gozde thai kaç haftalık hamile ?? Yani bebek kaçıncı haftada 400 gr. çıkıo onu merak ediyorum..
ben detaylı ultrasona 21+0 iken gittim.. 430 gr.dı minnoş.. Boy söyleyemiyoruz dedi doktor ancak ayrı ayrı bacak gövde baş ölçmek gerek dedi uğraşmak istemedi heralde
canım ultrason kağıdından fl uzunluğunu 7ile çarparsan tahmini boyunu öğrenebilirsin
hamileyken genelde augmentin veriyolar o ilacı hiç duymadım ve uyuz oldum bence dr u ara değiştirsin
tatlım buğuseptil , vicks gibi bişi diil mi zararı olmasın hamilelikte.. vicks sürmek sakıncalıymıs mesela.. sana doktor mu tavsiye etti buğuseptili ?????
gözün aydın tatlımAllahım sana şükürler olsun...
perinatolog dr un acil ameliyatı çıktığı için tam 2 saat detaylı usg ye girmek için bekledik...karı koca resmen, sinirden kablolarımız yandıama sonuç itibariyle kızım gayet iyi yüzünü açtı ama bu sefer totosunu kapattı inatçi kuzu...dr ayaklarını ve vücudunun diğer alt kısımlarını inceleyemedi...yarın kendi doktorcum servikal kalınlığa bakacakmış perinatolog öyle didi, sonra 2 hafta içinde tekrar detaylıya gidecem...bugün çok zor bi gündü Allah beterinden saklasın ama çok şükür iyi bitiyor...
ben değilim canım kimdi hatırlayamadımmucizem senmiydin?
balık yağı omega 3 kullanan
sensen eğer tam ismini yazarmısın dr uma sorucam
iyi akşamlarrrr kimse yokmu bu ne sessizlik...
Kızlar günaydın... Habertürk'te Defne Joy Foster evinde ölü bulunmuş diye haber var , şoktayım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?