Sevibade ne isim buldun bize nie demiyorsun. Bizde koyarız da çocuklara seslenirken karışmasın diyemi:)))))))
allahım yaaaaaa ben duru koycam zatii
kız sevibade mıhtar kuzu kızz ege ağaa buranın ağası
kıskanmayalım şekerim evdeyim diye
bende sizi çookkk kısksnıyorum çalışıyorsunuz diye ama neyse uzun mesele
anam bunların çenesi düştü işlerimde kaldı..
Izliycem tabeeee. Gel beraber izleyelim..ali kaptannnnnnn madara olduuuuuu:)))))
bugün demek ağlama günün egemmm az ağlada duru kızıda üzme baree
tamam daha ne bizimkide öyle bakıyor kalbin e midesine böbreğine kilosna. Ne bekliyorsun . Maşallah kız dombili olmuş.
canım zaten ayrıntılı da 2 boyutlu kullanılıyor benim bildiğim inceleme için en uygun olanı o
benim dr da hep iki boyutlu ile inceliyor son bir dakika felan açıp 4 boyutluyu bizi mutlu edyor
senin tatmin olmandan ziyade bebeğinin iyi olduğunu öğrenmen önemli ayrıntılıda
ohhh afiyet olsun mis mis.. Ben ne yemek yapsam yaa. Bugun aklımada bişeycik gelmiyorki
oooooooooooooooooo candas gelmiş kızlar candas gelmiş sen nasılsın asıl yaaaslm güzel anneler :)) nasılsınız bakalım görüşmeyeli ?
aramızda 5 yaş mı var?
kaçlısın?
ya ne cdsi şıu ultrason resimini bile dogru düzgün çekip vermiyor 1 tane verirse çok şükür yani. başka biryere daha mı gitsem acaba ne yapacagımı bilemiyorum gitmesem sorumsuz bir anne gibi hissedermiyim kendimi yaaaa offfffff moralim çok bozuldu
oooooooooooooooooo candas gelmiş kızlar candas gelmiş sen nasılsın asıl yaaa
1985 liyim.....
ay canım ya ben de geçenlerde sordum burada, zeynebin annesi kimdi diyeyok anacım çokk fena hastayım.soğuk algınlığı sanırım anca açabildim.bu arada zeyneplerin 3. sünün annesiyim ya ne çabuk unuttunuz aşkolsun....
blueeee bi isim buldum canım sende yazzz bekliyorumm
ayy güveç miii ayy canım çekti hasen yokkende dünya bana harammmm
ayyy ayyy egecimmmm
güveç pişirdim, çocuklar istedi diyede makarna,
merakın geçtimi annem :82:
ayyy ne güzel ben 16. haftada hissettim hatta 6 ocakda ilkini hisettim
1985 liyim.....
ya ne cdsi şıu ultrason resimini bile dogru düzgün çekip vermiyor 1 tane verirse çok şükür yani. başka biryere daha mı gitsem acaba ne yapacagımı bilemiyorum gitmesem sorumsuz bir anne gibi hissedermiyim kendimi yaaaa offfffff moralim çok bozuldu
ege deli etme adamı yaaa niye söylemiiiiim, kesinleşmedi ve hala kararsızım o yüzden
sizin gibi çığrımmm çığrımmm çığırmak zorundamıyım yaneeee,
duru koy annem adıyla yaşasın bizde duru koymuycaz zatiiii
he mıhtarrr he ağa ne olcek yane
boşver annem ev gibisi yok sen git uyu misss gibi
kızzz benimkine dr oooo demiştide anlamamıştım
18 haftalık bebe 407 gram olmuş dr yanlışmı gördü acaba
Yoksa bi tosun doğurcam maşallahh
Aynen canım, bizede dr o şekilde bakıyor..
Bize gel kısss
kıyamadım gene sana, hem severim hem
Canım benim :)) İyiyim çok sağol :) Sizleri görünce daha bi iyi oluyorum yahu nedendir anlayamadım :)) tabi bu kadar enerjik samimi tatlı anneler olunca enerji patlaması normal yani :))
Sen nasılsın canımcım? Elifnazın nasıl? İsimler netleşmeye başlaöış galiba :)
bu arada bende 85 liyim :) yaşdaşım :)
yaa yaşdaşız demkki valla bugün herkese ne olduysa bi kudurukluk var :) benim dr büyük ihtimal kız dedi bende kız istediğimden kız dır o diye ısrar ediyorum zatenCanım benim :)) İyiyim çok sağol :) Sizleri görünce daha bi iyi oluyorum yahu nedendir anlayamadım :)) tabi bu kadar enerjik samimi tatlı anneler olunca enerji patlaması normal yani :))
Sen nasılsın canımcım? Elifnazın nasıl? İsimler netleşmeye başlaöış galiba :)
bu arada bende 85 liyim :) yaşdaşım :)
ay canım ya ben de geçenlerde sordum burada, zeynebin annesi kimdi diyeburda isimler kalmıyo insanın aklında canım, yoksa muhabbeti unutmadım :)
benim zeynep erkekmiş meğer canımzeynebim başka baharda inşallah gelir de bir de kızım olur hayırlısıyla..
canım benim favori ismim zeynep burda herkes duymuştur:)
onun dışında elif ismine bayılırım, tuba, ha bir de şevval. benim kız kardeşimin adı Şevval. yoksa benim kızım olursa koymak isteyeceğim isimlerden olurdu..
ayy güveç miii ayy canım çekti ha
yuuhh ne kadar erken
yaa yatır valla beni ohh mis gibiyaa işde burda ev sıkıntı alsam eve olmayacak hem nerden alıyım burda hiç bişi yok kıytırıklar ble dünya para istedi dedim napiyim idareleik alalım gittiğimde arkama bakmadan bırakıp giderm dedim yoksam bende alırdım da işde imkanlar herşeye izin vermiyo
Zeynep ismi çok güzel, benim kızım olsaydı kesin gibiydi ama eykekmiş :)
ay canım ya ben de geçenlerde sordum burada, zeynebin annesi kimdi diyeburda isimler kalmıyo insanın aklında canım, yoksa muhabbeti unutmadım :)
benim zeynep erkekmiş meğer canımzeynebim başka baharda inşallah gelir de bir de kızım olur hayırlısıyla..
boşver olur elbet dünya malı deeeelll mi :) şimdi orda alsan ne hale gelir taşınırken ederken yazık olurdu, en iyisini düşünmüşsün
tahmin ettiğim gibi 80liyim ben de.
Kızlaaaaaaar göbüş topiğine bakın çabukkkkkkkkkkkkkkk...................
Zeynep ismi çok güzel, benim kızım olsaydı kesin gibiydi ama eykekmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?