2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Amannınnn sanki farklı bi dilden konuşuo gibiler diiiyymii???
Gelecek komik hakikaten
Fatma çok güsel oldu bunları göstermen bize tenkk yuuu

Kızlar size acil birşey danışmam lazım , bende de kabızlık problemi var , ama öyle çok uzun sürmüyor tuvalete çıkmam , bugün sabah çok zor çıktım yine , az önce tuvalete gittim , makkattan kanamam var epey , doktorumu aradım genel cerrah görsün dedii , öfff ya gitmek istemiyorum hiç genel cerraha , nolcak geçer belki biraz beklersem siz ne dersiniz , bir arkadaşın daha vardı sabah okudum kimdi hatırlayamadım.

kocalarınızı da kızıp herşeyi söylemeyin valla benimkisi gibi analarına kacarlar
cok koyuyor benden demesi
byeeeeeeeeeeeee
:))))))))))

zorlanmaktan olabilir ayrıca basur olmuş olabilirsin bekle bakalım çok kanarsa gidersin

kuzuuuu[/B] sende mi et yemeyenlerdensin.. bende et yemezdim ama hamilelikte hap niyetine zorla yiyorum cocuk için işte.. ama varsa bi önerin vbanada yazsana.. onlarıda yapayım

Ben normalde yemiyorum ama hamilelikten değil..
Doktorum yeşil sebzeleri öneriyor, haftada en az 2 kez bakliyat..
yeşil sebzeyyle yoğurt yemiycen..
yumurta yiyebiliyorsan yumurta yiyecekmişsin..........
Peynir de bol protein içeriyormuş..

Doktor benim diyete sabahları 150 gr.peynir verdi sırf..O da çok oluyor..

kızlarrrrrrrr vatarım nasıllll amaaaaa.... koppp koppp kopppp... candy yapıcam yine bunu gülesiniz diye yaptım şimdilik..

mutlaka git doktora. geçsin doğuma kadar. duyduğum kadarıyla doğumda sorun yaratabiliomuş hemoşlar :18: kabızlık için yediklerin önemli , bana magnesyum verdi doktorum hergün onu içiorum...
Mutlaka doktora git bence

Allah acil şifalar versin canım en önemlisi sağlık
Amannınnn sanki farklı bi dilden konuşuo gibiler diiiyymii???
Gelecek komik hakikaten
Fatma çok güsel oldu bunları göstermen bize tenkk yuuu
-evt yaa çok tatlılar dur bi bak tane koyayım
bizimki de hamur istiyo undan yapıyorum ama ellemeye korkuyo niyeyse gidiyo merdaneyi de alıp geliyo ben açıcakmışım hanfendiye.ben şekiller yapıyorum o izliyo

-bir de bizimki odada ne varsa bardak tabak hemen mutfağa götürüp tezgaha bırakıyo çok düzenli olacak annesi gibi dağınık değil.inş. ilerde de böyle yardım ederler

canım bence bekleme öncesinden önelmini al derim

bence de tepki vermek gerekiyor. suların durulması için önce bulanması lazım. ortalık karışsa da fikrimi söylerim ben de bundan sonra..

onun yerine ananıda al git yazayım :)

ay zinkerbel koptum gülmekten.
bence kocanla uğraşma, kaynanaya söyle herşeyi. o zaman daha iyi oluyor emin ol..insan eşine yükleniyor ama onların da yapabileceği pek bişey olmuyor, ben bunu gördüm..
bak ben kaynanama söyledim lafı çıktım, kadın bana sırf ben seviyorum diye eşimin sevmediği benim sevdiğim bi yemekten yapıp gönderdi dün..düşünebiliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…