aksam ben hep giriorum bu ara eşimde yoktu ya hep sitedeydim ama site boş oluo pek giren oluo yalan söyleme yarın aksamda girmezsin kesin hiç aksam görmedim seni
aa yan etkisimi oldu yoksa..
Içme ozaman.
Kötümüsün
bilmiyorum bi tuhaf oldum.
ama şimdi geçti. kalbim çıkıyodu yerinden. kızıma bir zararı olmasın da
hangi ilaç canım??
antibiyotik içmeye başladım. hastayım da.
doktorunu arayıp desene
belki ac karnına mı aldın nedir
dikkat et
çok gecmiş olsuın canım
bende öksürükten şikayetçiyim yaaa offf nezle,grip bitti öksürük başladı.. hemde böle göğüsten koparcasına bi öksürükmukotil surup vermişti doktor ama kullanmak istemiorum çok sık günde bi ölçek filan alıorum oooooooooffff...ve varya sürekli evde olan bi insanım bi de dışarılarda gezsem hastanelik olcam heralde
sağol canım.
ya emin olamadım. akşam içtiğimi yatarken almıştım. bişey hissetmedim uyurken.
içtiğimde tekrar olursa ilaçtan olduğuna emin olurum. ozaman kesin bırakırım.
iyi akşamlarrr
he valaha laf yetiştircem diye sıktım kendimi:)) deli karılar sizi..
Saydırıyon valla ama gelince şaşırtıcam seni..
bayyyyyyyyyy
hadiiiiiiiii hadiiiiiiii şaşırtsanaaaaaa bekliyorumm
yarın gelmiycem ama kızlara haber veririm olmadı evden girerim.. öpüyorum canımm
aksam ben hep giriorum bu ara eşimde yoktu ya hep sitedeydim ama site boş oluo pek giren oluo yalan söyleme yarın aksamda girmezsin kesin hiç aksam görmedim seni
bilmiyorum bi tuhaf oldum.
ama şimdi geçti. kalbim çıkıyodu yerinden. kızıma bir zararı olmasın da
ENFEXIA diye bir antibiyotik
yok kızına bişey olmazda . Yine tekrarlarsa içme dr ara..bilmiyorum bi tuhaf oldum.
Ama şimdi geçti. Kalbim çıkıyodu yerinden. Kızıma bir zararı olmasın da
bende öksürükten şikayetçiyim yaaa offf nezle,grip bitti öksürük başladı.. Hemde böle göğüsten koparcasına bi öksürükmukotil surup vermişti doktor ama kullanmak istemiorum çok sık günde bi ölçek filan alıorum oooooooooffff...ve varya sürekli evde olan bi insanım bi de dışarılarda gezsem hastanelik olcam heralde
doktorunu arasan belki yardımcı olur çok geçmiş olsun hepimizi allah korusun arkadaslar gercekten
ben aksamları trenle dönüyorum neredeyse nefes almaya korkuyorum
gelip kendi kendime konuşup gidiyorum akşamları, hiç muhabbet etmiyosunuz ki bacım
olmaz Allahın izniyle, doğum durdurucu ilaçlar zangır zangır titretiyor insanı, yatak bile titriyodu inanama sen yinede dr unu ara bi sor
hamileyken genelde augmentin veriyolar o ilacı hiç duymadım ve uyuz oldum bence dr u ara değiştirsin
yok kızına bişey olmazda . Yine tekrarlarsa içme dr ara..
bende öksürükten şikayetçiyim yaaa offf nezle,grip bitti öksürük başladı.. hemde böle göğüsten koparcasına bi öksürükmukotil surup vermişti doktor ama kullanmak istemiorum çok sık günde bi ölçek filan alıorum oooooooooffff...ve varya sürekli evde olan bi insanım bi de dışarılarda gezsem hastanelik olcam heralde
sağol canım.
ya emin olamadım. akşam içtiğimi yatarken almıştım. bişey hissetmedim uyurken.
içtiğimde tekrar olursa ilaçtan olduğuna emin olurum. ozaman kesin bırakırım.
Kızlar ben müsade istiyorum yarın yokum toparlamam lazımm
hepinizi öpüyorummm
taaa akşamki ilacın etkisi bu saate kalmaz arkadaşım,
tansiyonuna bi bak evde alet varsa
Kızlar ben müsade istiyorum yarın yokum toparlamam lazımm
hepinizi öpüyorummm
tamam canım kesin bırakırım doktor iç dese bile.
öğle yemeğinden sonra 2. yi içtim akşamkinin etkisi değil tabiki.
sende buğuseli dene göğsünü yumuşatır en azından,
ialçlar fena yapıyo insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?