2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben detaylı ultrasona 21+0 iken gittim.. 430 gr.dı minnoş .. boy söyleyemiyoruz dedi doktor ancak ayrı ayrı bacak gövde baş ölçmek gerek dedi uğraşmak istemedi heralde

ben detaylı ultrasona 21+0 iken gittim.. 430 gr.dı minnoş .. Boy söyleyemiyoruz dedi doktor ancak ayrı ayrı bacak gövde baş ölçmek gerek dedi uğraşmak istemedi heralde

canım ultrason kağıdından fl uzunluğunu 7ile çarparsan tahmini boyunu öğrenebilirsin

ok ok buldum sonunda FEMUR UZUNLUĞU yani..
35 mm dio bu 3.5 cm eder.. çarpı 7 dersek 24.5 cm miş bebişkom.. Allah tüm bebeklere sağlık versin içinde benimkine de inşallaaaaah..

hamileyken genelde augmentin veriyolar o ilacı hiç duymadım ve uyuz oldum bence dr u ara değiştirsin

tatlım buğuseptil , vicks gibi bişi diil mi zararı olmasın hamilelikte.. vicks sürmek sakıncalıymıs mesela.. sana doktor mu tavsiye etti buğuseptili ?????[/QUOTE]

selam kızlar,
ipekçim evet dr tavsiye etti geçen salı kbb ve kendi jinekoloğuma gittim,
ikiside bu ilaç hakkında olumsuz konuşmadı, kafama göre kullanmadım, hatta ilk kez hamileyken kullandım bu ilacı,

tatlım buğuseptil , vicks gibi bişi diil mi zararı olmasın hamilelikte.. vicks sürmek sakıncalıymıs mesela.. sana doktor mu tavsiye etti buğuseptili ?????

evet kbb uzmanı yazdı canım, öyle olmasa burda sizlere de tavsiye etmem dimi

benim doktorum viks e bişi demedi hatta gribimi viksle atlattım diyebilirim ilaçsız
tiger balm hani çin viksi olan onu kullandım hala da bel ağrım için kullanıyorum[/QUOTE]

iyi geliyomu bel ağrsına, bende belden sorunluyum :94:

Bnde perşembe gideceğim dr.a hem tahlil sonucu na bakacak hemde duruma göre dopplere yönlendirecek.. Ben sırf bebeğimi 4 boyutlu görmek için isteyeceğim tabi bunuyarın yine burdayım görüşürüz kızlar bugün fazla bakamadım işlerim çoktu şimdi ewe kaçar osmancıka yetişmem lazım

mucizem senmiydin?
balık yağı omega 3 kullanan
sensen eğer tam ismini yazarmısın dr uma sorucam

neyse kimse bişi yazmıycak
burda mel mel birbirimize bakıcaz anlaşılan,
iyi akşamlar arkadaşlar

gözün aydın tatlım
mucizem senmiydin?
balık yağı omega 3 kullanan
sensen eğer tam ismini yazarmısın dr uma sorucam
ben değilim canım kimdi hatırlayamadım

-Habertürkten Alıntı-

Son olarak "Yok Böyle Bir Dans" adlı programda yarışmacı olan ünlü sunucu-DJ Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan'daki evinde ölü bulundu. Foster'ın ölüm nedeni araştırılıyor.

Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, üç yıl önce evlenmiş ve bir oğlu olmuştu. İlk olarak Kral TV DJ'yi olarak ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu ile dizi oyunculuğu yapmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…