maşallahh tekvandocu bunlarrrrrrrrr
:))
benimde annem hissetti
pislik kocam iyi günlerimizde ki dün aksamdan öncesi hissedememişti :)
bunlarda 2009 hazirandan bunlar komik yaaa
doğru nora,ben de ingilizce öğretmeniyim.baby tv de salak oliver kurabiye yapıyodu derın istedi
gittik biz de yaptık.migrostan kalıp aldım gecenlerde.çok güzel zürafa var,ayı fil fok vs.
filizcim geçmiş olsun inan'a.hepimizinki sıradan hastalandı maşallah çocukların.
biz bu hafta karı koca evdeyi ya Derin pek mutlu,bi benı öpüyo bi babasını.özlüyo tabi çocuklar.çalışınca zor tabi onlara da. kıyamaaaaaammmmm.
salak oliver demiş yaaaa
Kızlar size acil birşey danışmam lazım , bende de kabızlık problemi var , ama öyle çok uzun sürmüyor tuvalete çıkmam , bugün sabah çok zor çıktım yine , az önce tuvalete gittim , makkattan kanamam var epey , doktorumu aradım genel cerrah görsün dedii , öfff ya gitmek istemiyorum hiç genel cerraha , nolcak geçer belki biraz beklersem siz ne dersiniz , bir arkadaşın daha vardı sabah okudum kimdi hatırlayamadım.
kuzuuuu[/B] sende mi et yemeyenlerdensin.. bende et yemezdim ama hamilelikte hap niyetine zorla yiyorum cocuk için işte.. ama varsa bi önerin vbanada yazsana.. onlarıda yapayım
Kızlar size acil birşey danışmam lazım , bende de kabızlık problemi var , ama öyle çok uzun sürmüyor tuvalete çıkmam , bugün sabah çok zor çıktım yine , az önce tuvalete gittim , makkattan kanamam var epey , doktorumu aradım genel cerrah görsün dedii , öfff ya gitmek istemiyorum hiç genel cerraha , nolcak geçer belki biraz beklersem siz ne dersiniz , bir arkadaşın daha vardı sabah okudum kimdi hatırlayamadım.
Allah acil şifalar versin canım en önemlisi sağlıkkızlar
ben cıkıyorum
hastaneye gideceğim
arkadasımın babası cok büyük bir akciger ameliyatı olacak en azından içinizden geciverin de sağlıkla gecsin hayır haberler alsınlar
1 aydır mahvoldular yazıklar
herkes kendine iyi baksın
bebislerini iyi beslesin
herkese opucuklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bybyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-evt yaa çok tatlılarAmannınnn sanki farklı bi dilden konuşuo gibiler diiiyymii???
Gelecek komik hakikaten
Fatma çok güsel oldu bunları göstermen bize tenkk yuuu
yok benimki o düzeye geçmedi henüz... Hala ilk beni öpüo ama kızı number 1 hala
kıskanmamak elde mi?? heheh
kocalarınızı da kızıp herşeyi söylemeyin valla benimkisi gibi analarına kacarlar
cok koyuyor benden demesi
byeeeeeeeeeeeee
:))))))))))
kızlarrrrrrrr vatarım nasıllll amaaaaa.... koppp koppp kopppp... candy yapıcam yine bunu gülesiniz diye yaptım şimdilik..
kızlarrrrrrrr vatarım nasıllll amaaaaa.... koppp koppp kopppp... candy yapıcam yine bunu gülesiniz diye yaptım şimdilik..
bence de tepki vermek gerekiyor. suların durulması için önce bulanması lazım. ortalık karışsa da fikrimi söylerim ben de bundan sonra..canım yaaa.. hamilelikten dolayı işte bunlar.. duygusallığıda siniride streside 2 kişilik yaşıyoruz.. sen dert etme düzelir aranız sende farkındasın yalnış yaptım diyosun zaten .. aama şu kayınvalideler devrede olunca zor oluyor ama dikkatli tepki vermek gerekiyo.. çünkü hemen kendi lehine çeviriyolar olayı.. evine almak gibi işte.. git dese3 yaa yalnız bırakma karını dese yaa.. işte demez kaynana.. adı üstünde.. sen kocişinin gönlünü al canım , onada anlat hamileleikten dolayı böle olduğunu.. sorada rahatsız olduğun şeyleri canım cicim diyerek anlatırsın.. şimdilik canını sıkma çok.. bebişinide üzmee bakk..
onun yerine ananıda al git yazayım :)
yandan halimem yandan
seviyom seni candan....
ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?