2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım niye sorumsuz olasın, öyle düşünme, içine sinmediyse başka bi yere daha git. bebeğin sağlıklı olsun da gerisi mühim değil, ama cd ben de olsam ben de isterdim, neticede ilk bebişin, git bi daha öncesinden sorup..yani, cd veriyomusunuz falan diye sor. ben sordum bizim hastaneye..

aman ne koyarsan koy delii
gelmiycem size hem bağır çağır hem gel de. çilekle seyredicem ben ali kaptanı böööööö
blue gelmişşşşş hani bana hani bana demişşşşş

Zeynep ismi çok güzel, benim kızım olsaydı kesin gibiydi ama eykekmiş :)
bizim zeynepler erkek çıktı anacım napalım

aaaaaaaaaaaaaaaaa çok kötü yaaa 1 gün rotarla..tüh tüh neyse napalım ..

yaa böle görünce içim giiyo varyaaa kıızz sen nerdeisn ya ben siz gelmek istiyorum yaa ufffff Ege kız senin evin naıl koyda bakem bi gün sana kesin gelicem de:d

koymuycam ki gelme..

channeeeel perşembe nereden aldın cerrahpaşdan randevunu poliklinik mi prenetolojimi rıza madazlı falan mı

bizim zeynepler erkek çıktı anacım napalım [/QUOTE]
evet öyle oldu, hayırlısı :) bir 80 de benden :) 2007 evlilik 2008 bir oğluş 2011 bir oğluş daha :)

Fmggg göbüş harika yaa maşallah sadece göbüş kalmış azimli karı..

Bluee aşkım hemşom gel bize beraber izleyelim..

Sağol suzicim.
senin de çıkar canım. benim iç karnım biraz dar galiba ondan böyle büyük.

ben de 80 liyim fmg yaşıtmışık da ayrıyetten

aaaa ne güzel :)

benimkide sonradan erkek çıkmasın...olur mu olurha...

bulursun bulursun .. ne güzel kız isimleri var... en güzelini bulursun inş..
bendende ufak bi tavsiye olsun.. asel, esila, balım, azra,inci.. bunlar benm favorilerimdi de:))

asel i bi ara bende çok seviyodum, sonradan küçücük bebeğe asel demek tuhaf geldi :)

aman ne koyarsan koy delii
gelmiycem size hem bağır çağır hem gel de. çilekle seyredicem ben ali kaptanı böööööö

ne bağırmasın leeen, sen neler saydırdın bide bağırdı diyo
gel sen gel severim seni
çilekle seyretmek istiyosan o ayrı
iki sulugöz oturun izleyin, ben ağlama moduna giremiycem nedense,
gülmeyi sevenler buraya

aaaaaaaaaaaaaaaaa çok kötü yaaa 1 gün rotarla..tüh tüh neyse napalım ..

koymuycam ki gelme..

misafir sevmeyen ege

channeeeel perşembe nereden aldın cerrahpaşdan randevunu poliklinik mi prenetolojimi rıza madazlı falan mı

cnm ılk muayeneye gıtmen lazımmıs sevk edıyorlarmıs sorunlu olursa prenetolojiye..
valla hıc rıza felan cekememm olesıne bırı baksın bakalım onlar ne dıcekk bıde aslında ben orda dosya actırmak ıcın gıdıyorum ılerde ısıme yararmıs rapor felan almada burda calısan arkadaslar dedi.
zaten 12nde atıl hcaya randevum varr ..

anam sız nasıl gıdıyonuz oraya yaa telde randevu bıle alınmıo ben dahılıyeden aradım da anca p.sembe gel dedılerr

Zuzulaaar ben kaçıyorummm, öpüyorum hepinizi, bebişlerinizi teker teker :)
Yarın görüşürüzzz
Egecimm inşallah güzel haberlerini bekliyoruz yarın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…