2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evlerinde lambalari yaniyor
göz göz olmus ciğerlerim kanıyor
beni gören deli olmuş sanıyor
ölürümde ayrılamam yar senden

aman bir bahçeye giremezsen
durup seyran eyleme eyleme
aman bir binayı yapamazsan

yıkıp veyran eyleme
aman bir güzeli sevip de alamazsan
ismini aleme rüsva eyleme

evlerinin önü boyali direk
yerden yere vurdun sen beni felek
her acıya dayanamaz bu yürek
ölürüm de ayrilamam yar senden
:92::92::118:

bu ne kızzzz

işe yaracagı zaman zaten bende takip edicem canım

ya dün aklıma geldi sana söyliyim dedim baktımki topikten çıkmış buraya gelmişin bende buraya yazıyımda görsün dedim:90::89:

sağolasın canım benim oraya bakıyorum uzun süre kimse yazmayınca sıkılıyorum

Bunlar boks yaparkenki hali...Bi görücektiniz, tam 20 dakika boks aptı yavrum..Korktu ultrasondan..Doktor gülmekten gözünden yaş geldi, başka hemşireleri çağırdı baksınlar diye..En sonunda dedi hanfendi yüzünü çekmeye uğraşıyorum ama kızınız beni dövüyor, o yüzden böyle olacak fotoğrafı..Çok uğraştım izin vermiyor dedi..Bi göreceksiniz ama, bi sağ yumruk bi sol yumruk...Boksör dediler kızıma...

Sonra böbreklerine indi doktor yüzünü çekemedi bnu çekti diye, sıpam hemen ellerini karnına koydu böbreklere de baktırmıyoo..Doktor gene gülmekten kırıldı..Bi yandan da küçücük kızımla iddialaşıyo, ben şimdi senin yüzünü çekmem mi diye..Hemen yüzüne götürdü ultrasonu çekti..Dikkat ederseniz bi elini yumruk yapmış hemen yüzüne geri götürüyordu, doktor öyküden hızlı davranıp çekti yüzünü..
Çok güzeldi..
Koca kafalı kızım benim..Yanağındaki kabarıklık gamzesi olabilir dedi...
2 resim var toplam, parlıyo diye bi kaç kere çektim iyice görmeniz için...

günaydın kızlar,
hayırlı cumalar herkese

hoşgeldin cnımcım sanada hayırlı cumalar...

kızzlar bu arada dün akşam ege nin kızı eylüşle msn de konuştuk yaa o kız ne tatlı ne cimcime bi kız öle yaaaaa yanımda olsa ıssırırdım :118:

Hadi yaa....
Zaten fotolardan belli cimcime olduğu...Gözleri parlıyo bakarken....
Ahh, bulsam ben de ısırırım valla...

aman yarabbim maşallah kız kuzu kızının güçlü oldugu belliydi ama o kadr sıkıntıyı atlattınız kolay mı oda ellemeyin beni diye dövücek tabi senin miyomuda dövüyordur hee git burdan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…