2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

artık öyle yapıcam. doğal ilaçlarla idare ederim.
normalde sevmiyorum ilaç içmeyi gebelikte başıma gelene bak

fmg
bende alerjik bronşit var
ve şimdi sana tariflerimi veriyorum :)

zencefil tozu, zerdeçal, tarcın sütü bal ve bu baharatlarla ısıtıp iç

bir diğer tarifim ise

aktarlarda umarım bulursun ben eminönünde oldugum için mısır carsısı hep elimin altında

orada bronşit için cok güzel caylar var kurutulmus ciceklerden içinde gülden, papatyaya, tarcına herşey var onları demleyip yine balla içiyorum

tavsiye ederim
çok geçmiş olsun

artık öyle yapıcam. doğal ilaçlarla idare ederim.
normalde sevmiyorum ilaç içmeyi gebelikte başıma gelene bak

bende canım, ama gebeliktede başıma gelmeyen kalmaz, vücudun direnci kırıldığından galiba

yani ilk içtiğim çarpıntı yaptıysa bile anlamadım uyuduğum için demek istemiştim

tamam canım ben yanlış anlamışım
dr a sor o zaman sadece yatarken iç, böylece yan etsini hissetmezsin,
kızlar ben kaçar yoruldum uzanıcam
ohhhhhh şöle keyif yapiim be

Çok sağolun kızlar öpüyorum. yarın görüşürüz :)

hamileyken genelde augmentin veriyolar o ilacı hiç duymadım ve uyuz oldum bence dr u ara değiştirsin[/QUOTE]

tatlım buğuseptil , vicks gibi bişi diil mi zararı olmasın hamilelikte.. vicks sürmek sakıncalıymıs mesela.. sana doktor mu tavsiye etti buğuseptili ?????

ben gelene kadar kızlar kaçmış yaw,
arada böyle beni atıyo dışarı bu bağlantı girene kadar bi bakıyorum herkesler gitmiş..

egecim canım yarın çok çook güzel haberler alırsın inş.
ay kızlar kendinize dikkat edin hasta olmayın ya, siz böyle hasta olunca ben de korkuyorum valla havalar aşırı soğuk, kalın çorap yün pantolon giyiyorum yine de donuyo bacaklarım valla..
bu arada minik oğlum oynuyo galiba karnımda arada. bugün öğleden sonra baya uzun süre oturdum yerimde, 2-3 farklı hareket hissettim :) olabilir dimi :)

hamileyken genelde augmentin veriyolar o ilacı hiç duymadım ve uyuz oldum bence dr u ara değiştirsin

tatlım buğuseptil , vicks gibi bişi diil mi zararı olmasın hamilelikte.. vicks sürmek sakıncalıymıs mesela.. sana doktor mu tavsiye etti buğuseptili ?????[/QUOTE]

benim doktorum viks e bişi demedi hatta gribimi viksle atlattım diyebilirim ilaçsız
tiger balm hani çin viksi olan onu kullandım hala da bel ağrım için kullanıyorum

tabiki olabilir hatta odur :))))
tadını cıkarttt blue
cok mutlu oluyorum oynadıkca
zamanla hareketleri dahada belirginleşik sıklasıyor :)

tabiki olabilir hatta odur :))))
tadını cıkarttt blue
cok mutlu oluyorum oynadıkca
zamanla hareketleri dahada belirginleşik sıklasıyor :)

ay evet ya oynasınlar da biz de rahat edelim içimiz rahat etsin iyiler diye,
yeni evde wc ve banyo girişine eşik yapmamışlar, dün tamirci geldi onu yaptı ama adam çok pis çalıştı halılarıma falan da bastı illet oldum, akşma 1 saat temizlik yapmak zorunda kaldım normalde bile yapmıyorum çok zor geldi, yoruldum tabi, acaba bişey olurmu bebeğime diye içim içimi yedi sonra..
bi de bugün iş yerimde masamda otururken ayağıma eğildim ayakkabıları değiştirmek için, ay karnım müade etmedi :))) sonra ya çok sıkışmışmıdır bebeğim diye endişe ettim..
gittikçe paranoyak olacam diye korkuyorum :))

Allahım sana şükürler olsun...
perinatolog dr un acil ameliyatı çıktığı için tam 2 saat detaylı usg ye girmek için bekledik...karı koca resmen, sinirden kablolarımız yandı ama sonuç itibariyle kızım gayet iyi yüzünü açtı ama bu sefer totosunu kapattı inatçi kuzu...dr ayaklarını ve vücudunun diğer alt kısımlarını inceleyemedi...yarın kendi doktorcum servikal kalınlığa bakacakmış perinatolog öyle didi, sonra 2 hafta içinde tekrar detaylıya gidecem...bugün çok zor bi gündü Allah beterinden saklasın ama çok şükür iyi bitiyor...

ben artık vücudumun alt kısmını göremiorummm ve daha 3.5 ayımız var bakalım nolcakkk

hatta 4 ay... 16 hafta ..

Son düzenleme:

canım detaylı usgye girmişsin.. 4boyutlu değil.. Dopplere girmen gerekiodu..

gözün aydın canım..kilo boy ölçümüde yapamadı mı?

iyi akşamlar kızlar benimde yarın ayrıntım var burdaki doktorumda..cumada izmire gidicem..umaırm hiç bi sorun cıkmaz...ayrıntılısı ii cıkanlarada cok sevindim..sonuna kadaar öle olurlar inşllahh bebeklerimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…