Tuvaletteki resmi görüyonuz da hiç bu karı yanıyoo kış günü kolsuz giymiş diyen yok haaa...
Ağam çok sefiyomm kız seni..Sinerji var, sesleniyom geliyon iştee...
Ama biraz işim var, patronlaa, biraz yazamayabilirim...
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn nbr annenle neler yaptın bakalım
:)) valla benim aklıma geldide yazmaya bi fırsat bulamadıımm :)) biz kazak mont takılıyoruz sen kısa kol ne iş
Channelllllllllllll
yarın kaçta gidicen dr.. Dönceksin demiii
kuzu sen de mutlaka araaa
selam kızlar ben geldiim..
Huh! Yoruldum peşinizden koşcam diye biraz yavaş be ya.
he valla bi nufus kaydı yapmadığın kaldı..
anacım bende azıcık yangınlık var...Yanıyommm...
donucem cnm 8,40 ta randevum 11 gıbı burda olurum.
kuuz donmıcek sanırım onun haberlerınıde senden alıcazz
ay yetisilmiyor sizlere kizlar biraz yavas yazin:))))
Dün aksam bebegimiz yine tekmeledi hafiften ve ben hemen karnimi acip baktim yattigim yerden hani gözüküyor mu diye... gözüktü inanilmaz birsey esimde gördü:))) ay harika bisey kizlar...
Bu arada doguma hazirlik kurslari var burda, gidecek ve giden varmi?? Ben kayit oldumm gidecem insallah...
Ben ağama rapor vericemmm merak etmeyin....Ama öğleden sonrayı bulabilir...
Yanık ömer :)))))))
tabi oralarda giyersin. istanbulda dibimiz donuyo.
hastaydım iyi sayılırım cnm. Oh ne güzel gezdin iyi yaptın ..hoşbuldukk canımcımm..neler yapiyim.. Annem yaptı ben yedim sölemesi ayıp..Bide bikaç tanıdık var onlara gittik oturmaya.. Gezdikte oturdukta ..:)) en çokta türk kahvesi ve fal muhabbetlerii. öle işteeee...
Sen nasılsınn.. Hastaymısın galibaa.. Iyileştin dimii.. Geçmiş olsun şekerrr..
güzel haberler le gelin inşallah......donucem cnm 8,40 ta randevum 11 gıbı burda olurum.
Kuuz donmıcek sanırım onun haberlerınıde senden alıcazz
marifetli kadınsın kızım maşallahhhhhhhcanım kuzu ateşlidir normal... Ama bende öleyimdir asla kazak giyemem.. Sıkıntılıyım yani, hem o antalya da ya hava iyidir belkim.. Bu arada 2 çeşit yemek koydum da geldim ocağa
ayyy sevsinler bebişiii. çok güzle kayıt olman benim öyle bir zamanım yok olsada eylül var gidemem. Ama çok güzel bişey iyi yapmışsın..ay yetisilmiyor sizlere kizlar biraz yavas yazin:))))
dün aksam bebegimiz yine tekmeledi hafiften ve ben hemen karnimi acip baktim yattigim yerden hani gözüküyor mu diye... Gözüktü inanilmaz birsey esimde gördü:))) ay harika bisey kizlar...
Bu arada doguma hazirlik kurslari var burda, gidecek ve giden varmi?? Ben kayit oldumm gidecem insallah...
ahhhh vakit nerde o vakit
keşke olsa da gitsem kursa.
ayyy sevsinler bebişiii. çok güzle kayıt olman benim öyle bir zamanım yok olsada eylül var gidemem. Ama çok güzel bişey iyi yapmışsın..
Kızlar ben ne yedim???? Sakın oha demeyin duyarım hissediyorum biliyorsunuz..
2 çiko
8 tane şeker
ölüyorummmmmmmmmmm çocuk karate yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?