2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kimse benim soruma cevap vermemis Ne kadar uzucu..
detayli ultrasona giren kimse yok mu?

Canım daha detaylıya giren olmadı bildiğim kadarıyla ben 7 şubatta gircem.. ama 4d dediğin 4 boyutlu ultrason zaten benim doktorda var her zaman giriyorum. hatta 1-2 sayfa öncede onun görüntüsünü koydum..

şok şeker bebişler. bunlarda benim meleğimin geçen ay ki halleri :) ayağına bayılıyorum

AYYYY HARİKA YAAA TAM ZAMANINDA GELMİŞİM :)) BENİMKİDE BU ULTRASONDA BÖLEMİ GÖRÜNCEK EN SON 10 OCAKTA GİTMİŞTİM ÖNÜMÜZDELİ AY 14 Ü GİBİ GİTCEM İNŞALLAH BÖLE BELLİ OLMUŞ OLUR BENİM BEBEEEMM KUBİŞİMDE

BU ARADA BUGÜN NEDEN HERKEZ HASTALANDI YAA GEÇMİŞ OLLSUUN İNŞALLAH HEMEN İİLEŞİRSİNİZ!!

EVİN HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLEE OTUURR...

Tuvaletteki resmi görüyonuz da hiç bu karı yanıyoo kış günü kolsuz giymiş diyen yok haaa...
Ağam çok sefiyomm kız seni..Sinerji var, sesleniyom geliyon iştee...
Ama biraz işim var, patronlaa, biraz yazamayabilirim...

eee aklım karıştı şimdi olmayalım mı aşıııı

huuuuu huuuuuu......:76:

kuşum seni gördüm çok sevindim ben bende 5 dk girdim işlerim çok ay sonu ya böyle oluyoruz. Görüyorsun demi burda nasıl cebelleniyorum ben. Kuzu delisiyle

fmg sen rejim yapıodun sen kac kılo aldınnn.
ya bnmkalcama da gıdıyoo kılooo

Ege geldi kilo muhabbeti bitti kuzum. Çaktırma

Ayyy ne güzel sen de geldin.
İşleri toparladım hayret :))))) hemen bakiim kızlar napiyo dedim soluğu burda aldım.
Aklım hep burda canlarım çok seviyom sizi

Hoşgeldiiinnnnnnnnnnnnnnn...................
Biz de seni çok özledik suziiiiiiiiiiiii.....
Yaman beyi de tabi kii...

hoşbulduk canımmm...
hep aklıma geldiniz kuzumm.. naptınız çok merakettim.. öykü hanım napiyooo.. tepik hissettirdimi nazlı kuzucum.. iyisiniz dimi ..
ege hastaymış hee.. mesjını okudum şimdi.. iyileşmiştir inşallah..
sende dikkat et kendine hasta olma sakın ..havalar çok soğudu.. tam hastalık havaları işte bunlarr..
yaman beyde öpüyo senii teyzesiiii...

canem benim bu 15. haftadaki cinsiyetini ilk öğrendiğimiz hali. fotolar daha nette, büyük olduğu için ekleyemedim, tlf la çektim ekledim, bozulmuş hali :)))

kuşum seni gördüm çok sevindim ben bende 5 dk girdim işlerim çok ay sonu ya böyle oluyoruz. Görüyorsun demi burda nasıl cebelleniyorum ben. Kuzu delisiyle

Ben de çok sevindim.
Çok kalamıycam zaten 5 dk. kaynatırız. Kar kardır
Kuzum yaaa neşe kaynağımız o bizim.

Suzi nasılsın canım. Ne zamandır konuşamadık :)

Kızlar birceyi de çok özledim napıyo acaba?

Son düzenleme:
hilmi fatmaaaaa bilmiyorum naptın ev işin vardı senin, hayırlısıyla inş. almısınızdr gönlünden geçen eviii.. hastaymısın galiba sende yavas yavas bakabiliyom geçmişe.. geçmiş olsun şekerr.. inş. bi an önce iyileşirsin..

fmg sende almısın ev galiba.. (anladığım kadarıyla..:44: ) hadi hayırlı olsun canımmm

Kız, fmg boyattı...Hilmi ve fatma aldı evi hem de tam istediği gibi güney cepheli...

eee aklım karıştı şimdi olmayalım mı aşıııı

siz bilirsiniz ben olmuycamı en baştan söyledim . Ben ilaç kullanmaktan yana değilken aşı olamam bşrde kızımda da olmadım. He kaldıki bana bişey olmuycak anlamına gelmiyor bbelli olmaz allahın dediği olur da böyle duyuncada isabet oluyor..

Cevaplariniz icin tesekkurler kizlar.
Ben yarin Sisli'de bir merkezde girecegim kismetse. Heyecanliyim nedense.
Herkese selamlar

ben girdim canım ama ben ankaradayım kendi hastanemde girdim 250 lira aldılar kalbinde beyaz lekeler gördu dr bide fetal ekoya girdim ben gireli 2 haftayı geçti şimdi 2 hafta sonra 23 haftalıkken renkli ye gircem bakalım ordan ne çıkacak

yaaa sımdı bende 4lu ııcın doktoru aradım atıl yukselı (tarihini unutmusum)yaa adam muayenesını kapatabılırmıs gercekten kız dedıkı bis senı arıcazz bısı olursaa ınsallah kapatmaz lar ya 15 guna kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…