2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kız zinkerbel,
sen girişe kağıt yapıştır yaz ki,

Gel gel gel güzelim...
Gel hiç acımayacakkk.....
Gel gel gel güzelim...
Gel hiç acımayacak.....

Adam eve dönünce tırssın...

babasıda amma sevinmiştir hee kuzumm.. dimi... benim eşime de dese dr öle .. düşünemiyorumm. iple çekerim heralde benim kocişi, havalarda dolaşır bi müddet.. ayy cumartesiiyide bi çırpıda nasılda gtetirdin heee..canım yaa.. az kaldı gerçekten.. inş. bende güzel haberlerle gelirim,, ençoktaa kilosu biraz önde olmuş olur inş. küçük çıkmaz inş die dua ediyom cok.. çok üzülmüştüm çünkü biliyosnn

ama tarifler süper kedi gibi 4 ayak üstünde güldüm yaaaa napiyim başkalarınada bakıyorum neler yapıorlar diye

Ben kendimi düşünemiyorum neler yazarım acaba ?????
Kızım bugün bana yüz vermedi, babası gelince gülmeye başladı...Ben de küstüm ceza olarak 2 gün emzirmeyecem, aklı başına gelsin..
Kesin böyle şeyler olur arasında...

yamancık da iyi teyzesiii... napsın iştee yatıyo :))) uyuttum şimdi bi süt içtim de... cumartesi dr dayım bende detaylı var.. bakalım hayırlısıııı:))))))

aaaaaaa kızlar bişi dicemm bebişimin hareketini babası hissetti bugun ilk kez ...

tekmeliyordu durmadan gel dedim hayatım koy elini tekmeliyor... ona da hiç denk gelmemişti, durdu durdu bi vurdu benim oğluşkummmm aaa hissettim dediii kocişim..

aranızda var mı bebeinizin hareketini hisseden kocişleriniz.?

hehehe yassıkk kızzz yazarım ben de kesin!!! babasını cezalandır sen onun yerine salonda yatsın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…