2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sevibade ne isim buldun bize nie demiyorsun. Bizde koyarız da çocuklara seslenirken karışmasın diyemi:)))))))
allahım yaaaaaa ben duru koycam zatii

ege deli etme adamı yaaa niye söylemiiiiim, kesinleşmedi ve hala kararsızım o yüzden
sizin gibi çığrımmm çığrımmm çığırmak zorundamıyım yaneeee,
duru koy annem adıyla yaşasın bizde duru koymuycaz zatiiii

kız sevibade mıhtar kuzu kızz ege ağaa buranın ağası

he mıhtarrr he ağa ne olcek yane

kıskanmayalım şekerim evdeyim diye
bende sizi çookkk kısksnıyorum çalışıyorsunuz diye ama neyse uzun mesele

boşver annem ev gibisi yok sen git uyu misss gibi

kızzz benimkine dr oooo demiştide anlamamıştım
18 haftalık bebe 407 gram olmuş dr yanlışmı gördü acaba
yoksa bi tosun doğurcam maşallahh

aynen canım, bizede dr o şekilde bakıyor..

ohhh afiyet olsun mis mis.. Ben ne yemek yapsam yaa. Bugun aklımada bişeycik gelmiyorki

bize gel kısss
kıyamadım gene sana, hem severim hem

canım moralini bozma bebeğin sağlıklıysa niye üzülüyosun.
vermesin resim. başka ultrason muayenelerinde doktoruna rica edersin o verir.

oooooooooooooooooo candas gelmiş kızlar candas gelmiş sen nasılsın asıl yaaa

1985 liyim.....

Canım benim :)) İyiyim çok sağol :) Sizleri görünce daha bi iyi oluyorum yahu nedendir anlayamadım :)) tabi bu kadar enerjik samimi tatlı anneler olunca enerji patlaması normal yani :))

Sen nasılsın canımcım? Elifnazın nasıl? İsimler netleşmeye başlaöış galiba :)
bu arada bende 85 liyim :) yaşdaşım :)

yok anacım çokk fena hastayım.soğuk algınlığı sanırım anca açabildim.bu arada zeyneplerin 3. sünün annesiyim ya ne çabuk unuttunuz aşkolsun....
ay canım ya ben de geçenlerde sordum burada, zeynebin annesi kimdi diye burda isimler kalmıyo insanın aklında canım, yoksa muhabbeti unutmadım :)
benim zeynep erkekmiş meğer canım zeynebim başka baharda inşallah gelir de bir de kızım olur hayırlısıyla..

blueeee bi isim buldum canım sende yazzz bekliyorumm

canım benim favori ismim zeynep burda herkes duymuştur:)
onun dışında elif ismine bayılırım, tuba, ha bir de şevval. benim kız kardeşimin adı Şevval. yoksa benim kızım olursa koymak isteyeceğim isimlerden olurdu..

sen yokkende dünya bana harammmm
ayyy ayyy egecimmmm
güveç pişirdim, çocuklar istedi diyede makarna,
merakın geçtimi annem :82:
ayy güveç miii ayy canım çekti ha
ayyy ne güzel ben 16. haftada hissettim hatta 6 ocakda ilkini hisettim

yuuhh ne kadar erken

kimki doktorun yani nerede baktı
detaylı ultrason için baska birisine mi gittin her zaman ki doktorunmuydu
içine sinmediğse git baskasına kendi doktoruna hiç deme senin gönlün olsun yani
ilk kez yasıyoruz bu heyecanları sonucta

aman ne koyarsan koy delii
gelmiycem size hem bağır çağır hem gel de. çilekle seyredicem ben ali kaptanı böööööö

candas hoşgeldin, sende var mı yeni bir durum çalışma ?:)

yaa yaşdaşız demkki valla bugün herkese ne olduysa bi kudurukluk var :) benim dr büyük ihtimal kız dedi bende kız istediğimden kız dır o diye ısrar ediyorum zaten isminide koyuverdik hemencik
iyi olmana çok çok sevindim

evet baya erken hisettim ilk gebeliğim olmasına ragmen

ayyyyyyyy bugun bu ne hız ya dunun acısını cıkartıyorsunuz sanırım oku oku bıtmıyorrrr

EGEEEEEEEE yaaa P.sembeye bende randevu aldım cerrahpasayaa keske yrın olsaydı gorusurduk ama onu bıle zor aldım rıca mınnet yrın olsun dıyemedımmmmm

boşver olur elbet dünya malı deeeelll mi :) şimdi orda alsan ne hale gelir taşınırken ederken yazık olurdu, en iyisini düşünmüşsün

hayırlısı olsun inşallah.bide delikanlımız olsun demi...tosun paşa gibi :)))) erkek kardeşimi hep öyle severlerdi....:)))))

zeynep bide serra ismini çok düşünüyorum benimki uyuzun önde gideni..kim söyledi,olmaz falan diyor annemler söyledi sandı galiba.

boşver olur elbet dünya malı deeeelll mi :) şimdi orda alsan ne hale gelir taşınırken ederken yazık olurdu, en iyisini düşünmüşsün

yaa böle görünce içim giiyo varyaaa kıızz sen nerdeisn ya ben siz gelmek istiyorum yaa ufffff ege kız senin evin naıl koyda bakem bi gün sana kesin gelicem de

tahmin ettiğim gibi 80liyim ben de.

Kızlaaaaaaar göbüş topiğine bakın çabukkkkkkkkkkkkkkk...................

fmg bayıldım göbişineeee.. ayyyyy 41 kere maşaallahhhh... ne güzellll...
benimm nerdeeeeeee... daha ufacıkkk göbişim.. senin gibi olsam bende, kocaman olsa karnımm.. ohh salına salına ne dolaşırdımm heeee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…