gazmı yaptııı?????
ayy bend cok kotuydum gecen hıc ole olmamıstım mercımek yapmıstım ondanmıymıs ooo??
kızlar ben çıkayım..el aynam kırıldı gidip bi ayna alayımda kaş- bıyık işine girişeyim...yoksa bebeğimin 2 babası olacak...öpüldünüz hepiniz....Allaha emanet olun sizde meleklerinizde....
2010 haziran anneleri :
canım benim kızım kediler gibi 4 ayak üztünde duruyor ve sallanıyor ama yürüyemiyor ileri doğru... acaba bu duruştan sonraki safha mı emekleme yoksa daha çokkkkk yolumuz mu var??
aaa kaka inceliycez daha bende vardır balgamlı oldu cıvık oldu felan bez elimde ağlardım :)))))))
Kız zinkerbel,
sen girişe kağıt yapıştır yaz ki,
Gel gel gel güzelim...
Gel hiç acımayacakkk.....
Gel gel gel güzelim...
Gel hiç acımayacak.....
Adam eve dönünce tırssın...
kızlar ben çıkayım..el aynam kırıldı gidip bi ayna alayımda kaş- bıyık işine girişeyim...yoksa bebeğimin 2 babası olacak...öpüldünüz hepiniz....Allaha emanet olun sizde meleklerinizde....
Kızım delii misin nesin...
Offff, offff....
onun yerine ananıda al git yazayım :)
ondann ondann mahvetti beni iki gün o mercimek
Yüzü çok belli...Bi tane de babası ekleyeyim de gör, aynı ona benziyor...Doktorum da dedi bu aynı babası diyee..
Kız bugün perşembe zaten, yarın benim kızın resimleriyle idare et..Sonrası cumartesi işte, oğluşuna bakarsın bol bol....Ama çok güzel yaa..Bi yandan endişeleniyorsun bi terslik çıkmasın diyee, bi yandan bebişini görüyorsun çok harika...
ayyyyyyyy bıda yapmam cokta severım oysaaa(((
ama tarifler süper kedi gibi 4 ayak üstünde güldüm yaaaa napiyim başkalarınada bakıyorum neler yapıorlar diye
hahah teşekürler teyzesi kokoş benim kızlar zaten anacım hızlı yeni nesil
yamancık nasıl iyimi
hahahahaha aferin kızzz eline sağlık
anladım konuyu şimdi
helal sana zinkerbel ablaaa
aferin si... çekseydin yaa ne uğraşıyosun
ossur geçsin yaa
Ben kendimi düşünemiyorum neler yazarım acaba ?????
Kızım bugün bana yüz vermedi, babası gelince gülmeye başladı...Ben de küstüm ceza olarak 2 gün emzirmeyecem, aklı başına gelsin..
Kesin böyle şeyler olur arasında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?