ay gel kız kaz da getir gelirken ama ayıklanmış olsun korkarım ben..gelicez tabi sana sormadık eylül ile duruya sorduk biz sen çekil kenara hıhhh
ne bağırmasın leeen, sen neler saydırdın bide bağırdı diyo
Gel sen gel severim seni
çilekle seyretmek istiyosan o ayrı
Iki sulugöz oturun izleyin, ben ağlama moduna giremiycem nedense,
Gülmeyi sevenler buraya
Misafir sevmeyen ege
ne bağırmasın leeen, sen neler saydırdın bide bağırdı diyo
gel sen gel severim seni
çilekle seyretmek istiyosan o ayrı
iki sulugöz oturun izleyin, ben ağlama moduna giremiycem nedense,
gülmeyi sevenler buraya
misafir sevmeyen ege
fmg o göbüşünü ıssırırım heeeeeeeeeeeee
fmg kilo mu vermiş
????
sanki kiloluydu o da benim gibi diye hatırlıyorum foto öle demio da :))
canım çalışmaların 2. ayı.Adetimde 1 gün geçti.Ama hamile olduğumu sanmıyorum en büyk belirtisi yok çünkü yani göğüs şişliği, hiç şişmedi.Diğerinde bomba olmuştu, diğerler belirtileride aldatıcı olur.bakalım ne zamana kısmet olcak.sen nasılsın canım, herşey yolunda mı ?candas hoşgeldin, sende var mı yeni bir durum çalışma ?:)
hadi inş canım ya, kızdır kız :)) valla çoşkunsunuz bugün :) allah bozmasın hiçyaa yaşdaşız demkki valla bugün herkese ne olduysa bi kudurukluk var :) benim dr büyük ihtimal kız dedi bende kız istediğimden kız dır o diye ısrar ediyorum zatenisminide koyuverdik hemencik
iyi olmana çok çok sevindim
evet baya erken hisettim ilk gebeliğim olmasına ragmen
gelicez tabi sana sormadık eylül ile duruya sorduk biz sen çekil kenara hıhhh
zuzulaaar ben kaçıyorummm, öpüyorum hepinizi, bebişlerinizi teker teker :)
yarın görüşürüzzz
egecimm inşallah güzel haberlerini bekliyoruz yarın :)
asel i bi ara bende çok seviyodum, sonradan küçücük bebeğe asel demek tuhaf geldi :)
Gerçekten mi?
önceki fotolarıma bakıyorum da biraz gitmiş galiba kilolardan.
canım çalışmaların 2. ayı.Adetimde 1 gün geçti.Ama hamile olduğumu sanmıyorum en büyk belirtisi yok çünkü yani göğüs şişliği, hiç şişmedi.Diğerinde bomba olmuştu, diğerler belirtileride aldatıcı olur.bakalım ne zamana kısmet olcak.sen nasılsın canım, herşey yolunda mı ?
inşallah babiş haberini bekliyoruz en kısa zamanda, bizimkilere kardeş lazım :) çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik.
cnm ılk muayeneye gıtmen lazımmıs sevk edıyorlarmıs sorunlu olursa prenetolojiye..
valla hıc rıza felan cekememm olesıne bırı baksın bakalım onlar ne dıcekk bıde aslında ben orda dosya actırmak ıcın gıdıyorum ılerde ısıme yararmıs rapor felan almada burda calısan arkadaslar dedi.
zaten 12nde atıl hcaya randevum varr ..
anam sız nasıl gıdıyonuz oraya yaa telde randevu bıle alınmıo ben dahılıyeden aradım da anca p.sembe gel dedılerr
olmaz yatılıya geliyom benay gel kız kaz da getir gelirken ama ayıklanmış olsun korkarım ben..
bananeee gelmem.. çilekle ağlaşırız..
Misafr sevmem hafta içi hafta sonu gelin:))))))))
ısır ben de senin göbeği ısırırım. kızını da ısırırım ohhhhhh.. canıma değsin.
kilo vermedim canım.
16. haftadan beri hiç kilo almadım sadece.
bak akşam akşam kocasını hatırlattı bana:))))))))))))ahahahahah tam çıkarken gördüm :) kız sulugöz deme bizeee, ege bi osmana ağlıyo ben de bi kocam düşünce ağlıyorumm
ısır ben de senin göbeği ısırırım. Kızını da ısırırım ohhhhhh.. Canıma değsin.
Kilo vermedim canım.
16. Haftadan beri hiç kilo almadım sadece.
ısır ben de senin göbeği ısırırım. kızını da ısırırım ohhhhhh.. canıma değsin.
kilo vermedim canım.
16. haftadan beri hiç kilo almadım sadece.
hayırlısı olsun inşallah.bide delikanlımız olsun demi...tosun paşa gibi :)))) erkek kardeşimi hep öyle severlerdi....:)))))
zeynep bide serra ismini çok düşünüyorum benimki uyuzun önde gideni..kim söyledi,olmaz falan diyor annemler söyledi sandı galiba.
Ahahahahah tam çıkarken gördüm :) Kız sulugöz deme bizeee, Ege bi Osmana ağlıyo ben de bi kocam düşünce ağlıyorumm
ay gel kız kaz da getir gelirken ama ayıklanmış olsun korkarım ben..
kaz nerden aklına geldi a delibide ayıklanmış diyo yarabbimmm
bananeee gelmem.. çilekle ağlaşırız..
Misafr sevmem hafta içi hafta sonu gelin:))))))))
ayy o atıl bey de cok iyiymiş zaten iyi iyi süper
tabi zaten var cerrahpaşa süper bence gercekten böyle imkanlardan dolayı sanslıyız
ya benim ilk randevumu eniştem aldı perinatolojiden özel yerinden gerisi zaten geldi orada her gidişimde bir sonraki randevumu yazdılar
bende salı günü inşallah gideceğim detaylı ultrasona
ege hatun yarın gidicek
sende perşembe güzell boş bırakmayalım orayı :)
ağlıyosunuz ama sonuçta
Olmazzzzzz biz hafta içide hafta sonuda gelirizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?