom sonradaa oynamıo dıom hakedıom ben:):)

Ya fotografta çok net olmazlar ama doktor bakarken gayet net gözükmüyorlar mı yani.. Bu foto sırasında bebiş ağzını açıp kapıyordu ondan öle çirkin çıktı yoksa yüzü çok güzel kuzumun.. Seninkide çok güzel annesiduymasınlar şimdi kızarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…