ya ne cdsi şıu ultrason resimini bile dogru düzgün çekip vermiyor 1 tane verirse çok şükür yani. başka biryere daha mı gitsem acaba ne yapacagımı bilemiyorum gitmesem sorumsuz bir anne gibi hissedermiyim kendimi yaaaa offfffff moralim çok bozuldu
blue gelmişşşşş hani bana hani bana demişşşşşaman ne koyarsan koy delii
gelmiycem size hem bağır çağır hem gel de. çilekle seyredicem ben ali kaptanı böööööö
bizim zeynepler erkek çıktı anacım napalımZeynep ismi çok güzel, benim kızım olsaydı kesin gibiydi ama eykekmiş :)
aaaaaaaaaaaaaaaaa çok kötü yaaa 1 gün rotarla..tüh tüh neyse napalım ..ayyyyyyyy bugun bu ne hız ya dunun acısını cıkartıyorsunuz sanırım oku oku bıtmıyorrrr
egeeeeeeee yaaa p.sembeye bende randevu aldım cerrahpasayaa keske yrın olsaydı gorusurduk ama onu bıle zor aldım rıca mınnet yrın olsun dıyemedımmmmm
yaa böle görünce içim giiyo varyaaa kıızz sen nerdeisn ya ben siz gelmek istiyorum yaa ufffffEge kız senin evin naıl koyda bakem bi gün sana kesin gelicem de:d
ayyyyyyyy bugun bu ne hız ya dunun acısını cıkartıyorsunuz sanırım oku oku bıtmıyorrrr
EGEEEEEEEE yaaa P.sembeye bende randevu aldım cerrahpasayaa keske yrın olsaydı gorusurduk ama onu bıle zor aldım rıca mınnet yrın olsun dıyemedımmmmm
yaa böle görünce içim giiyo varyaaa kıızz sen nerdeisn ya ben siz gelmek istiyorum yaa ufffffege kız senin evin naıl koyda bakem bi gün sana kesin gelicem de
ben kızışıma hala bi name bulamadım yafff offff
aaaaaaaaaaaaaaaaa çok kötü yaaa 1 gün rotarla..tüh tüh neyse napalım ..
koymuycam ki gelme..
fmg bayıldım göbişineeee.. ayyyyy 41 kere maşaallahhhh... ne güzellll...
benimm nerdeeeeeee... daha ufacıkkk göbişim.. senin gibi olsam bende, kocaman olsa karnımm.. ohh salına salına ne dolaşırdımm heeee:)
ben de 80 liyim fmg yaşıtmışık da ayrıyetten
canım niye sorumsuz olasın, öyle düşünme, içine sinmediyse başka bi yere daha git. bebeğin sağlıklı olsun da gerisi mühim değil, ama cd ben de olsam ben de isterdim, neticede ilk bebişin, git bi daha öncesinden sorup..yani, cd veriyomusunuz falan diye sor. ben sordum bizim hastaneye..
blue gelmişşşşş hani bana hani bana demişşşşş
bizim zeynepler erkek çıktı anacım napalım
bulursun bulursun .. ne güzel kız isimleri var... en güzelini bulursun inş..
bendende ufak bi tavsiye olsun.. asel, esila, balım, azra,inci.. bunlar benm favorilerimdi de:))
Fmggg göbüş harika yaa maşallah sadece göbüş kalmış azimli karı..
koymasanda gelcem işte sanane sana mı sorduk allahım yaa duru kızın illa gel diyo bak ordan :d:d:d:d
Fmggg göbüş harika yaa maşallah sadece göbüş kalmış azimli karı..
Bluee aşkım hemşom gel bize beraber izleyelim..
elifnaz gelsin duru ile oynarlar:)))) neyse gel bareee.
ay canım ya ben de geçenlerde sordum burada, zeynebin annesi kimdi diyeburda isimler kalmıyo insanın aklında canım, yoksa muhabbeti unutmadım :)
benim zeynep erkekmiş meğer canımzeynebim başka baharda inşallah gelir de bir de kızım olur hayırlısıyla..
canım benim favori ismim zeynep burda herkes duymuştur:)
onun dışında elif ismine bayılırım, tuba, ha bir de şevval. benim kız kardeşimin adı Şevval. yoksa benim kızım olursa koymak isteyeceğim isimlerden olurdu..
Eşim Elif ismini sever amma velakin, benim ve eşiminde dahil hepimizin ismi modern, eski isim olmasın istemiyorum yeni ve anlamlı arıyorum civcivimin ismini, şevvalde arkadaşımın kızının adı, ama hepside güzel isimler canım sağol,
ayy güveç miii ayy canım çekti ha
keşke izmirde olsaydınız, akşam eşimde yok yemeğe gelirdiniz beraberce bana
yuuhh ne kadar erken
aman ne koyarsan koy delii
gelmiycem size hem bağır çağır hem gel de. çilekle seyredicem ben ali kaptanı böööööö
aaaaaaaaaaaaaaaaa çok kötü yaaa 1 gün rotarla..tüh tüh neyse napalım ..
koymuycam ki gelme..
channeeeel perşembe nereden aldın cerrahpaşdan randevunu poliklinik mi prenetolojimi rıza madazlı falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?