nasil oldun sen???
daha iyicene misin
onun yerine ananıda al git yazayım :)
aaaaaaa kızlar bişi dicemm bebişimin hareketini babası hissetti bugun ilk kez ...
tekmeliyordu durmadan gel dedim hayatım koy elini tekmeliyor... ona da hiç denk gelmemişti, durdu durdu bi vurdu benim oğluşkummmmaaa hissettim dediii kocişim..
aranızda var mı bebeinizin hareketini hisseden kocişleriniz.?
babasıda amma sevinmiştir hee kuzumm.. dimi... benim eşime de dese dr öle .. düşünemiyorumm. iple çekerim heralde benim kocişi, havalarda dolaşır bi müddet.. ayy cumartesiiyide bi çırpıda nasılda gtetirdin heee..canım yaa.. az kaldı gerçekten.. inş. bende güzel haberlerle gelirim,, ençoktaa kilosu biraz önde olmuş olur inş. küçük çıkmaz inş die dua ediyom cok.. çok üzülmüştüm çünkü biliyosnn
size bi kaç alıntı yapıyım onlarda çok tatlılar ayyy
-ayyy benim kizim herseye sinirlenio emekleme pozisyonuna zar zor geliyor sonra yoruluyor gobegi yere degdigi anda basiyo cigligi herseyi onune istio sanirim emekliyemicek( bunu kuzuya benzettim nedense bi ara tekmelemeyecek diye sızlanırken)
- afferim maşşallah.bizimki oturur pozisyondan emeklemeye geçmeye alışıyor şuan,bikaç kez düştü ama alıştı.mutfağa peşimden geliyor,kapıyı kapatınca çığğllık atıyor:)
-olur canım,ıspanak kakasının rengini koyulaştırıyor.kan damlasıda yapıyor.
- kızlar kızım bu akşam birden bire emekledi pıtır pıtır emekledi gittii
- kızlar benim kızımda poposunun üzerinde sürünüyor oturduğu yerde çok komikler bunlar yaa önüne uzak bir şekilde oyuncak koyuyorum ona erişene kadar popo üzerinde gidiyor şirinlik bitmiyooo
bugün kızımz diş buğdayı yaptık çok güzel geçti çok eylendik
kızımı görmeniz lazım pastanın içine daldı üstü başı battı
parti boyunca 3 kere kıyafet değiştirdik kızıma
kıpır kıpır herşeye dalıyo işte yaramaz
aaaaaaa kızlar bişi dicemm bebişimin hareketini babası hissetti bugun ilk kez ...
tekmeliyordu durmadan gel dedim hayatım koy elini tekmeliyor... ona da hiç denk gelmemişti, durdu durdu bi vurdu benim oğluşkummmmaaa hissettim dediii kocişim..
aranızda var mı bebeinizin hareketini hisseden kocişleriniz.?
benimki benden hevesli valla, her akşam 1 saat kızıyla ilgilienio, konuşuo, öpüoo
hissedemediği zamanlar küstün mü bana babacııımm bile dio.
Ay cevap verio resmen yaaa kıskanıorrummm heheheh
hehehe yassıkk kızzz yazarım ben de kesin!!! babasını cezalandır sen onun yerine salonda yatsın derim
Benimki hissetti..Hatta ilk tekmesini birlikte hissettik..
Babası değil sadece, yengesi ve teyzesi bile hissetti..maşallah vurunca hissediliyor...
Benimki de eve girdiğinde direkt karnıma koyuyor elini nasıl benim oğlum diyor, sağol bende iyiyim diyorum bende kıskanıyorum
sen anca bunu dersin yaaaaaaa... Sapık karıkız zinkerbel,
sen girişe kağıt yapıştır yaz ki,
gel gel gel güzelim...
Gel hiç acımayacakkk.....
Gel gel gel güzelim...
Gel hiç acımayacak.....
Adam eve dönünce tırssın...
hahahahahahah kaka incelemek için demisenden de beklerim :):):) mikroskop almazsın iyidir heee:d:d:d:d
onun yerine ananıda al git yazayım :)
:)))))))))))))))))ayy ege hala gülüyorum ilahi sen çok yaşa emi
kız kaçak gel burda şenlik var....................
oyoyoy yesin onu teyzesi hepsi nin maşallahı var merak etme annesiyamancık da iyi teyzesiii... Napsın iştee yatıyo :))) uyuttum şimdi bi süt içtim de... Cumartesi dr dayım bende detaylı var.. Bakalım hayırlısıııı:))))))
benimki çoktan hissetti:))))))[ı]aaaaaaa kızlar bişi dicemm bebişimin hareketini babası hissetti bugun ilk kez ...
Tekmeliyordu durmadan gel dedim hayatım koy elini tekmeliyor... Ona da hiç denk gelmemişti, durdu durdu bi vurdu benim oğluşkummmmAaa hissettim dediii kocişim..
Aranızda var mı bebeinizin hareketini hisseden kocişleriniz.?[/ı]
maşallahh tekvandocu bunlarrrrrrrrr
:))
benimde annem hissetti
pislik kocam iyi günlerimizde ki dün aksamdan öncesi hissedememişti :)
hilmi fatma sen ciğer felan mı dedin, ciğer yasak biliyorum canım bne.. sakatat grubundan olduğu için.. sen yiceksen bi araştır öle ye istersennn..
kuzuuuu sende mi et yemeyenlerdensin.. bende et yemezdim ama hamilelikte hap niyetine zorla yiyorum cocuk için işte.. ama varsa bi önerin vbanada yazsana.. onlarıda yapayım
kabız olanlara benden de ufak bi tavsiye.. çorbayı asla eksik etmeyin.. yumusatıyo iyi geliyoo..
efsane 83 avatarına bayıldım ama , ona bakarken yaa oğlum tepiklerse.. hahahaa
kızlarrrrr yavaşınız biraz lütfen yetişilmiyo hızınızaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?