2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

size bi kaç alıntı yapıyım onlarda çok tatlılar ayyy

-ayyy benim kizim herseye sinirlenio emekleme pozisyonuna zar zor geliyor sonra yoruluyor gobegi yere degdigi anda basiyo cigligi herseyi onune istio sanirim emekliyemicek ( bunu kuzuya benzettim nedense bi ara tekmelemeyecek diye sızlanırken)

- afferim maşşallah.bizimki oturur pozisyondan emeklemeye geçmeye alışıyor şuan,bikaç kez düştü ama alıştı.mutfağa peşimden geliyor,kapıyı kapatınca çığğllık atıyor:)

-olur canım,ıspanak kakasının rengini koyulaştırıyor.kan damlasıda yapıyor.

- kızlar kızım bu akşam birden bire emekledi pıtır pıtır emekledi gittii

- kızlar benim kızımda poposunun üzerinde sürünüyor oturduğu yerde çok komikler bunlar yaa önüne uzak bir şekilde oyuncak koyuyorum ona erişene kadar popo üzerinde gidiyor şirinlik bitmiyooo

bugün kızımz diş buğdayı yaptık çok güzel geçti çok eylendik
kızımı görmeniz lazım pastanın içine daldı üstü başı battı
parti boyunca 3 kere kıyafet değiştirdik kızıma
kıpır kıpır herşeye dalıyo işte yaramaz

benimki benden hevesli valla, her akşam 1 saat kızıyla ilgilienio, konuşuo, öpüoo
hissedemediği zamanlar küstün mü bana babacııımm bile dio.
Ay cevap verio resmen yaaa kıskanıorrummm heheheh

Çıkmaz çıkmaz...Çıkarsa da dert etme, toplar o kendini..Benim doktor diiyet verdi ya bize..
3-4 kilo arasında doğasını hedefliyormuşuz..4 ün üstüne çıkmayacakmış...3 den aşağı olmayacakmış..
Çok kilo da iyi değil..Sağlıklı sıhhatli olsun da, herşeyi iyi çıksın kiloya hiç takılma..Benimki 2 hafta geriden gelip topladı kendini ya..Alır o kilo..Son zaman alıyorlarmış zaten..

ne güzel yaaaaaaaaa darısı basımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bizde yazalım böyleeeeeeeeeeeeee :))))))))))))))))

Benimki hissetti..Hatta ilk tekmesini birlikte hissettik..
Babası değil sadece, yengesi ve teyzesi bile hissetti..maşallah vurunca hissediliyor...

benimki benden hevesli valla, her akşam 1 saat kızıyla ilgilienio, konuşuo, öpüoo
hissedemediği zamanlar küstün mü bana babacııımm bile dio.
Ay cevap verio resmen yaaa kıskanıorrummm heheheh

Benimki de eve girdiğinde direkt karnıma koyuyor elini nasıl benim oğlum diyor, sağol bende iyiyim diyorum bende kıskanıyorum

hehehe yassıkk kızzz yazarım ben de kesin!!! babasını cezalandır sen onun yerine salonda yatsın derim

Babasının suçu ne...
Sıpa gülüyoo..Gülmesin o zaman memişten ayırmam ben onu..Süte boğarım....
Hele bi kaynanama gidince ağlasın var yaa, her ağlamaya bi oyuncak, her ağlamaya bi oyuncak...

hilmi fatma sen ciğer felan mı dedin, ciğer yasak biliyorum canım bne.. sakatat grubundan olduğu için.. sen yiceksen bi araştır öle ye istersennn..

kuzuuuu sende mi et yemeyenlerdensin.. bende et yemezdim ama hamilelikte hap niyetine zorla yiyorum cocuk için işte.. ama varsa bi önerin vbanada yazsana.. onlarıda yapayım

kabız olanlara benden de ufak bi tavsiye.. çorbayı asla eksik etmeyin.. yumusatıyo iyi geliyoo..

efsane 83 avatarına bayıldım ama , ona bakarken yaa oğlum tepiklerse.. hahahaa

kızlarrrrr yavaşınız biraz lütfen yetişilmiyo hızınızaaaaa...

bunlarda 2009 hazirandan bunlar komik yaaa

doğru nora,ben de ingilizce öğretmeniyim.baby tv de salak oliver kurabiye yapıyodu derın istedi
gittik biz de yaptık.migrostan kalıp aldım gecenlerde.çok güzel zürafa var,ayı fil fok vs.
filizcim geçmiş olsun inan'a.hepimizinki sıradan hastalandı maşallah çocukların.
biz bu hafta karı koca evdeyi ya Derin pek mutlu,bi benı öpüyo bi babasını.özlüyo tabi çocuklar.çalışınca zor tabi onlara da. kıyamaaaaaammmmm.

salak oliver demiş yaaaa

kız zinkerbel,
sen girişe kağıt yapıştır yaz ki,

gel gel gel güzelim...
Gel hiç acımayacakkk.....
Gel gel gel güzelim...
Gel hiç acımayacak.....

Adam eve dönünce tırssın...
sen anca bunu dersin yaaaaaaa... Sapık karı

senden de beklerim :):):) mikroskop almazsın iyidir heee:d:d:d:d
hahahahahahah kaka incelemek için demi

onun yerine ananıda al git yazayım :)
çok güzlediiiiiiiiii

ayy ege hala gülüyorum ilahi sen çok yaşa emi
:)))))))))))))))))
..................
kız kaçak gel burda şenlik var..

yamancık da iyi teyzesiii... Napsın iştee yatıyo :))) uyuttum şimdi bi süt içtim de... Cumartesi dr dayım bende detaylı var.. Bakalım hayırlısıııı:))))))
oyoyoy yesin onu teyzesi hepsi nin maşallahı var merak etme annesi

benimki çoktan hissetti:))))))

]

maşallahh tekvandocu bunlarrrrrrrrr
:))
benimde annem hissetti
pislik kocam iyi günlerimizde ki dün aksamdan öncesi hissedememişti :)

çok yaşa sen yaaaaaaa

kızlar
ben cıkıyorum
hastaneye gideceğim
arkadasımın babası cok büyük bir akciger ameliyatı olacak en azından içinizden geciverin de sağlıkla gecsin hayır haberler alsınlar
1 aydır mahvoldular yazıklar
herkes kendine iyi baksın
bebislerini iyi beslesin
herkese opucuklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bybyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

suzii araştırdım emzirirken yememeliymiş o zararlıymış iyi pişmiş ciğerin sakıncası yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…