2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:)) valla benim aklıma geldide yazmaya bi fırsat bulamadıımm :)) biz kazak mont takılıyoruz sen kısa kol ne iş

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn nbr annenle neler yaptın bakalım

hoşbuldukk canımcımm..neler yapiyim.. annem yaptı ben yedim sölemesi ayıp.. bide bikaç tanıdık var onlara gittik oturmaya.. gezdikte oturdukta ..:)) en çokta türk kahvesi ve fal muhabbetlerii. öle işteeee...
sen nasılsınn.. hastaymısın galibaa.. iyileştin dimii.. geçmiş olsun şekerrr..

canım kuzu ateşlidir normal... Ama bende öleyimdir asla kazak giyemem.. sıkıntılıyım yani, hem o Antalya da ya hava iyidir belkim.. Bu arada 2 çeşit yemek koydum da geldim ocağa

ay yetisilmiyor sizlere kizlar biraz yavas yazin:))))
Dün aksam bebegimiz yine tekmeledi hafiften ve ben hemen karnimi acip baktim yattigim yerden hani gözüküyor mu diye... gözüktü inanilmaz birsey esimde gördü:))) ay harika bisey kizlar...
Bu arada doguma hazirlik kurslari var burda, gidecek ve giden varmi?? Ben kayit oldumm gidecem insallah...

ahhhh vakit nerde o vakit
keşke olsa da gitsem kursa.

Yanık ömer :)))))))
tabi oralarda giyersin. istanbulda dibimiz donuyo.

Burası da soğuk kız..Ama tabi sizin oralar kadar değildir...
Ben eşimden alıştım, yaz kış bi atlet, bi boxerle gezer...Ben de öyle geziyom artık...Şimdi yine iyiyim, hamileyimm diye dikkat ediyorum..

hastaydım iyi sayılırım cnm. Oh ne güzel gezdin iyi yaptın ..

donucem cnm 8,40 ta randevum 11 gıbı burda olurum.
Kuuz donmıcek sanırım onun haberlerınıde senden alıcazz
güzel haberler le gelin inşallah......
Duru hnm el salla sende

canım kuzu ateşlidir normal... Ama bende öleyimdir asla kazak giyemem.. Sıkıntılıyım yani, hem o antalya da ya hava iyidir belkim.. Bu arada 2 çeşit yemek koydum da geldim ocağa
marifetli kadınsın kızım maşallahhhhhhh

ayyy sevsinler bebişiii. çok güzle kayıt olman benim öyle bir zamanım yok olsada eylül var gidemem. Ama çok güzel bişey iyi yapmışsın..

Kızlar ben ne yedim???? Sakın oha demeyin duyarım hissediyorum biliyorsunuz..

2 çiko
8 tane şeker

ölüyorummmmmmmmmmm çocuk karate yapıyor

ayyy sevsinler bebişiii. çok güzle kayıt olman benim öyle bir zamanım yok olsada eylül var gidemem. Ama çok güzel bişey iyi yapmışsın..

cok faydaliymis evet...insallah ii olur... evet bende belki ilerde 2. cocukta gidemem cünkü birakacak yerim yok, gerci aksamlari oluyor kurslar belki esim olur ya simdilik sansliyim yani kursa gidebilecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…