Kimse benim soruma cevap vermemisNe kadar uzucu..
detayli ultrasona giren kimse yok mu?
şok şeker bebişler. bunlarda benim meleğimin geçen ay ki halleri :) ayağına bayılıyorum
Kız kuzu musun nesin bak arkamdan atıp tutuyon şak diye malum oluyor giriyorum topiğe.. Bana bak bana maraba seni ortalığı boş bırakınca nasılda ötüyorsun ortalarda.. Cadıııııııııı
kız tuvaletteki resmini gördüm bende sinir neyin kalmadı yaa. Koptum tuvalet kağıdı felanda var yaaaaaa:))))))))))
fmg ne işin var bu saatde evn bitti demek ohhh güle güle kullan canım..
Fatma geçmiş olsun
kızlar aşı olan herkes kötü oluyor ben baştan beri savunuyorum bu tezi. Bana arkadaşım söyledi..oda olmuş..
Kız kuzu musun nesin bak arkamdan atıp tutuyon şak diye malum oluyor giriyorum topiğe.. Bana bak bana maraba seni ortalığı boş bırakınca nasılda ötüyorsun ortalarda.. Cadıııııııııı
kız tuvaletteki resmini gördüm bende sinir neyin kalmadı yaa. Koptum tuvalet kağıdı felanda var yaaaaaa:))))))))))
Fatma geçmiş olsun
kızlar aşı olan herkes kötü oluyor ben baştan beri savunuyorum bu tezi. Bana arkadaşım söyledi..oda olmuş..
Sen de öyle diyon diyon icraat yok bacımm..
Bak bana, wc de bile itinayla foto çekilir...
Cevaplariniz icin tesekkurler kizlar.
Ben yarin Sisli'de bir merkezde girecegim kismetse. Heyecanliyim nedense.
Herkese selamlar
huuuuu huuuuuu......:76:
hayır kuzum kendine almamışsın. Kilolu değilsin o manada sormadım.
Sadece göbüşün çıkmış ne güzel. Benim gibi yanların popon olmamış.
Ağam kilo sordum diye beni de sürmesin kız....
egeeeeeee kırkyılın başı öğlen girdim yoksun yaaaa.
fmg sen rejim yapıodun sen kac kılo aldınnn.
ya bnmkalcama da gıdıyoo kılooo
Fatma geçmiş olsun
Hoşgeldiiinnnnnnnnnnnnnnn...................
Biz de seni çok özledik suziiiiiiiiiiiii.....
Yaman beyi de tabi kii...
AYYYY HARİKA YAAA TAM ZAMANINDA GELMİŞİM :)) BENİMKİDE BU ULTRASONDA BÖLEMİ GÖRÜNCEK EN SON 10 OCAKTA GİTMİŞTİM ÖNÜMÜZDELİ AY 14 Ü GİBİ GİTCEM İNŞALLAH BÖLE BELLİ OLMUŞ OLUR BENİM BEBEEEMM KUBİŞİMDE
BU ARADA BUGÜN NEDEN HERKEZ HASTALANDI YAA GEÇMİŞ OLLSUUN İNŞALLAH HEMEN İİLEŞİRSİNİZ!!
EVİN HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLEE OTUURR...
kuşum seni gördüm çok sevindim ben bende 5 dk girdim işlerim çok ay sonu ya böyle oluyoruz. Görüyorsun demi burda nasıl cebelleniyorum ben. Kuzu delisiyle
hosgeldinizzzzzzzzzz
hoşbulduk canımmm...
hep aklıma geldiniz kuzumm.. naptınız çok merakettim.. öykü hanım napiyooo.. tepik hissettirdimi nazlı kuzucum.. iyisiniz dimi ..
ege hastaymış hee.. mesjını okudum şimdi.. iyileşmiştir inşallah..
sende dikkat et kendine hasta olma sakın ..havalar çok soğudu.. tam hastalık havaları işte bunlarr..
yaman beyde öpüyo senii teyzesiiii...
hilmi fatmaaaaa bilmiyorum naptın ev işin vardı senin, hayırlısıyla inş. almısınızdr gönlünden geçen eviii.. hastaymısın galiba sende yavas yavas bakabiliyom geçmişe.. geçmiş olsun şekerr.. inş. bi an önce iyileşirsin..
fmg sende almısın ev galiba.. (anladığım kadarıyla..:44: ) hadi hayırlı olsun canımmm
eee aklım karıştı şimdi olmayalım mı aşıııı
Cevaplariniz icin tesekkurler kizlar.
Ben yarin Sisli'de bir merkezde girecegim kismetse. Heyecanliyim nedense.
Herkese selamlar
Suzi nasılsın canım. Ne zamandır konuşamadık :)
Kızlar birceyi de çok özledim napıyo acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?